Polish Regional Tournament
ej nie chce mi się tego czytac od poczatku, to po krotce jak to ma wygladac i kto to jest szynpol bo chyba go nie kojarze ? :>
wixiarz w turnieju chodzi o to ze się zbiera grupka ludzi (dokladniej 8 graczy)z danego wojewodztwa i tworza w ten sposob druzyne. Woj będą podzielone na 1 i 2 lige i będą rozgrywac mecze każdy z kadzym (tylko jeden raz bo po 2 to za dlugo by było). Oprocz tego mysle ze mozna by tam wplesc jakiś puchar.
P.S. Szynpol = Szynpol i tyle ;p. Kojarzyc mnie nie musisz bo gram w tmuf a w tmnf gralem mało (jakieś 4000 pkt mialem tylko ;p). Jak coś to z malopolski jestem ;p. Poza tym nie udzielam się zbytnio na tmpl wiec nie dziwie się ze mnie nie znasz ;p
P.S. Szynpol = Szynpol i tyle ;p. Kojarzyc mnie nie musisz bo gram w tmuf a w tmnf gralem mało (jakieś 4000 pkt mialem tylko ;p). Jak coś to z malopolski jestem ;p. Poza tym nie udzielam się zbytnio na tmpl wiec nie dziwie się ze mnie nie znasz ;p
Warmia i Mazury to ja ;]
Ja się zgłaszam do podkarpackiego jakby co...
oo.. tez Olsztynmowicz wrote:Warmia i Mazury to ja ;]
Wiec do 11 maja nalezy podac ostateczne sklady. 12-18 maja rozgrywane będą eliminacje.
Ej jak ktos może to spytajcie Fana i Wandala czy będą brac udzial. Bo ja nie bardzo mam jak ;/
No widze ze nikt nie podał składów. W takim razie jestem zmuszony odwałać turniej
Ej jak ktos może to spytajcie Fana i Wandala czy będą brac udzial. Bo ja nie bardzo mam jak ;/
No widze ze nikt nie podał składów. W takim razie jestem zmuszony odwałać turniej