Skiny bY WReki

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
WReki
Jeździ konno

Skiny bY WReki

Post by WReki »

Nudziło mi się więc zrobiłem skina (nieedytowałem innego skina zrobiłem sam swojego od podstaw..):

Spoon Carbon:
Image

Image

Image

Image

Link do skina X360 GTA4: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=64376#64376
Last edited by WReki on 02 May 2008, 19:09, edited 1 time in total.
envy
Osiwiał za kierownicą

Skiny bY WReki

Post by envy »

Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Skiny bY WReki

Post by Kinguś »

też bez koncepcji nie za specjalne ale przynajmniej lepsze niż tego fresika moim zdaniem ^^
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Re: Skiny bY WReki

Post by Maxer »

WReki wrote: japiernicze ale ty lubisz nabijac se posty... co podniecasz się wyzywaniem innych?? w jednyn temacie który się niepodobał 3 posty napisac.... nie no to już trzeba być poje*** całkowicie... i jeszcze mówisz że inni se nabijają posty.....
żal mi cie koleś... lepiej se daj spokój z tym forum bo jesteś tu dłużej ale to jest chyba pierwsze i jedyne forum na jakim jesteś wiec nieprzepadasz za regulaminami (o ile wiesz co to regulamin?)
napisales mi to dzisiaj na pw. wiec ja ci odpisze już publicznie.
1. spoko, napisalem te 3 posty, co nie zmienia faktu ze nie mogę się wypowiadac w danym temacie, zabronisz mi tego ?

2. hm, ty tez wyzywasz, ale trochę na inny temat. roznica jest taka ze ja opisywalem temat o skinie, a ty o mnie piszesz...

3. hmm, wiesz, ja nie dam sobie spokoju z tym forum, i to nie tylko z tego powodu ze wczesniej się zarejestrowalem, tylko ze gram trochę dluzej od Ciebie, i jakos mam przeczucie ze jestem starszy od Ciebie. obstawiam ze masz 13-14 lat i jesteś tylko mocny przez internet. coz, takich przypadkow jak ty jest duzooo, mowi się trudno.

4. tak, wiem co to jest regulamin. jeżeli nie wierzysz to Jakub mnie przepyta na eswc i nagra to, i ci puscimy, ok ? :D

5. kolejny skin do "dupy". takie jest moje zdanie.
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Kamilos
Team Poland

Skiny bY WReki

Post by Kamilos »

Maxer a nie dodales punktu 6.Mam wiekszy skill niz ty :lol:
Image
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

Skiny bY WReki

Post by XyX »

Kamilos, przestan spamować nie na temat i wywyzszac się nad innymi :P
Kamilos
Team Poland

Skiny bY WReki

Post by Kamilos »

Ja nie mowie o sobie;f

mowie ze on ma lepszy skill o wiele niz ten wreki czy wteki jak się wabi tak się wabi :)
Image
Image
WReki
Jeździ konno

Re: Skiny bY WReki

Post by WReki »

MAXERRR wrote:
WReki wrote: japiernicze ale ty lubisz nabijac se posty... co podniecasz się wyzywaniem innych?? w jednyn temacie który się niepodobał 3 posty napisac.... nie no to już trzeba być poje*** całkowicie... i jeszcze mówisz że inni se nabijają posty.....
żal mi cie koleś... lepiej se daj spokój z tym forum bo jesteś tu dłużej ale to jest chyba pierwsze i jedyne forum na jakim jesteś wiec nieprzepadasz za regulaminami (o ile wiesz co to regulamin?)
napisales mi to dzisiaj na pw. wiec ja ci odpisze już publicznie.
1. spoko, napisalem te 3 posty, co nie zmienia faktu ze nie mogę się wypowiadac w danym temacie, zabronisz mi tego ?

2. hm, ty tez wyzywasz, ale trochę na inny temat. roznica jest taka ze ja opisywalem temat o skinie, a ty o mnie piszesz...

3. hmm, wiesz, ja nie dam sobie spokoju z tym forum, i to nie tylko z tego powodu ze wczesniej się zarejestrowalem, tylko ze gram trochę dluzej od Ciebie, i jakos mam przeczucie ze jestem starszy od Ciebie. obstawiam ze masz 13-14 lat i jesteś tylko mocny przez internet. coz, takich przypadkow jak ty jest duzooo, mowi się trudno.

4. tak, wiem co to jest regulamin. jeżeli nie wierzysz to Jakub mnie przepyta na eswc i nagra to, i ci puscimy, ok ? :D

5. kolejny skin do "dupy". takie jest moje zdanie.
poraz kolejny potwierdzasz teorie że lubisz nabijać posty... bo napisałeś to publicznie a nieodpisując na pw... wszystkie moje teorie co do Ciebie się potwierdzaja... jak masz tu pisać na temat mnie to niepisz wcale... albo wg stworz nowy temat o nazwie: Glupie gadanie bY MAXXERR i tam se nabijaj posty a tu już nic niepisz

Seque dzięki za linka do tutka... bo jak carbon się robi to wiem ale zapomniałem jak się go podkręca^^
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Skiny bY WReki

Post by Maxer »

aaaaaaaaa, mam cie dosyc koleś :twisted: odwal się ode mnie :twisted:

skoro dalej nie wiesz, co zle robisz ( napisalem to w moim poscie ) to nie wiem co tutaj jeszcze robisz...
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
WReki
Jeździ konno

Skiny bY WReki

Post by WReki »

Jak by ktoś sobie chciał pobrać skina i go wyedytować do własnych potrzeb to oto link: http://rapidshare.com/files/111841823/xD.zip

MAXERRR wrote:aaaaaaaaa, mam cie dosyc koleś :twisted: odwal się ode mnie :twisted:
odpisuje na ostatni twój post... chciałem napisać że już więcej na twoje posty niebęde odpisywał bo ty tylko szukasz miejsca aby se nabić Posty... chyba cie uraziłem bo kazałeś się odczepić....

PS. Pewnie tego mojego posta tez skomentujesz bo lubisz nabijac se posty co nie?? A co do mojego wieku to się pomyliłeś bo mam więcej niz 13-14
Kamilos
Team Poland

Skiny bY WReki

Post by Kamilos »

koleś czy ty nie jesteś czasem pojebanym dzieckiem neo?? :evil:

umrzyj.pl

i wy****dalaj z tego forum
Image
Image
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Skiny bY WReki

Post by Kinguś »

Moim zdaniem powinien dostać ostrzeżenie może wylecieć ale naprawdę Kamil i Maxer nie powinniście mu odpowiadać,on chce zwrócić na siebie uwagę takie jest moje zdanie.
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Skiny bY WReki

Post by IrRed »

WReki wrote:Jak by ktoś sobie chciał pobrać skina i go wyedytować do własnych potrzeb to oto link: http://rapidshare.com/files/111841823/xD.zip

MAXERRR wrote:aaaaaaaaa, mam cie dosyc koleś :twisted: odwal się ode mnie :twisted:
odpisuje na ostatni twój post... chciałem napisać że już więcej na twoje posty niebęde odpisywał bo ty tylko szukasz miejsca aby se nabić Posty... chyba cie uraziłem bo kazałeś się odczepić....

PS. Pewnie tego mojego posta tez skomentujesz bo lubisz nabijac se posty co nie?? A co do mojego wieku to się pomyliłeś bo mam więcej niz 13-14
1. po pierwsze primo to ten skin wcale nie jest lepszy od skinów F35, więc stosuje się do Ciebie dokładnie to samo co napisałem w tamtym temacie. Skin nudny, bez pomysłu. Jedna znaleziona gdzieś tekstura do tego nawet nie ułożona tylko w**bana na chama i zapisana jako tekstura D3D .

2. po drugie secundo weź się łaskawie odstosunkuj (żeby nie użyć ciekawszych słów) od Maxera, bo mu do pięt nie dorastasz . Chcesz być obrońcą uciśnionych to załóż bandamkę, kup sobie łuk z plastiku i zapi***dalaj do lasu polować na wiewiórki.
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Skiny bY WReki

Post by Kinguś »

Irred ale z tymi wiewiórkami to przegiołeś,co one ci zrobiły?To prawie jak jeże... :roll: :wink:
Zmieniłem zdanie Skiny F35 są lepsze ale u i tak nie można mówić o żadnej "jakości;'
Image
dertas
Pirat drogowy

Skiny bY WReki

Post by dertas »

bana mu!
;E

kink mi kazał na gg:D
Image
iam
Admin Mniejszy

Skiny bY WReki

Post by iam »

lubicie se nabijać posty piszac bezsensu co?? jak widac chyba tak.... najlepiej se daj spokój z tym forum jak masz zamiar nabijać bezsensowne posty...

A ja tylko takie coś dostałem, czyli jestem pomniejszy spamer ;d
BoLLeK
Jeździ konno

Skiny bY WReki

Post by BoLLeK »

Moim zdanniem te skin jest beznadziejny ... jednym zdaniem nalozyles teksturke a napisy wdupcszyles w edytorze !![a przynajmniej tak wygladaja]
Image
Image
KeUriO
Doświadczony driver

Skiny bY WReki

Post by KeUriO »

dla mnie taki sobie ten skin... jakieś Napisy coś tam niby carbon i tyle... 3,5/10
Image
Image
Image
WReki
Jeździ konno

Skiny bY WReki

Post by WReki »

Nowy skin (ten skin był robiony całkowicie od podstaw...)

X360 GTA4:
Image

Image

Image

Image

Image
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Skiny bY WReki

Post by Kinguś »

skin gówniany ale podobają mi się 2 rzeczy: trawa jako skin nie wygląda źle,i ładne błotniki
Ty się akurat Fresik w tematach o skina nie powinieś wypowiadać :twisted:
Last edited by Kinguś on 02 May 2008, 19:15, edited 1 time in total.
Image
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”