ESWC Poland
ESWC Poland
fajt najt to będzie 3000 w pociagu tam i z powrotem ;d
ESWC Poland
Kto będzie jechał pociagiem Wrocław 6:35 --> Poznan 9:00 ?
ps. Fred i Loony sa ogólnie chętni
ps. Fred i Loony sa ogólnie chętni
ESWC Poland
a ja za 2girls1cup na bluray.szopinski_pl wrote:ja bym opcjonowal za Fight Night 3 ;dLECHU wrote:ej do tego playa dorzuccie jeszcze GTA 4 to ja zgadzam się na 2gie miejsce
ESWC Poland
Fredziu mor i Looniak dawac tym pociagiem o 3:20 z wrooo ; DDDDD
ESWC Poland
oni nie chca ;f cipki
ESWC Poland
Siet... z dnia na dzień coraz bardziej żałuję, że nie jadę.
ALE! CU IN 2009 BICZYZ XD
ALE! CU IN 2009 BICZYZ XD
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
ESWC Poland
Ej noooo. Już doczekać się nie mogę. Bedziem chlać
Co powiecie na wieczorny wypad na miasto całą olbrzymią ekipą? :>

ESWC Poland
Jestem za, a nawet przeciwStaR wrote:Co powiecie na wieczorny wypad na miasto całą olbrzymią ekipą? :>

ESWC Poland
jestem za! 
a co do wyjazdu to już sobie załatwiłem, ze jadę tym o 3.30. Z tego co wiem, to większość jedzie własnie tym. Szczerze mówiąc jest mi to obojętne o której jedziemy ;f mógłbym tez z Morkiem jechać trochę później... ale jednak im większa ekipa tym podróż minie szybciej
kto dokładnie będzie jechać tym pociągiem o 3.30?
a co do wyjazdu to już sobie załatwiłem, ze jadę tym o 3.30. Z tego co wiem, to większość jedzie własnie tym. Szczerze mówiąc jest mi to obojętne o której jedziemy ;f mógłbym tez z Morkiem jechać trochę później... ale jednak im większa ekipa tym podróż minie szybciej
kto dokładnie będzie jechać tym pociągiem o 3.30?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC Poland
No i o to chodzi. Wybierzemy się do klubu i ujebiemy w 4 dupy
Ja tam mogę być w kazdej chwili, także jakby komus się nudzilo a bylby 1, dzwonic do mnie =] 721 041 529

ESWC Poland
star, jak z tym wieczorem, to nie wiem, bo mamy zakaz picia i jakieś spotkanie w sobote do 23:00.
za to ja będę już w piatek, wiec ewentualnie do Ciebie zadwonie.
napisz na gg pelny numer z prefixem.
za to ja będę już w piatek, wiec ewentualnie do Ciebie zadwonie.
napisz na gg pelny numer z prefixem.
ESWC Poland
omg zakaz picia?? To po co tam jedziecie?? Od kiedy ten zakaz ;>
ESWC Poland
WHAHAHAAHAHAHHAH STAR k**wa XDDDDDDDDDDDD Tak jak PGA ,mozesz być w kazdej chwili a jak dzwonilismy do Ciebie to spales ! XD :*StaR wrote:No i o to chodzi. Wybierzemy się do klubu i ujebiemy w 4 dupyJa tam mogę być w kazdej chwili, także jakby komus się nudzilo a bylby 1, dzwonic do mnie =] 721 041 529
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ESWC Poland
no ekipa co jedzie z wrocka, to tym 3:30 pociagiem, my tam z khasem będziemy jak coś nieco wczesniej 
ESWC Poland
Buehehehe. Ale stary, ja byłem wtedy z kobietą w łóźku i nie chciało mi się z niego wstawać. A teraz nie dość, że mam bliżej to kobieta, będzie wieczorem :]h0lus wrote:WHAHAHAAHAHAHHAH STAR kur** XDDDDDDDDDDDD Tak jak PGA ,mozesz być w kazdej chwili a jak dzwonilismy do Ciebie to spales ! XD :*StaR wrote:No i o to chodzi. Wybierzemy się do klubu i ujebiemy w 4 dupyJa tam mogę być w kazdej chwili, także jakby komus się nudzilo a bylby 1, dzwonic do mnie =] 721 041 529

ESWC Poland
dużo ludzi jedzie ... 2 przedzialy minimum 
ESWC Poland
nom my zaczynamy korowodTheViP wrote:dużo ludzi jedzie ... 2 przedzialy minimum
a tak BTW to ch** w dupe bo ide spac ;p
ESWC Poland
lubisz tak na dobranoc Szopq ?szopinski_pl wrote: ch** w dupe bo ide spac ;p
że się tak zapytam: wszyscy jadą tym ciopągiem który jest w Poznaniu 5:55 ?

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj