Grand drivers
Grand drivers
na potrzebe wrc zalozylem team grand drivers który wezmie udzial w tym turnieju
poszukuje kilku graczy z dosc dobrym skillem
z duza dostepnoscia
i ktorym gra nie znudzi się p 2 tygodniach ;f( to samo z teamem)min. przez to rozpadlo się K-GG
forum teamu http://www.gd.pun.pl/forums.php
poszukuje kilku graczy z dosc dobrym skillem
z duza dostepnoscia
i ktorym gra nie znudzi się p 2 tygodniach ;f( to samo z teamem)min. przez to rozpadlo się K-GG
forum teamu http://www.gd.pun.pl/forums.php

Re: Grand drivers
A jesteś pewien, że wypali Ci ten turniej? Albo lepiej tak jak coof napisał, ic do mgmarcineq wrote:na potrzebe wrc zalozylem team grand drivers który wezmie udzial w tym turnieju
Grand drivers
A co to k**wa oznacza ten emot: ;f :F Równie dobrze możesz pierdolnąc sobie :Y wytlumacz mi co to znaczy to się odwale 
Grand drivers
nie korwa pisze se tak bo to jest moje ulubiona emota i już ;frealowiec wrote:A co to kur** oznacza ten emot: ;f :F Równie dobrze możesz pierdolnąc sobie :Y wytlumacz mi co to znaczy to się odwale

Grand drivers
i się ciszej zrobilo 
EDIT: A nie, jednak nie... Ależ odpowiedź
Uuuuuu nie ma co 
EDIT: A nie, jednak nie... Ależ odpowiedź
Grand drivers
jeezzzuuuu musicie tak oftopowac niech pisza tu ci ktorzy chca do teamuMajkel wrote:i się ciszej zrobilo
EDIT: A nie, jednak nie... Ależ odpowiedźUuuuuu nie ma co
;f;f;f;f;f;f;f;f;f;f;f;f;f;f;f

Grand drivers
Nikt nie napisze do gościa, który używa "pokemonowych" emotek. I jeszcze nie wie co one znaczą :/
Grand drivers
Ciekawie. Tylko dalej nie czaje co ma wspólnego emot ":F" z zaistniałą sytuacją:
Pozdro wampirze/pokemonie/emoboy'u (wybieraj sobie już sam heeheh )
Może chciałeś wspomniec, że masz wlasnie stosunek z wampirem? może tego lepiej nie czytaj bo jeszcze rodzice wejda do pokoju i dadza Ci lanie xDDDi ktorym gra nie znudzi się p 2 tygodniach ;f
Grand drivers
Ja jestem chętny, ale mam pewne wymagania:
1. Pełne wyżywienie z włączeniem udek z baraniej dupy i rodzynek z piersi kurczaka
2. Dożywotni zapas napojów okopowych typu Żywiec ch** czy RedCow
3. Pozakolejkowy dostęp na audiencje generalne u Papy Żula Smerfa XXII(w skrócie - u Brzerza)
4. Służba do spraw wykonywania poradnika by Jakub(R)(C)
5. Możliwość codziennego rytuału służby porządkowej w organizacji plemiennej TeeS
6. Zapewnienie stanowiska reżysera w filmie One Day - One Cup
Pozdro & Poćwicz
1. Pełne wyżywienie z włączeniem udek z baraniej dupy i rodzynek z piersi kurczaka
2. Dożywotni zapas napojów okopowych typu Żywiec ch** czy RedCow
3. Pozakolejkowy dostęp na audiencje generalne u Papy Żula Smerfa XXII(w skrócie - u Brzerza)
4. Służba do spraw wykonywania poradnika by Jakub(R)(C)
5. Możliwość codziennego rytuału służby porządkowej w organizacji plemiennej TeeS
6. Zapewnienie stanowiska reżysera w filmie One Day - One Cup
Pozdro & Poćwicz
Grand drivers
pierdolisz o :f a sam uzywaszrealowiec wrote:Ciekawie. Tylko dalej nie czaje co ma wspólnego emot ":F" z zaistniałą sytuacją:Może chciałeś wspomniec, że masz wlasnie stosunek z wampirem? może tego lepiej nie czytaj bo jeszcze rodzice wejda do pokoju i dadza Ci lanie xDDDi ktorym gra nie znudzi się p 2 tygodniach ;f
"pindol się"