i to prawie taki sam czas jak brzerz wczoraj
ESWC Poland
ESWC Poland
mueh, jakub dziś stracil glos (dosłownie:F) ale jakos dal rade dojechac na drugim miejscu;p
ESWC Poland
Uhuhu
to widze że się rozkręca ;D
ESWC Poland
ekhhh jak ja żałuje że nie pojechałem. Jeb***ka kuźwa. Dziś Mor Olo.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ESWC Poland
Stawiam na kogoś z wildy, ponownie.
[ Dodano 11 Maj 2008, 9:36 ]
naczy.. pgsu
[ Dodano 11 Maj 2008, 9:36 ]
naczy.. pgsu
ESWC Poland
2 runda holus i fred
ESWC Poland
a wie ktos może, o której odbeda się finaly?
chcialbym obejrzec F1 i ESWC, wiec się pytam czy by przypadkiem nie krzyzyowalo..
chcialbym obejrzec F1 i ESWC, wiec się pytam czy by przypadkiem nie krzyzyowalo..
ESWC Poland
pewnie tak jak wczoraj, może trochę predzej
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
www.insider.headshot.pl - wszystko jest 
trzecia runda:
1. Wally
2. Brzerz
czwarta zaraz się kończy i wrzucę wyniki na stronę
trzecia runda:
1. Wally
2. Brzerz
czwarta zaraz się kończy i wrzucę wyniki na stronę
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
ESWC Poland
aj.. już chciałem napisac, Konrad mnie wyprzedzil. 
no czekamy na #4 rundę
[ Dodano 11 Maj 2008, 11:06 ]
Kolejni szczęśliwcy to mor_olo i diavel
[ Dodano 11 Maj 2008, 11:15 ]
no czekamy na #4 rundę
[ Dodano 11 Maj 2008, 11:06 ]
Kolejni szczęśliwcy to mor_olo i diavel
[ Dodano 11 Maj 2008, 11:15 ]
Insider wrote:Po rozegraniu pierwszych czterech rund eliminacyjnych w ramach eliminacji w Trackmanię Nations, sytuacja grup półfinałowych przedstawia się następująco:
Grupa A: PGS|Szopek, FF|FRED, PGS|Wally, FF|mor_olo
Grupa B: PGS|Jakub, FF|Holus, PGS|Brzerz, FF|diav3l
Grupy utworzyły nam się nieco zabawnie - w każdej mamy po dwóch zawodników z klanów Fear Factory X-Fi i PGS D-Link. Multigamingowo nam się zrobiło na tegorocznych finałach. Do podanych powyżej grup dołączy jeszcze ośmiu zawodników - po czterech do każej grupy. Jak tylko będziemy znali składy kolejnych, dowiecie się o tym pierwsi!
ESWC Poland
W finale Fred,Mor Olo,Holus i Diavel, oby ^^
ESWC Poland
Znamy już kolejną dwójkę szczęśliwców którzy zasilą grono graczy walczących o wielki finał. Zwycięzcami piątej rundy eliminacyjnej są: Leszek "Khasius" Kazusek (grupa A) i Mateusz "Mat" Zbytniewski (grupa B) z klanu PGS D-Link. Sytuacja robi się coraz bardziej gorąca - na dziesięciu zawodników którzy do tej pory się zakwalifikowali, sześciu jest z PGS D-Link.
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
ESWC Poland
Albo niech Jakub z Mor Olem będzie w finale, k**wa jego mać, znów finału nie obejrze, bo mam grupe w GC6 i F1 leci, chyba że o 15 albo 16 będzie finał ESWC 
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Wstępnie finał mamy zamiar rozegrać około godziny 16:00. Jak wyjdzie - zobaczymy.
ESWC Poland
KURWAAA 
JA CHCE FINAŁ MORDA VS DŻEKOB !!!
a tak na serio, to trzymam kciuki za freda, bo wiadomo ze Kuba odpadnie
[ Dodano 11 Maj 2008, 12:05 ]
Konrad, rozegrajcie tak o 16, byle nie wczesnie. Duza czesc oglada F1, a pewnie zalezy Wam na widowni ^^
JA CHCE FINAŁ MORDA VS DŻEKOB !!!
a tak na serio, to trzymam kciuki za freda, bo wiadomo ze Kuba odpadnie
[ Dodano 11 Maj 2008, 12:05 ]
Konrad, rozegrajcie tak o 16, byle nie wczesnie. Duza czesc oglada F1, a pewnie zalezy Wam na widowni ^^
ESWC Poland
Dzięki ci Konradzie, niech tak będzie, nie starajcie się nic zmieniać ;p
ESWC Poland
No no, sytuacja się robi coraz ciekawsza. Do prestiżowego grona klanów które mają swoich reprezentantów w półfinałach krajowych eliminacji w Trackmanię Nations, dołączył Team Dignitas i Polish Extreme Gamblers. Oznacza to tym samym, że w półfinałach spotkamy Marka "Mepha" Walkowiaka (grupa B) i Szymona "Szyma" Apolinarskiego (grupa A).
Siekiera=Siekierka
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Niedziela nieco słabiej frekwencyjnie wypadła, mamy drobne problemy ze zgromadzeniem wymaganych dwudziestek - a co za tym idzie, turniej się opóźnia. Jak się opóźni za bardzo, może być problem z wywalczeniem wolnej sceny :/Konrad, rozegrajcie tak o 16, byle nie wczesnie. Duza czesc oglada F1, a pewnie zalezy Wam na widowni ^^