http://gold-gaming.com/index.php?site=n ... &newsID=24Z dniem dzisiejszym clan Gothic Trackers.pm zasilili Nasze szeregi! Jesteśmy bardzo zadowoleni ponieważ tak utalentowany klan wybrał właśnie Nas. Gothic Trackers.pm to klan który powstał z połączenia częsci teamu Gothic Trackers (TMN) i Polish Masters (TMU).
Historia klanu |GT| sięga kwietnia 2006, kiedy to narodził się on w grze Trackmania Original.
Początkowo był on wielonarodościowy, jednak wraz z przerzuceniem się na Trackmanie Nations stał się całkowicie polski.
Podczas półtorarocznej grze w TMN |GT| zajęło 3. miejsca w Polish League 2 & 3 oraz 2. miejsce Polish League 5 (jak narazie ostatnia edycja).
W miedzyczasie otworzyli swój oddział w grze Trackmania United, jednak po paru miesiacach wiekszosc składu wróciła do TMN.
Ci którzy pozostali w TMU założyli klan Polish Masters. W lutym br. część z graczy |GT| przeszła do Frear Factory, a pozostali utworzyli wraz z
Polish Masters nowy team
nowy multigaming, OGLOSZENIE!
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
o ja fajnie... powalczymy na pl6 (:
żal.ru/eu_edition.
po prostu brak slow, przeciez te GT jest slabe w ch**
gl hf
gl hf
ja tam może parę razy ich na tmu widzialem... i może ze 2 razy na tmnf... Ale powodzenia chlopaki 
Chociaż w ankiecie na najlepszy polski MG mają dobre wyniki
Znaczy PGS prowadzi.
Ogólnie mówiłem Ripowi co o tym mysle. żal.ru ;p

gdzie ta ankieta, niby?Coof wrote:Chociaż w ankiecie na najlepszy polski MG mają dobre wynikiZnaczy PGS prowadzi.
XyX wrote:gdzie ta ankieta, niby?Coof wrote:Chociaż w ankiecie na najlepszy polski MG mają dobre wynikiZnaczy PGS prowadzi.

nie widze ich tu, albo się nie zrozumielismy ^^Coof wrote:Chociaż w ankiecie na najlepszy polski MG mają dobre wyniki![]()
Jakby co to |GT|.pm doszedl do dywizji TmUnitedForever. Na stadionie nigdy nie bylem dobry, ale ja i niektorzy z |GT|.pm dobrze graja na innych envach ^^ (przynajmniej wg. mnie)
najsmieszniejsze w tym wszytkim jest to, ze TMUF nie jest gra esportowa, ale ch** z tym
najwazniejsze, ze jest MG.
Pokonaj ich na envi z TMO i TMS, to wtedy pogadamy, mi się prawie udało :pXyX wrote:żal.ru/eu_edition.
gl hf
Bo bycie w MG jest teraz jazzy.Jakub wrote:najsmieszniejsze w tym wszytkim jest to, ze TMUF nie jest gra esportowa, ale ch** z tymnajwazniejsze, ze jest MG.

spadłem z krzesla jak to przeczytalemSaves:
Podziwiam naszego lidera lider rox!!!!!!!!!!!!!!!! ^^
zycze ripowi zeby nadal był bozyszczem ludzi na maniazones :F
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
dziwna decyzja ze strony gt, ale mowi się trudno, powodzenia 
Ja tam bym się przeniósł na ich miejc na TMNF ale mogli by stracić ten MG.

<- Drzwi