a 10 zł to zal, przeciez każdy tyle ma przy d*pie, wiec jazda na poczte robić przekazy
-x- -x- -x- POMOC DLA TMPL.INFO -x- -x- -x-
sracie się z jakims kilkaniem a niech każdy idzie na mpoczte i zrobi przelew po 10zł i sprawa będzie załatwione bez jakiegoś spamerskiego reklamowania
a 10 zł to zal, przeciez każdy tyle ma przy d*pie, wiec jazda na poczte robić przekazy
jestem za buletem ta dyche mogę przelac na konto nie? co to za problem;]

jak 50 osób da po 10 zł to będzie 500 zł a 10 zł to nie jest tak dużo.
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Ok, widze sporo pomysłów co i jak, ale trzeba działac od razu...
albo każdy po dysze przesyła i uzbiera się może 500 zł, Albo każdy rejestruje się na mega-barre i w sumie możemy mieć jeszcze kase na nagrody jak się dobrze rozkręci i jak każdy po godzince będzie miał ten banner włączony to uzbiera się naprawdę niezła suma.
pozdro...
albo każdy po dysze przesyła i uzbiera się może 500 zł, Albo każdy rejestruje się na mega-barre i w sumie możemy mieć jeszcze kase na nagrody jak się dobrze rozkręci i jak każdy po godzince będzie miał ten banner włączony to uzbiera się naprawdę niezła suma.
pozdro...
dawaj jakieś konto, to zaczne narazie z 15 euro = 50 zlotych
Ja i Scary dzisiaj założyliśmy PayPala więc musimy poczekać kilka dni na aktywacje i wtedy będzie można euro przesyłac :]
- KonradM
- Doświadczony driver
Mhmm... a nie łatwiej znaleźć sponsora na hosting?
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
A złotówkowe konto normalnie działa,czy też musicie czekać na aktywację?
@KonradM a kto Ci będzie sponsorowal jakas scene Trackmani ? : P
@ALL postaram się ale nie obiecuje w tej chwili nawet na fajki nie mam nic null zero etc
@ALL postaram się ale nie obiecuje w tej chwili nawet na fajki nie mam nic null zero etc
Konrad, nikt nie będzie chciał sponsorować sceny jakiejś śmiesznej gry
Ja zobacze, też nie obiecuje 
KonradM jeżeli chodzi o sponsoring serwa to gadałem już z firmami hostingowymi i nie są zainteresowani niestety... a jeżeli mam przenosić serwis na jakiś podrzędny serwer hostingowy to chyba nie ma sensu taka zabawa??
To wolę w tym momencie trzymać to nadal na easyisp...
Jeżeli chodzi o hosting to najchętniej bym skorzystał z progreso.pl
No ale zobaczymy ile się uzbiera kasy... najwyżej ja wyłożę tą różnicę w miarę możliwości
To wolę w tym momencie trzymać to nadal na easyisp...
Jeżeli chodzi o hosting to najchętniej bym skorzystał z progreso.pl
No ale zobaczymy ile się uzbiera kasy... najwyżej ja wyłożę tą różnicę w miarę możliwości
Jak coś to dawac dane co i jak to przesle wam ze setke.hack wrote:Ja i Scary dzisiaj założyliśmy PayPala więc musimy poczekać kilka dni na aktywacje i wtedy będzie można euro przesyłac :]
- KonradM
- Doświadczony driver
Jeśli chodzi o hosting - zobaczymy.
Nawiązując jednak do samych potencjalnych firm wspierających cały ten biznes, to przed chwilą dostałem pressa z Techlandu o tym że wydają nową Trackmanię z okularami 3D i innymi bajerami... myślę że zależało by im na efektywnej reklamie w docelowym środowisku, nie próbowaliście do źródła uderzyć? Gra wychodzi na dniach, więc teraz prawdopodobieństwo pozytywnej odpowiedzi jest największe
Opłacenie hostingu serwera na rok, lub ewentualnie 10-15 egzemplarzy nowej Trackmanii które opchnąc na giełdzie komputerowej lub na allegro, i pieniądze z tego przeznaczyć na hosting. Nie wiem tylko jak właściele serwisu na to (a raczej na button produktu na stronie), i czy będzie jakaś osoba która będzie potrafiła z jajami pogadać o tym z chłopakami z Techlandu, ale to jest jakieś rozwiązanie
A nadwyżkę pieniędzy którą chcieliście wyłożyć na hosting można przeznaczyć na piwa na lanie
[ Dodano 16 Maj 2008, 23:51 ]
Aa, nawiązując dlaczego - ewentualnie - gry a nie kasę: od firmy znaaacznie łatwiej wyrwać gierki niż kasę - bo wtedy w grę wchodzą podmioty gosp., faktury i reszta biurokracji. Chyba że ktoś z forumowiczów prowadzi działalność gospodarczą i może wystawić fakturę za reklamę
Nawiązując jednak do samych potencjalnych firm wspierających cały ten biznes, to przed chwilą dostałem pressa z Techlandu o tym że wydają nową Trackmanię z okularami 3D i innymi bajerami... myślę że zależało by im na efektywnej reklamie w docelowym środowisku, nie próbowaliście do źródła uderzyć? Gra wychodzi na dniach, więc teraz prawdopodobieństwo pozytywnej odpowiedzi jest największe
Opłacenie hostingu serwera na rok, lub ewentualnie 10-15 egzemplarzy nowej Trackmanii które opchnąc na giełdzie komputerowej lub na allegro, i pieniądze z tego przeznaczyć na hosting. Nie wiem tylko jak właściele serwisu na to (a raczej na button produktu na stronie), i czy będzie jakaś osoba która będzie potrafiła z jajami pogadać o tym z chłopakami z Techlandu, ale to jest jakieś rozwiązanie
[ Dodano 16 Maj 2008, 23:51 ]
Aa, nawiązując dlaczego - ewentualnie - gry a nie kasę: od firmy znaaacznie łatwiej wyrwać gierki niż kasę - bo wtedy w grę wchodzą podmioty gosp., faktury i reszta biurokracji. Chyba że ktoś z forumowiczów prowadzi działalność gospodarczą i może wystawić fakturę za reklamę
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
nie no to jakieś żenua! 
dawać parę osób i robimy przelew i gitara! A jak komuś coś nie pasuje to sam go zrobię i też gitara
Po co te całe akcje z klikaj klikaj i bzikaj 
dawać parę osób i robimy przelew i gitara! A jak komuś coś nie pasuje to sam go zrobię i też gitara
...
scrappler dobrze prawi, a z tego co wiem już parę osób zrobiło przelewy Hack będzie podawał na bieżąco wpływy, pierwsze info pewnie w poniedziałek po zaksięgowaniu wpłat
pamiętacie jak była akcja "zabierz babci dowód" teraz jest akcja:
"ZABIERZ MAMIE 10 Z PORTFELA"
[/i]
pamiętacie jak była akcja "zabierz babci dowód" teraz jest akcja:
"ZABIERZ MAMIE 10 Z PORTFELA"
KonradM o nich szczerze mówiąc nie pomyślałem ale dzięki za podsunięcie pomysłu
pogadam z nimi w poniedziałek czy byliby chętni, chyba że uda mi się złapać teraz w weekend któregoś z nich na gg 
Akurat robiłem z nimi kilka projektów, więc zapytać nic nie szkodzi
Akurat robiłem z nimi kilka projektów, więc zapytać nic nie szkodzi
a marrek ma srednia w szkole 5.4 a obiecał wziac od mamy 100zł na korepetycje i przeleje je na konto hacka 
mogę tam przelac jakieś 10 20 zl od siebie ;] Dzisiaj albo jutro, bo to klikanie mi się znudzilo 

No no no, czekam w takim razie na przelewy.
Na razie jest :
11 zł z groszami / 500 zł
czyli 2,x % potrzebnej kwoty. :-)
Na razie jest :
11 zł z groszami / 500 zł
czyli 2,x % potrzebnej kwoty. :-)