haX ? Team REKRUTACJA!
haX ? Team REKRUTACJA!
Zapraszamy na strone www.hax.pun.pl . Z chęcią przyjmiemy nowych, dobrych zawodników. Klan dopiero co powstal ale po naszych rankach widać że wiemy o co chodzi:) także zapraszamy i zachęcamy do pisania w dziale rekrutacja!
haX ? Team REKRUTACJA!
gl hf
ale rank nic nie znaczy, liczy się skill
ale rank nic nie znaczy, liczy się skill
haX ? Team REKRUTACJA!
Jakbyście wiedzieli, o co chodzi, to byście wiedzieli, że rank to nie wszystko...
haX ? Team REKRUTACJA!
wpiszcie się szybko na PL6 (lige polskich drużyn), to zobaczymy, jak bardzo wiecie o co chodzi 
tu mozecie się wpisac: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
tu mozecie się wpisac: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
haX ? Team REKRUTACJA!
Code: Select all
Moj ranking to okolo ~55k, ale ciagle pne się w gore. : ) Na TM siedze dziennie nawet do 5hhaX ? Team REKRUTACJA!
Powodzenia ci ale nie graj tyle w tmn bo cie firewall pochłonie i nie wrócisz do Real worlda 
haX ? Team REKRUTACJA!
To teraz ja się rozpiszę po krótce 
haX ? założyłem z 2-ma kumplami z podwórka, żebyśmy się po prostu odróżniali od reszty graczy. W sumie ciekawszy widok, gdy trójka z jednego Teamu staje na podium
W Trackmanie gramy już od wyjścia pierwszej części, zwykłej Nations. Więc oprócz ranku mamy również i skill'a.
Graliśmy sobie dla zabawy i dla zabawy gramy nadal
Ludzie zaczęli się pytać czy mogliby dołączyć, więc postanowiliśmy coś rozkręcić w wolnych chwilach
Nikt tu nikogo przecież nie zmusza.
Każdy z nas jeździ i lubi inne typki map, więc szukamy graczy by się wzajemnie uzupełniać.
A co do Ligi PL6 czy coś.. na razie nie mam czasu wgłębiać się w regulamin i zastanawiać o co chodzi. W parę dni już prawie 10 podstron
Zresztą obecnie nie mam czasu (matury ustne). Więc zobaczymy 
Na razie gramy 4FuN i to się liczy
Jak ktoś chce dołączyć zapraszam na stronę. Jak ktoś w nas wątpi, to w wolnej chwili możemy się zmierzyć 
I to na tyle
Idę spać, bo rano ustny polak na 8:30, a wchodzę pierwszy.. ehh.. Jak ktoś przeczytał te wywody to - respect 
haX ? założyłem z 2-ma kumplami z podwórka, żebyśmy się po prostu odróżniali od reszty graczy. W sumie ciekawszy widok, gdy trójka z jednego Teamu staje na podium
Graliśmy sobie dla zabawy i dla zabawy gramy nadal
Każdy z nas jeździ i lubi inne typki map, więc szukamy graczy by się wzajemnie uzupełniać.
A co do Ligi PL6 czy coś.. na razie nie mam czasu wgłębiać się w regulamin i zastanawiać o co chodzi. W parę dni już prawie 10 podstron
Na razie gramy 4FuN i to się liczy
I to na tyle
haX ? Team REKRUTACJA!
powodzenia ale do PL6 mogli byście się zgłosić, ostateczny koniec z maturami chyba w środe a Kwali do PL6 w NIedziele. Sam chętnie się przekonam jaki styl jazdy preferujecie . Extremalny , dobry ,po bandach ,bez band ale słaby czas,no drift ,czy pro 
haX ? Team REKRUTACJA!
Narazie niech się skupi na maturze
Przeciez od tego zalezy jego przyszle zycie...
haX ? Team REKRUTACJA!
zasady sa latwe. trenujecie na kwali jedna trase.
jak kwali przejdziecie, macie tydzien czasu aby poznc się dokladniej z regulaminem.
jak kwali przejdziecie, macie tydzien czasu aby poznc się dokladniej z regulaminem.
haX ? Team REKRUTACJA!
Oki, pobrałem mapkę do kwali. Pojeździmy trochę i zobaczymy czy jest sens i jak się wyrabia cały Team 
Edit: No to zmierzymy się w kwali
Już zapisałem Team 
Edit: No to zmierzymy się w kwali
haX ? Team REKRUTACJA!
smiejcie się smiejcie jak to dobrze nie pamietac swoich poczatkow, no tak zapomnialem wy wszyscy odrazu byliscie już pr0. Zapisujemy się tam 4fun i niezaleznie jaki wynik tam osiagniemy wszyscy będą happy, a wraz z uplywem czasu będzie coraz lepiej =) także wyluzujcie z tymi docinkami bo wy tez nie byliscie w PGS czy FF czy gdzie indziej po miesiacu grania.
haX ? Team REKRUTACJA!
Uwierz mi, że niktt tu się nie naśmiewa z Ciebie. Wpisz w wyszukiwarkę nawy klan rekrutuje i obejrzyj co niektóre tematy, a zobaczysz co to znaczy wyśmiewanie i docinki.
haX ? Team REKRUTACJA!
Code: Select all
także wyluzujcie z tymi docinkami bo wy tez nie byliscie w PGS czy FF czy gdzie indziej po miesiacu grania.wiesz co własciwie w PGS czy w FF byli już odrazu a nei dopiero po miesiacu
haX ? Team REKRUTACJA!
chodzilo mi o to ze nie odrazu byli w czolowych polskich teamach
haX ? Team REKRUTACJA!
byli. Jakub był 
haX ? Team REKRUTACJA!
To [Poor Old Losers] odrazu było czołowe? Bez obrazy ale nie sądzę.
haX ? Team REKRUTACJA!
Przepraszam mój błąd można powiedzieć, że nie było czołowy tylko pierwsze w sumie.