Spam thread :)
- OrdonekQ7
- Moderator
Dobra ja już nic więcej nie robię, bo Jakub i Brzerz są ostro wkuwieni
może fajka pokoju? 
Last edited by OrdonekQ7 on 20 May 2008, 16:34, edited 1 time in total.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Mialo być smiesznie a wyszlo niesmacznie.Sorki Jakub i Szopus.
Nastepnie : Nie jestem zazdrosny Jakubie o wasze wyniki
My jezdzimy dla rozrywki.Gdyby mi zalezalo na wynikach poszedlbym twoja droga i sciagal do siebie najlepszych graczy tak jak to ty robisz w pewien sposob przekupujac ich propozycjami itd.Wiesz o co chodzi wiec nie musze tutaj tego pisać.Wiem jak do tego podejsc i mialbym o wiele wiecej do zaoferowania niz ty.Ale ok.Nie o tym mowa.
@Brzez szczeniakiem to jesteś ty dla mnie.Nie znasz mnie to się za dużo nie wychylaj.To cie poruszylo? Wiem ze wolisz glupie tematy jak sobie jajek nie osikac itd. wymyslonych przez WAS na TS-ie.Takie bezsensowne temaciki cie rajcuja ? Bo to wymyslil Jakub albo ktos z wildy tak? To teraz dobrze się zastanow zanim coś takiego napiszesz.Tyle mojego
Jeszcze raz Jakub i Szopek przepraszam.
Nastepnie : Nie jestem zazdrosny Jakubie o wasze wyniki
@Brzez szczeniakiem to jesteś ty dla mnie.Nie znasz mnie to się za dużo nie wychylaj.To cie poruszylo? Wiem ze wolisz glupie tematy jak sobie jajek nie osikac itd. wymyslonych przez WAS na TS-ie.Takie bezsensowne temaciki cie rajcuja ? Bo to wymyslil Jakub albo ktos z wildy tak? To teraz dobrze się zastanow zanim coś takiego napiszesz.Tyle mojego
pojechal gobis po bandzie^^ 
może ktos przyblizyc o co ku*** chodzi??
hehe teraz już nie zobaczysz bo fotki skasowaneMajkel wrote:może ktos przyblizyc o co ku*** chodzi??
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Seque wrote:by me:
by mor olo
a tego nie zauwazyliscie -_-'
To z teletubisiami jest zajebiste, tak zajebiste że naprawdę pierdolnąłem na glebe XD Ej Brzerz sry, ale innych wyśmiewacie a jak o was mowa to już wkurwieni ;f
Seque na tych fotach nie ma ich twarzy wiec to już inna historia.
@Maciek daj już spokoj
@Maciek daj już spokoj
A co myslisz ze się będę nimi przejmował... ? :E
hmmm gobis, wiec przepraszaz, czy prowokujesz?
może pierw się rozmysl, a potem napisz.
a tak ogolnie, naprawdę wam zycze, zebyscie dali rade do te 1. ligi, bo chetnie bysmy z wami "pograli".
może pierw się rozmysl, a potem napisz.
cieszy mnie to, ze rozrywke jako 32 latek wlasnie masz z 13 letnim mackiem, który mutacji glosu pewnie jeszcze nie przezyl i reszta przedszkola z twojego teamu.My jezdzimy dla rozrywki
dziwnie, ze tak chetnie przypominasz wasze 3. miejsce na jakims dawnym PL.Gdyby mi zalezalo na wynikach
smialo pisz. sam jestem ciekawy.przekupujac ich propozycjami itd.Wiesz o co chodzi wiec nie musze tutaj tego pisać.
jestem pewny, ze masz wieksze mozliwosci niz nawiekszy polski multigaming D-Link PGS.Wiem jak do tego podejsc i mialbym o wiele wiecej do zaoferowania niz ty
a tak ogolnie, naprawdę wam zycze, zebyscie dali rade do te 1. ligi, bo chetnie bysmy z wami "pograli".
A na tamtych to były ich real foty bo jak 4 strony przeczytałem tego tematu to wysżło tak jakby cały czas o tą z teletubisiami chodziło. Kuźwa szkoda że ja nie na bierząco. Chciałbym zobaczyć co żeście odjebali za cyrk
EDIT: ale czytając posty Jakuba i Brzerza musiało być coś poważnego bo zobaczcie np za mój avek Kaczyński ani Rydzyk jeszcze do mnie nie pisali nie wstydzą się tego ;p
EDIT: ale czytając posty Jakuba i Brzerza musiało być coś poważnego bo zobaczcie np za mój avek Kaczyński ani Rydzyk jeszcze do mnie nie pisali nie wstydzą się tego ;p
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
hamuj.jakub wrote: reszta przedszkola z twojego teamu.
Jakub nie będę się wdawal z toba w dyskusje.Mam swoj honor w przeciwienstwie do Ciebie
Dlatego tez przeprosilem.Z Mackiem mi nie musisz wyskakiwac bo sam masz malolatow w teamie.Wiadomo kto nie ma nawet 17 lat.PL x ktore niby przypominam ? Gdzie tak napisalem ? Mozliwosci mam wystarczajace
Nie wiem co wam oferuje niby najwiekszy polski multigaming co się rozpadal az się polaczyc musial.Nie wnikam ani mnie to nie interesi.A czy damy rade ? To się okaze po kwalifikacjach.Tyle mojego 
No tam kłoccie się, mnie to nie przeszkadza, ale Gobisie skoro nie wiesz co nam oferuje ten gaming co "się rozpadał az się polaczyc musial" to jak możesz mówic, że masz do zaoferowania więcej. Nie znasz polityki team'u ani przyszłosciowych planów. VALUE gaming był z pewnością swietny i miał więcej do zaoferowania. Przecie to wielka marka znana w polskim e-sporcie. Na ESWC pokazali się. Mieli stoisko, hostessy jak PGS itp.
pozdro od jednego ze szczeniaków z PGSu
Gobis proszę nie wyzywaj mnie, chodziło mi tylko o ten gaming, bo się z Tobą tu nie zgadzam, a nie mam zamiaru się kłócic.
pozdro od jednego ze szczeniaków z PGSu
Gobis proszę nie wyzywaj mnie, chodziło mi tylko o ten gaming, bo się z Tobą tu nie zgadzam, a nie mam zamiaru się kłócic.
Last edited by Coof on 20 May 2008, 19:42, edited 1 time in total.

Wow, kocury, tylko się nie drapcie :d
Tak ? Ciekawe skąd ty takie rzeczy bierzeszcieszy mnie to, ze rozrywke jako 32 latek wlasnie masz z 13 letnim mackiem, który mutacji glosu pewnie jeszcze nie przezyl i reszta przedszkola z twojego teamu.
Aha, Coof, jak mówisz Gobisowi żeby Cię nie wyzywał, to powiedz Jakubowi z "D-Link PGS" żeby mnie też nie wyzywał, lepszy nie jesteś
Last edited by Maciuś on 20 May 2008, 19:50, edited 1 time in total.
który pokazales wlasnie z jak najlepszej strony w tym topiku, wysylajac jakieś przerobione i obrazajace zdjecia ludzi, ktozi się pokazuja na lanach i tworza na scenie esportowej super wrazenie trackmanii i bardzo z tym tej grze i dalszym lanom z nagrodami pomagaja.Mam swoj honor w przeciwienstwie do Ciebie
jak widzisz admin tmpl musial az skasowac ten "twoj honor".
czy ty nie jesteś za stary, aby być taki zazdrosny?Nie wiem co wam oferuje niby najwiekszy polski multigaming co się rozpadal az się polaczyc musial
Twoje wulgaryzmy też dają świetne świadectwo scenieJakub wrote:który pokazales wlasnie z jak najlepszej strony w tym topiku, wysylajac jakieś przerobione i obrazajace zdjecia ludzi, ktozi się pokazuja na lanach i tworza na scenie esportowej super wrazenie trackmanii i bardzo z tym tej grze i dalszym lanom z nagrodami pomagaja.Mam swoj honor w przeciwienstwie do Ciebie
jak widzisz admin tmpl musial az skasowac ten "twoj honor".
czy ty nie jesteś za stary, aby być taki zazdrosny?Nie wiem co wam oferuje niby najwiekszy polski multigaming co się rozpadal az się polaczyc musial
Last edited by Maciuś on 20 May 2008, 19:54, edited 2 times in total.