A ja nie lubie Stomilu Olsztyn ;fXyX wrote:po za tym nie musisz tak na mnie najezdzac, bo nie lubie legii warszawa ;f
peXg`Xardas vs Ec Słowik
peXg`Xardas vs Ec Słowik
peXg`Xardas vs Ec Słowik
Tak tak, może i wygrali lige, może i przegrali ostatni jakiś finał ale jeżeli chodzi o Kraków to tylko KSC ;]marcineq wrote:ciho bydzcie
i legia i stomil sa fajne
ale WISLA KRAKOW JEST NAJLEPSZA
Zafsze i wszendzie policyjny klub jeb*** bendzie : )
peXg`Xardas vs Ec Słowik
A ja nie lubie Lechii Gdańsk ;fMaciek wrote:A ja nie lubie Stomilu Olsztyn ;fXyX wrote:po za tym nie musisz tak na mnie najezdzac, bo nie lubie legii warszawa ;f
ale chyba legii ty tez nie lubisz? ^^
skonczmy tego offtopa
peXg`Xardas vs Ec Słowik
Nie lubie ^^XyX wrote:A ja nie lubie Lechii Gdańsk ;fMaciek wrote:A ja nie lubie Stomilu Olsztyn ;fXyX wrote:po za tym nie musisz tak na mnie najezdzac, bo nie lubie legii warszawa ;f
ale chyba legii ty tez nie lubisz? ^^
skonczmy tego offtopa
peXg`Xardas vs Ec Słowik
Ci co stawiali na Xardasa wygrali duże pieniądze.
Ja zapomniałem o tym sparze przez kwali i mecz nie doszedł i nie dojdzie do skutku. Tak więc walkower z mojej strony
Xardas vs. Słowik 7-0 ; 7-0 ; 7-0
Ja zapomniałem o tym sparze przez kwali i mecz nie doszedł i nie dojdzie do skutku. Tak więc walkower z mojej strony
Xardas vs. Słowik 7-0 ; 7-0 ; 7-0
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- OrdonekQ7
- Moderator
peXg`Xardas vs Ec Słowik
Yyyyyyyyyyyyy...dołaczam się do posta Xyxa :?

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
peXg`Xardas vs Ec Słowik
mi brak słów tygodniowy tren poszedł się walić , ale przeprosiny na GG przyjęte.
----------------------------------------------------------------------------------------
Teraz KING !!!!!!!! nasz mecz proponuje na mapkach 1 rundy PL6 bo niebede innych map trenił , tylko poto zeby usłyszeć ze nie jadę bo cośtam.
----------------------------------------------------------------------------------------
Teraz KING !!!!!!!! nasz mecz proponuje na mapkach 1 rundy PL6 bo niebede innych map trenił , tylko poto zeby usłyszeć ze nie jadę bo cośtam.
peXg`Xardas vs Ec Słowik
Z całym szacunkiem Słowik, ale już kolejny raz pokazujesz słomiany zapał ;/ ... kupa zamieszania, a na koniec prawdziwe g* ... znaczy też kupa
... zrób coś kiedyś od początku do końca ...
@Xard: kiedy idziemy na piwo
?
@Xard: kiedy idziemy na piwo

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
peXg`Xardas vs Ec Słowik
a bo ja wiem
w jakiej dzielnicy mieszkasz ? bo ja olsza II przy bora komorowskiego:D
peXg`Xardas vs Ec Słowik
łohoho, chyba za rzadko czytam to forum
Witam Kraków i pozdro dla Olszy
wczoraj w knajpie poznałem gościa z Olszy 

peXg`Xardas vs Ec Słowik
trochę nie na temat,ale dobra
Xardas robić nowy topik czy odkopać stary?nie będę w resztkach po słowiku pisać...
Xardas robić nowy topik czy odkopać stary?nie będę w resztkach po słowiku pisać...
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
peXg`Xardas vs Ec Słowik
w meczu xardas vs king stawiam na xardasa. a co do slowika, to zal.pl nie zagrac meczu.

<- Drzwi