marrek13 wrote:I tak powstał Chocapic...a na koncu wychodze z tego na 6 ostrzezeniach.
Widzisz Sykes, jedna krótka wypowiedz i banan na pysku, a nie jakieś farmazony na parenaście linijek ;D
marrek13 wrote:I tak powstał Chocapic...a na koncu wychodze z tego na 6 ostrzezeniach.
Diavel, takie gadanie że nic do K&D nie masz to ja znam Więc pomijając to powiedz komu się należało bardziej ostrzeżenie, Jakubowi który mówił do moderatora chuju, itp czy komus z K&D, który próbował bronic swoj team ? Gdzie wy macie kur** oczy ?
napisz o tym w gazecie wyborczej czy gdzie tam pracujesz i nei zapomnij dzoecka nakarmic grajac w tmnf pamietasz ?Fistashi wrote: A teraz mniej kulturalnie: Xyx, za przeproszeniem, stul ryj.
no dżołk masz przechuj trzeba poprosić Panią Beatę Tyszkiewicz zeby felieton o tym w Tele Tygodniu zrobila .Fistashi wrote:ziaf, no nic. Wiem, za błędy trzeba płacic, ale troszke się dziwie, że jeszcze się to wam nie znudziło.Trzeba być cierpliwym, może za następny rok wam przejdzie.
Tymczasem moja próba załagodzenia sporu spełzła na niczym, ale chociaż mogliście spróbowac poprowadzic dialog i by się ta "Szopka" (dobry joke, nie?) skończyła.
sam mowiles ze za bledy trzeba płacićFistashi wrote:oj dobra, Szopuś, ja do Ciebie nic nie mam, ty do mnie tak - i masz do tego święte prawo, wiem, że robiłem różne idiotyczne rzeczy.
Ale kur**, jesteśmy ludźmi, nie może być chociaż prowizoryczna zgoda?
Dobra, end, powodzenia w pl6
Przepraszam, że nie jestem tak zabawny o wielki zinnychserwisówobrazkowklejaczu.Bad Olo wrote:Widzisz Sykes, jedna krótka wypowiedz i banan na pysku, a nie jakieś farmazony na parenaście linijek ;D

Oj no, wystarczyłby mój nick : ) W tym roku pewnie masz już zaklepanego awarda na najśmieszniejszego człeka : ) Powodzenia i podnieś swój poziom żartów ;D ;PSykeS wrote:Przepraszam, że nie jestem tak zabawny o wielki zinnychserwisówobrazkowklejaczu.Bad Olo wrote:Widzisz Sykes, jedna krótka wypowiedz i banan na pysku, a nie jakieś farmazony na parenaście linijek ;D
!@Moderatorze (kimkolwiek jesteś): dajesz warna to nie kasuj postów, kasujesz posta nie dawaj warna, dajesz warna za offtop to daj każdemu, a nie temu kto nie jest Twoim kumplem ; chodź osobiście uważam, że kasowanie postów jest zagrywką co najmniej gówniarską.
Panie Flagg nie bądź Pan taki pewny bo się mozna przeliczyc czasami, jak mi już Maxer (pozdro) powiedział jedzie 4 zawodników nie 1 wiec mysle ze warto by było zachowac skromnośc i stłumic w sobie entuzjazm, niemniej jednak nadzieje trzeba miec. Szczerze mówiac ja osobiscie nie podzielałbym tego ale zycze jak najlepiej. PozdroRolandflagg wrote: 1. lige mamy już prawie pewna jak się nic zlego nie stanie
a wiec drzyj sceno TMN! ^^
Jarecki wrote:Panie Flagg nie bądź Pan taki pewny bo się mozna przeliczyc czasami, jak mi już Maxer (pozdro) powiedział jedzie 4 zawodników nie 1 wiec mysle ze warto by było zachowac skromnośc i stłumic w sobie entuzjazm, niemniej jednak nadzieje trzeba miec. Szczerze mówiac ja osobiscie nie podzielałbym tego ale zycze jak najlepiej. PozdroRolandflagg wrote: 1. lige mamy już prawie pewna jak się nic zlego nie stanie
a wiec drzyj sceno TMN! ^^