F1 Rynek transferowy

Locked
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by Maciuś »

Tiggeri wrote:
Maciek wrote:
XyX wrote:heh, seque, smieszny jesteś.
a sam najbardziej krytykowales ten pomysl, z którego teraz drwisz.
mowiles, ze lepiej byloby zrobić klanowe.. no ale tak, tak, już nie pamietasz, wiem o tym : )
No to widzisz, on jest zabawny a ty jesteś beznadziejny ;d
Maciek weź spier**laj, wszędzie musisz wojować...
Nie, nie wszędzie ;) Nie wojuje, mam nadzieje ze xyx nie wzial tego do siebie ;s Beznadziejne jest jego spamowanie ;p
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by XyX »

twoje tez.

ić stont, zamknij się już przynajmniej w tym dziale, idz spamować na swoje kd forum.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

F1 Rynek transferowy

Post by Jakub »

ja pi***olę, tu naprade wkurzyc się mozna.
ja dostaje 2 ostrzezenia, king ma zakaz pisania, a jakiś 13letni maciek może pisać co chce?

wes scary wrescie daj moderatora powaznym, znanym i szaconowanym na scenie ludzia, bo jakbys wiedzial, jak wczoraj się pol sceny (z drużyn tcw, pexg, pgs i ff) na teamspeaku wysmiewalo z tego k&d spamu, to wstyd by ci był, ze tacy ludzie dostaja moderatorow.

ja pi***olę, jak mozesz na to pozwolic, zeby jakieś dzieciaki tu wyzywali powaznych graczy?
moderatora dla misiego i gobisa, no k**wa wes, to jak na scenie CS nie gracze MYM, ale master by mial moda.

czy ty nierozumiesz, jakie to jest gulpie, ze jakiś maciek absolutnie nic jeszcze sesowego nie napisal, a tu k**wa king dostaje zakaz pisania za nie wiaomo co?

nie dziwi cie, ze mimo, ze to samo robia gracze k&d, to oni zadnych ostrzezen nie dostaja?

ile razy gobis czy misi maja jeszcze pokazywac, ze absolutnie subjektywnie daja warny i bany?

wesce k**wa naprawdę dajcie spokoj, bo to smiech na sali powaznych graczy i jednoczesnie ich obrazanie.

EDIT: zapomnialem jeszcze przypomnac o kasowanju przez gobisa postow swoich czlonkow na pewnym topiku, gdzie obrazali innych i jak czesta pierdolili bzdory.
o dziwo nikt z nich nie dostal warna, ale skasowano ich posty, kiedy ja dostalem 2 warny a king ma zakaz pisania.

to już jest naprawdę szczyt beszczelnosci i gowniarstwa i oprocz tego pelny disrespekt dla sceny.

ja k**wa sram na taki forum, gdzie mi jakiś egoman będzie kasowal posty, aby tpoiki tak wyglądały, jak mu się podoba.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by Maciuś »

O k**wa my wyzywalismy, nie wiem, ale twoja "c*pa z K&D" to nie było wyzwisko nie k**wa ? King nic nie pisze sensownego, wszystkie 3 ostrzeżenia dostał za spam, więc nie wiem co w tym dziwnego, że ma zakaz pisania ;) I nie wiem Jakub, z jakiej okazji napisales ten referat powyżej :roll: Aha, z szacunku, o którym pisałeś nie tak dawno mógłbyś pisać nicki dużą literą ;f
Maxer
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by Maxer »

dobra, maciek k**wa, skoncz już z tym pisać, bo zal naprawdę. na zmianę zapierdzielasz postami z xyxem. czysty spam -.- king spamuje czasem, racja, ale zakaz pisania dla niego to moim zdaniem lekkie przegiecie. nie myslcie sobie ze king jest pro elo elo i każdy ma się sluchac go i ch** :) poprostu to jest trochę nie fair ze koleś, który napierdala posty jak pojebany na forum nie dostaje warna, ani zadnej kary, a gosciu który nie udziala się AZ TAK BARDZO W TYM TEMACIE dostaje zakaz pisania, trochę to nie fair, co nie ? zreszta, nie będę pisal o bezsensownym rozwoju sytuacji, skoro i tak za chwile wpadnie "moderator" i wykasuje mojego posta, albo co gorsza, dostane zakaz pisania..

tylko dla mnie wazniejsze w tym temacie jest fakt, ze to jest temat o lidze F1- Rynek Transferowy. także zamieszczam swoje "ogloszenie" : poszukuje gracza, naprawdę na poziomie do teamu ToYoty, ( nie wiem co z lukiem z p4g się dzieje, ale nie daje oznaki zycia ) dlatego jeśli ktos jest zainteresowany przylaczeniem do teamu, proszę pisać do mnie na prywatna wiadomość. pozdro^^
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Fistashi
Pirat drogowy

F1 Rynek transferowy

Post by Fistashi »

Ojej, znowu kłotnie? proszę, dajcie sobie chociaż troszeczke na wsztrzymanie. Bless ;)

Maxerku, Maxerku, ja się zgłaszam :>
Image
Image
Image
[ladderbar]
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by XyX »

oj maxerek, proszę mi nie mowic ze ja spamuje, ja tylko staram się uciszyc spamujące grono ( pozdro przy okazji ) osob z teamu K&D ;)

Sorry Maciek, jeśli king dostal trzy warny za spam, a Ty zadnego, to coś tu czuje faworyzowanie, pupilowanie ala L. Hamilton 2007.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by Maxer »

ta, tylko przy okazji posty ci się nabijaja :)

@fist, ok, rozpatrze twoja propozycje :)
www.pureskillers.eu
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by XyX »

no ta, to chyba nie najgorzej, nie ? :D

mam już tak w naturze, nie odbierajcie tego za zle, po prostu krotka wypowiedz to nie zawsze jest spam ;-). A jak nieraz coś jest nie na temat, to staram się nie ciagnac tego na 100 stron ;P

pzdr
Maxer
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by Maxer »

xyx,, to skoncz pisać, LOL
www.pureskillers.eu
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by XyX »

nie umie :D

zeby się trzymac tematu, przypomne ze po lidze, czyli stosunkowo niedlugo otwarty będzie calkowicie rynek, i będzie mozna się mieszac dowoli :)
envy
Osiwiał za kierownicą

F1 Rynek transferowy

Post by envy »

nie pisalem nic o klanowkach (wtf?), wyslij mi pw z quotem lub na gg napisz coś co krytykowalem jeśli chodzi o nazwy teamów

Tobie już coś się naprawdę pierdoli, nie wszystko co robiles krytykowalem tylko to co najprwde było chujowe
PITMaN
Pirat drogowy

F1 Rynek transferowy

Post by PITMaN »

Kurfa znowu kłótnie :? spokój do Ha wafla.

btw. Kiedy wy zaczynacie nowy sezon? jak po PL6 to ja chętnie zgłaszam się na wolnego strzelca, byle nie wyjść z obiegu, i byle gdzie :)
Image
Image
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by XyX »

Seque wrote:nie pisalem nic o klanowkach (wtf?), wyslij mi pw z quotem lub na gg napisz coś co krytykowalem jeśli chodzi o nazwy teamów
pisales, ze wolisz zeby nie było teamów jak ferrari, mclaren, tylko zeby klany się zapisywaly.

poszperaj w tym pierwszym teamcie o nazwie f1, zalozonym przez packa.
ja nie mam ochoty szperac 39 stron ;P
OrdonekQ7
Moderator

F1 Rynek transferowy

Post by OrdonekQ7 »

Ksyks Marcin 18109 miałes dopisac do nas ;f
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
marcin18109
Doświadczony driver

F1 Rynek transferowy

Post by marcin18109 »

nie ma to jak kierowca testowy ^^
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by XyX »

dopisany :P
Kink
Samochodowy prawiczek

F1 Rynek transferowy

Post by Kink »

ja jestem testowy i nie narzekam :P
Foxy
PITMC 2k9 Winner

F1 Rynek transferowy

Post by Foxy »

JA coś powiem kurcze bo trochę się nasłuchałem tego smecenia xyxa i macka. Wezcie już z tym przestancie, jak to wasze podrygi kolezenskie :f to na private mozecie pisać nocami i dniami. Tu jest rynek transferowy a nie wymiana zdan na temat drugiej osoby. Zaczeliscie to jak Maciek odszedłz Redbulla i czy to jest az takei istotne?? LOlz, MAciek nei wcinaj już się w takich sprawach, a Kysks jeżeli uwazasz to za zarty czy coś niepowaznego to nie odpowiadaj, bo tak jak sam przepowiedziałes temat już ma z 18 stron a połowa to Wasza dyskusja... ALbo się kutfa lubicie albo nie :P :D
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

F1 Rynek transferowy

Post by XyX »

nie, caly temat to nie nasza polowa dyskusji :D

ano rynek, jako rynek, zawsze trzeba pogawedzic ^^
Locked

Return to “Liga F1”