aha, w takim razie zwracam honor, nie wiedzialemSzym wrote:Można było nadrobić nawet 0,8 XyX![]()
PL6 - Runda 1.
PL6 - Runda 1.
PL6 - Runda 1.
Da się 32.2xLooKaSh wrote:z tym cutem da się 32.50W@ND@L wrote:heh moje pb na cobie:32.99 :*/rec na TCW'pl6

PL6 - Runda 1.
Nie chce nic mówic Ksyks... zasady ustalaja tu i ZMIENIAJA organizatorzy a nie gracze drużyn i ich liderowie.
Diavel da się 31.
Diavel da się 31.
PL6 - Runda 1.
licytujcie się dalej, niedlugo zejdziecie do 15sec
PL6 - Runda 1.
^^ czego akurat do 15? :pGrono wrote:licytujcie się dalej, niedlugo zejdziecie do 15sec
PL6 - Runda 1.
i już zaczynacie spam?Foxy wrote:^^ czego akurat do 15? :pGrono wrote:licytujcie się dalej, niedlugo zejdziecie do 15sec
PL6 - Runda 1.
Wspaniała mapa cobham ;]
Jeździcie pomiędzy słupkami, czy tak jak na video (po zewnętrznej)?
PL6 - Runda 1.
ja jeżdżę po zewnetrznejFan wrote:Wspaniała mapa cobham ;]
PL6 - Runda 1.
I ile robisz na następnym cp? Ja tak normalnie 24.20, a najlepiej mi się udało .08Grono wrote:ja jeżdżę po zewnetrznej
PL6 - Runda 1.
nie zwracalem specjalnej uwagi ile robię, ale wiem ze jak dla mnie jechanie po zewnetrznej jest szybsze niz miedzy slupkamiFan wrote:I ile robisz na następnym cp? Ja tak normalnie 24.20, a najlepiej mi się udało .08Grono wrote:ja jeżdżę po zewnetrznej
PL6 - Runda 1.
Apropo tej poprwionej mapki to ja Cob nie umiem już na niej jeździc... ;/ jak się wjeżdza na 2 lap to zmienia się ujecie kamery na kamere numer 2 aż do okolicy poza 1cp. Ja na tym ujęciu wbijam się w bande na pierwszym lepszym zakrecie, a najgorsze to przejscie miedzy kamerami 1 a 2 akurat podczas skoku, wtedy to już nic nie widze 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL6 - Runda 1.
dobra, wystawie cobhamowi i jurkowi awarda na tmx, bo w końcu ich mapy mi się naprawdę wkrecily, gratz panowie 
PL6 - Runda 1.
a jak się jezdzi na kamerze 2 to zmienia się na kamere 1?
PL6 - Runda 1.
NieGrono wrote:a jak się jezdzi na kamerze 2 to zmienia się na kamere 1?
PL6 - Runda 1.
szanowny Cobhamie
nie dosc ze nie popisales się ogolnie robiac te mapke to jeszcze teraz ta zmiana kamery... :shock:
sorry ale przez to, plus ogolnie kiepskie zakrety, sily odsrodkowe dzialajace na samochod, plus ten zakret na zjazdo-podjezdzie pod gorke na ktorym mało co widac tylko trzeba zaczac skrecac w wyuczonym przez godziny treningu miejscu...
musze niestety przyznac ze po tak wspanialych mapach jakimi były animale, tutaj mnie zawiodles
nie dosc ze nie popisales się ogolnie robiac te mapke to jeszcze teraz ta zmiana kamery... :shock:
sorry ale przez to, plus ogolnie kiepskie zakrety, sily odsrodkowe dzialajace na samochod, plus ten zakret na zjazdo-podjezdzie pod gorke na ktorym mało co widac tylko trzeba zaczac skrecac w wyuczonym przez godziny treningu miejscu...
musze niestety przyznac ze po tak wspanialych mapach jakimi były animale, tutaj mnie zawiodles
PL6 - Runda 1.
Panowie sa male problemy z GB
wiec jakby admini nie zdazyli zrobić co trzeba grajcie normalnie 1 kolejke robcie sceerny i wsyztko będzie uzupelniione
wiec nei pekacj biacz !
wiec jakby admini nie zdazyli zrobić co trzeba grajcie normalnie 1 kolejke robcie sceerny i wsyztko będzie uzupelniione
wiec nei pekacj biacz !
PL6 - Runda 1.
Nigdy nie robilem tras pod czyjs gust, Tech.Animali tez nie! Mam odmienne zdanie na temat tej trasy, ale nie mogę być obiektywny. Staram się jak mogę. Robienie tras to moje hobby, a nie praca na zlecenie.nawias wrote:szanowny Cobhamie
PL6 - Runda 1.
Zmiana kamery to faktycznie nie najlepszy sposób, ale innego wyjścia na to skrócenie drugiego kółka nie widzę.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL6 - Runda 1.
Nie czaje mi nie zmienia kamery :shock:
Wersja mapki jest 2 i na serwerze na to narzekali ale mi nie zmieniało nie wiem ocb....
Wersja mapki jest 2 i na serwerze na to narzekali ale mi nie zmieniało nie wiem ocb....

<- Drzwi