Draki - Problem
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Draki - Problem
Otóż gdy w tmuf zakładam konto wszystko robię prawidłowo , nawet cd-key mój , ale pojawia się komunikat o złym kluczu . Czy ktoś wie co mogę zrobić ? Z innymi kluczami ( z neta ) to też nie działa !
POMÓŻCIE !!!
Draki - Problem
kup tmu i stamtad spisz klucz.
Do Powiedz Jaki Jest Klucz ??
No to Powiedz jaki jest kod z pudełka ??
Re: Do Powiedz Jaki Jest Klucz ??
w empiku go znajdzieszRet wrote:No to Powiedz jaki jest kod z pudełka ??
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Draki - Problem
W końcu dobry klucz! COOOOO??? Już subskrybujesz! K***a ! DAJTA LUDZIE CRACKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Draki - Problem
cracki znajdziesz na --->TU<---
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Draki - Problem
ALLEGRO? No chłopaki , bez jaj.
Draki - Problem
Siekiera=Siekierka
Draki - Problem
dobra, ziomek
wy****dalaj k**wa, powinienes dawno dostac zakaz pisania!
my ci nic k**wa nie damy, BO k**wa NIE WYDAMY 60 ZŁ ZA GRE BY CI POWIEDZIEC KLUCZ!!!!
zrozum to.
wy****dalaj k**wa, powinienes dawno dostac zakaz pisania!
my ci nic k**wa nie damy, BO k**wa NIE WYDAMY 60 ZŁ ZA GRE BY CI POWIEDZIEC KLUCZ!!!!
zrozum to.
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Draki - Problem
Sklepy internetowe ? Przeciez nie jestem głupi i się na to nie nabiorę . A teraz : pomóż.
Draki - Problem
przyjdzie Leon albo misi to ci pomoga dajac zakaz pisania
Siekiera=Siekierka
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Draki - Problem
Oj . pytałam tylko o stronę na której jest crack . Nie rozumiem was . Dobra jak się wam nie podoba to koniec tematu i dajemy sobie linki do fajnych tras i tyle . Nie róbmy z tego forum makabry . Nie kłóćmy się .
Draki - Problem
sam robisz
my ci nie damy cracka, bo jak Jakub powiedzial, przeciez nie będziemy publicznie piracic naszej ukochanej gry.
dostaniesz zakaz pisania, gobis usunie tematy, i będzie spokoj.
my ci nie damy cracka, bo jak Jakub powiedzial, przeciez nie będziemy publicznie piracic naszej ukochanej gry.
dostaniesz zakaz pisania, gobis usunie tematy, i będzie spokoj.
Draki - Problem
chłopcze sklepy internetowe nienabieraja ludzi np empik.sam kożystam z niego z dobre 2 lata/GSX/ Draki wrote:Sklepy internetowe ? Przeciez nie jestem głupi i się na to nie nabiorę . A teraz : pomóż.
Draki - Problem
Siekiera=Siekierka
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Draki - Problem
Dlaczego zakaz pisania ? Tematy usuńcie - jak najbardziej . OK wiem , wiem kończę z bezmyślnym pisaniem . W takim razie mnie pouczyliście . Dlaczego od razu zakaz pisania. Usuńcie moje posty bo były bezmyślne , kończymy temat i tyle i nie kłóćmy się będę pisał ( myślnie ) i dawał fajne rzeczy w Off-Topic . Po co dawać komuś zakaz pisania - wystarczy tylko pouczyć.
Draki - Problem
jak to Marrek powiedzial, dostaniesz zakaz pisania to nie będziesz 
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Draki - Problem
Ale dlaczego go dostanę coś wam zrobiłem ? No tak, już wiem o co tu chodzi - nic się nie dzieje zobaczcie sobie w Off-Topic najlepsz muzyka na swiecie mój post - ten jest super !
Draki - Problem
bo to jest porzadne forum i jak chcesz wiedziec to na takich forach nie udziela się informacji co do crackow, cd-keyow, linków do torrenta/emule/p2m