Solo,Trasy,Pomoc
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Solo,Trasy,Pomoc
W tym temacie będziemy sobie pomagać jak przejechać trasy z jednego gracza TMUF i TMNF . Będziemy dawać nasze trasy ( też ) . Czy ktoś PRZEJECHAŁ ostatnią trasę z TMNF czarny - E05-Endurance ( 60 długich i trudnych okrążeń ) ?
Solo,Trasy,Pomoc
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
wez już ic stont, proszę.
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Solo,Trasy,Pomoc
Może ankieta do bani , a odnośnie o E05Endurance chodzi mi oczas Nadeo.XyX wrote::shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Niebieski - Nie chce mi się przechodzić , bo nie mam wystarczajączo mocnego kompa na niektóre trasy ( gdy jest wiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeellllllleeeeeeeee upiększeń to się trochę tnie , ale to nie przeszkadza , tylko to że od kilku dni mam TMUF i jeszcze nie zdążyłem dotrzeć .
Solo,Trasy,Pomoc
no ej, ale ja to widze tak.
probujesz zaistniec na tym forum, dlatego zakladasz bezsensowne tematy i liczysz na ich sukces.
jak to mamy se pomagac, jak przejechac nadeosy. czy one sa takie trudne?
probujesz zaistniec na tym forum, dlatego zakladasz bezsensowne tematy i liczysz na ich sukces.
jak to mamy se pomagac, jak przejechac nadeosy. czy one sa takie trudne?
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Solo,Trasy,Pomoc
Aj,może jakieś sztuczki na jak najlepszy czas. A druga część tematu to dawanie tras. Nie chodzi mi o takie zaistnienie , tylko o to , żeby dać tematy podobne jak na maniazones . A masz jakieś fajne trasy ?
Solo,Trasy,Pomoc
sztuczki to se na replayu zobaczyc mozna
draki masz orginalna TMU??
draki masz orginalna TMU??
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Solo,Trasy,Pomoc
draki, jesteś zalosny
od sztuczek masz tmx, od zamieszczania tras tez.
od sztuczek masz tmx, od zamieszczania tras tez.
-
/GSX/ Draki
- Jeździ konno
Solo,Trasy,Pomoc
Tak , mam .
No tak rzeczywiście głupio to wyszło . Ale może znacie jakiś temat na którym są trasy , próbowałem jakoś was zachęcić do dawania tras .
No tak rzeczywiście głupio to wyszło . Ale może znacie jakiś temat na którym są trasy , próbowałem jakoś was zachęcić do dawania tras .
Solo,Trasy,Pomoc
opcja szukaj,a nie do niej potrzeba mózgu którego u Ciebie brakuje, lepiej skoncz z trackmania i proboj szans w tibii
Siekiera=Siekierka
Solo,Trasy,Pomoc
hmm z nadeosami każdy sobie poradzi wystarci casu i checi mnie to by bardziej pasowala pomoc do jakich techów czy coś ale ogólem temat może być