Tutaj się dowiesz jak się instaluje auta
Więc wchodzisz tam gdzie zainstalowałeś grę np.C:program files.Track Mania Nations.....To tu wchodzisz i wchodzisz w GameData i wchodzisz w Skins póżniej w Vehicles i stadium car i tam masz Różne Żeczy Np.Pol i pobierasz Sobie ayta Np. z www.trackmania-carpark.com i pobierasz ten plik i wklejasz go do tam gdzie ci pokazałem. Później wchodzisz w profil albo w wersji angielskiej profile i tam szukasz tego auta i jak znajdziesz to naciszkasz na niego i back i masz autko. jeśli czegoś nie rozumiesz to Moje gadu-gadu to 6351410.
Przykro mi dyslektyku :/ Car park czy tez ta druga strona nie dzialaja ;/
pozdro
takie rzeczy już tez tu widzialem
pozdro
takie rzeczy już tez tu widzialem
To ja jednej rzeczy nie rozumiem... po co pisać rzeczy, które są dla wszystkich jasne i wyjaśnione w innych tematach. No ale co tam, nowicjuszom to się przyda w przyszłości, niestety nie w teraźniejszości właśnie dlatego bo podana strona jest zamknięta.
ale ja nie widziałem żeby było o tym napisane jak tak to podaj mi gdzie to jest napisane
Gerard jest na KAŻDYM forum przynajmniej na każdym które znam taka prosta fajna funkcja "SZUKAJ" wiec używaj jej od czasu do czasu
będzie miło:)