SCRAPPLER podpowiada...

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
www_pl
Jeździ konno

SCRAPPLER podpowiada...

Post by www_pl »

a ja dalej jestem zdania, ze będę się ksztalcil ale nie za wszelka cene ze wspanialymi ocenami. tak samo jak widze w szkole, ze zadne oceny nie sa odzwierciedleniem wiedzy i umiejetnosci, tak samo matura, choć w tym przypadku jest już blizej. nie wiadomo nawet czy kiedyś zweryfikuje nam te umiejetnosci zycie. swiatem rzadzi przypadek ! wszystko zalezy od ludzi których spotkamy i od momentu w ktorym ich spotkamy. jak wiadomo szczesciu trzeba pomoc, dlatego nie warto zebym konczyl po liceum edukacje. jednak dlaej jestem zdania ze przynajmniej do tego etapu w ktorym jestem mozna się bez wiekszych problemow slizgac z klasy do klasy...
balaganmen
Zaczyna szaleć na ulicach

SCRAPPLER podpowiada...

Post by balaganmen »

Cudny topic Scrap
brawa brawa:D... myśle że te wszystkie wypowiedzi na pewno do kazdego kto to przeczyta (w mniejszym lub wiekszym stopniu) coś wniosą....
A tak ode mnie w roli ujednolicenia paru przeciwstawnych postów.
Są 3 głowne drogi, dojścia do sukcesu (pieniążków):
1. edukacja edukacja i jeszcze raz edukacja..(praca praca i jeszcze raz cięzka praca) ..pracodwcy sami Ciebie szukają.. i się o Ciebie biją.
2. znajomosci... dzięki ktorym osiągając ci minimum potrzebne (np. mgr geograf) dostaniesz ładną posadke i Ci się bedzei fajno żyło.
3. talent.. szczescie... no ciężko już to okreslic..ale raczej chyab poprostu szczescie jak nie takie szczescie zyciowe to szczescie ze dostales w genach umiejetnosc która pozowiła ci na osigniecie sukcesu za czym idze pieniądz.

A tak w ogóle to ten cytacik co mareczek pisał jest bardzo trafny do tego tematu "Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez piniędzy to nic"

Pozdrawiam::]
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

SCRAPPLER podpowiada...

Post by XyX »

KonradM wrote:
dlatego warto pamietac, ze trackmania to tylko rozrywka, przez która zycia se nie wyrobisz... no tak, zaraz ktos powie " a xeno, frostbeule, luq albo taz ". Tak, tak. Ale ty jesteś ******* a nie taz, luq, frost lub xeno
Luq, Taz, Neo czy inni z byłego Pentagram G-Shock (teraz duńskie MYM) też to zauważyli, i pieniądze zarobione na graniu czy wygrane na turniejach przeznaczają w bardzo znacznym stopniu na naukę, rozwijanie własnych umiejętności (nie tych związanych z graniem) i wiele innych które przydadzą im się w przyszłym życiu zawodowym. Taz dla przykładu studiuje prawo, oni też wiedzą że z gamingu nie wyżyją:)
na pewno.

pieniadze przeznaczaja nieraz na cele charytatywne, maja dziewczyny, studiuja, wiec logiczne ze nolifami nie są.

jednak niestety wiecej jest takich, ktorzy tego nie rozumieja lub to zle odbieraja :/
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”