No, no? Przyznam, że jestem mile zaskoczony zaufaniem jakim mnie obdarzacie głosując na mnie. Bardzo dziękuję wszystkim oddającym na mnie swój głos.
Ja myślę, że najwyższa pora, aby kolejną trasę Community zrobili ludzie, którzy dotychczas nie mieli okazji, a jak wiadomo ilość miejsc jest ograniczona do 6. Owszem, można jeszcze dołączyć 2 osoby: jedną - która zrobi intro, outro, napisy i inne bajery oraz drugą, która zajmie się zrobieniem filmu.
Ja proponuję następujące osoby - do robienia trasy:
1. Maxer - kapitan projektu - doświadczenie
2. Jarecki - aktualnie jest w wysokiej formie - jako gracz, ale również jako maper ( miałem tą okazję przeglądać mapy kwalifikacyjne na PL6 - to wiem co mówię - jak dla mnie to nowe odkrycie),
3. Eren - odkrycie zeszłego roku - najbardziej dopracowane speedtracki od startu do mety - wspaniała robota,
4. Redux - oryginalne pomysły,
5. TranQ - jak wyżej,
6. Nawias - dawno już nie widziałem jego tras, a pamiętam Jego nieprzeciętne pomysły.
Jako speca od MT obstawiam - Capitana Jacka Sparrowa - chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego,
Jako speca od filmu typuję - Savesa - fajne filmiki z TMN,
No, to by było na tyle. Chyba nie będziecie mi mieli za złe, że i ja podobnie jak Cobham zrezygnuję. Pora dopuścić świeżej krwi

.