Jaka to gra?
Jaka to gra?
Infernal?
Jaka to gra?
to chyba coś na "C"
Jaka to gra?
mastel daj coś innego bo to za trudne
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Jaka to gra?
nikt nie daje to ja dam

Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
tony hawk pro skater 2
jedziesz chadem muską na 3 mapce bodajże;P godzinami się grało
jedziesz chadem muską na 3 mapce bodajże;P godzinami się grało
Jaka to gra?
next... ja ostatnio pogralem se trochę i przeszedlem wszystkimi postaciami na 100%
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
mialem to cudo na pegasusa, zwalo się Goal III
niestety nie znam drugiej nazwy
niestety nie znam drugiej nazwy
Jaka to gra?
brawo wally. dajesz nexta. oryginalna nazwa to "kunio kun soccer"
Jaka to gra?
jeśli mozna to da ktos za mnie, bo mi się komp popsul a tu screenow poza tmn nie mam 
Jaka to gra?
nie.PITMaN wrote:To na pewno nie sensible xyx, w ogóle grałeś w sensible soccer???
wally, mozesz przeciez dac skrina z google :]
Jaka to gra?
Jaki Wally ? :?XyX wrote:nie.PITMaN wrote:To na pewno nie sensible xyx, w ogóle grałeś w sensible soccer???
wally, mozesz przeciez dac skrina z google :]
Jaka to gra?
Sim City. Societies chyba, ale pewny nie jestem. Dla mnie wszystkie wygladaja tak samo
Jaka to gra?
fastfood tycoon?