F1 GP Japan - 9 runda
F1 GP Japan - 9 runda
Ta, a Ferrari zrzyna od Super Aguri...
F1 GP Japan - 9 runda
a Ja ponawiam swoje pytanie.
witam,
Wczoraj się dowiedziaqłem o tym ze jest takei coś jak wyścigi a la F1 w tej grze. Chciąłbym także z wami pośmigać na torach. Mogłbym prosić o jakiś odkładne info? kiedy jak gdzie, czy musze się zpaisac itp? jak ten serw znalkeźć?
witam,
Wczoraj się dowiedziaqłem o tym ze jest takei coś jak wyścigi a la F1 w tej grze. Chciąłbym także z wami pośmigać na torach. Mogłbym prosić o jakiś odkładne info? kiedy jak gdzie, czy musze się zpaisac itp? jak ten serw znalkeźć?
F1 GP Japan - 9 runda
1 jeśli chcesz znami posmigać oglos ze szukasz druzyny ale odrazu uprzedzam niema chyba miejsc
2 dokladne info znajdziesz na forum tylko trezba miec trochę się wysilic i wcisnac napis szukaj
3 serw znajdziesz ale niewejdziesz bo hasło jest
2 dokladne info znajdziesz na forum tylko trezba miec trochę się wysilic i wcisnac napis szukaj
3 serw znajdziesz ale niewejdziesz bo hasło jest
F1 GP Japan - 9 runda
WIELKA SORA ZA OPÓZNIENIE W WYSYŁCE MAPEK NA F1, no cóz czesc budowniczych wyjechała na lan i nie ma kto zweryfikowac, może znajdzie się ochotnik, ja już weryfikowałem z 5 mapek i chce trochę odpoczac bo to 1h roboty. 
F1 GP Japan - 9 runda
Ja nigdzie nie jechałem a moja weryfikowali ;E
F1 GP Japan - 9 runda
Ja mogę zweryfikować te mapki, ale gwarantuje, ze będą baaardzo słabe czasy, bo ja dobry nie jestem.
F1 GP Japan - 9 runda
ja też mogę zwerfikować.
F1 GP Japan - 9 runda
ok panowie, podajcie tylko gg, a nastepne mpki na koncowe 3 rundy będą dla was ok? 
F1 GP Japan - 9 runda
no to ja ogłaszam ze szukam druzyny na nastepny sezon w F1:) dobry dział?
F1 GP Japan - 9 runda
Mój numer gg: 9890372
F1 GP Japan - 9 runda
dzial dobry, nie ten temat.ciechan wrote:no to ja ogłaszam ze szukam druzyny na nastepny sezon w F1:) dobry dział?
F1 GP Japan - 9 runda
Wielkie sorki, że napisałem to w złym temacie. Już napisałem tam gdzie trzeba.