Ja jako wierny kibic mówię że nie był to super mecz
PL6 - Runda 2.
PL6 - Runda 2.
Na Jarku nie jechał Jarek z powodu lagów. Szkoda ;P
Bo ja w nim nie jechałem.
PL6 - Runda 2.
NIE WIEM CO ZA CIPKA WYBIERA MAPY ALE PROPONUJE NASTĘPNYM RAZEM BRAĆ INNE KRYTERIUM NIŻ ILOŚĆ BUGOW NA MAPIE
k**wa LUDZIE TEGO się grać NIE DA
a na początku takie fajne się wydawały
TRZEBA TROCHĘ MAPĘ POGRAĆ ZANIM się JA DA INNYM DO GRANIA
i ch** to tyle co chciałem wam przekazać
i tak was jutro rozpierdolę nawet na tym crapie
k**wa LUDZIE TEGO się grać NIE DA
a na początku takie fajne się wydawały
TRZEBA TROCHĘ MAPĘ POGRAĆ ZANIM się JA DA INNYM DO GRANIA
i ch** to tyle co chciałem wam przekazać
i tak was jutro rozpierdolę nawet na tym crapie
PL6 - Runda 2.
Bulet, spokojnie. Mapki wybiera nie byle kto, bo z tego co wiem to Cobi i Jurek. Może po prostu dużego pola do popisu nie mają stąd takie mapki dają. Bugi? W TMN było ich pełno, więc w tej wersji wiele się pewnie nie zmieniło 
PL6 - Runda 2.
NO BO PO JAKA CHOLERĘ W OGOLĘ GRAMY W TEN pi***olony CRAP JAKIM JEST TMNF, nie dość ze mapki maja bugi to jeszcze trzeba to pomnożyć przez x45 częstotliwości ich występowania w tej popierdolonej grze
zmieniło się o to wile jest ich 458 więcej w 1 rundzie
dobra piss ide na mecz
zmieniło się o to wile jest ich 458 więcej w 1 rundzie
dobra piss ide na mecz
PL6 - Runda 2.
a wracając do TCW vs. XX : GG XX GG TCW ... z XX bardzo mi zaimponował Diablos - brawo bardzo dobry mecz !

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
PL6 - Runda 2.
i ten pioch, co bulet ;p
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL6 - Runda 2.
GG TCW zajebiście graliście !
Narazie odstajemy i to bardzo a na 3 runde FF więc lepiej nie będzie.
Narazie odstajemy i to bardzo a na 3 runde FF więc lepiej nie będzie.
PL6 - Runda 2.
wez bulet przestan pieprzyc!
PL6 - Runda 2.
peXg 21:7 kd ---> powioem tylko wielkie zal peXg mogło być do 0 gdybyscie nie piepszyli co chwila... suepr pawel, flagg srednio, kurde 20 wygranych wyscigów i z tego 6 na korzysc kd...
PL6 - Runda 2.
Dobry meczyk, mogliśmy powalczyć mocniej, ale pozostała dwójka, poza mną i Flaggiem, za bardzo odstawała (nie mowie o mapie Hubiego).
Cóż, komp mi się zbuntowal w czasie ladowania mapy Jareckiego, i wlazlem za pozno, wiec nie moglem na niej jechac.
GG peXg.
Cóż, komp mi się zbuntowal w czasie ladowania mapy Jareckiego, i wlazlem za pozno, wiec nie moglem na niej jechac.
GG peXg.
PL6 - Runda 2.
dobrze, że kd coraz lepiej sobie radzi, wcześniej tylko flagg dawał czadu, teraz dołączył pavel, jeszcze fistashi i pitman zaczną trenować i kd zacznie być ciekawym przeciwnikiem. tak czy siak, gg panowie
PL6 - Runda 2.
gg peXg!
ja zjebalem 5 rund na tranq
stres? trema? sam nie wiem :/
no ale potem mysle ze pokazalem co nieco ^^
wielkie dzięki Pawel za to co zrobiłeś :* jakbys był na meczu z TCW tez pewnie wiecej bysmy urwali
brawo foxy! IMO man of the match ;]
teraz dojebac niemcom
ja zjebalem 5 rund na tranq
stres? trema? sam nie wiem :/
no ale potem mysle ze pokazalem co nieco ^^
wielkie dzięki Pawel za to co zrobiłeś :* jakbys był na meczu z TCW tez pewnie wiecej bysmy urwali
brawo foxy! IMO man of the match ;]
teraz dojebac niemcom

PL6 - Runda 2.
przepraszam o wielki znawco map, mowie tylko jak jest, mapy zjebane i TMNF tez, i nie pierdol ze nie ma wyboru czy coś bo już pisałem ze się powinno brać sprawdzone mapy a nie wynalazkicobham wrote:wez bulet przestan pieprzyc!
tyle ode mnie
i nie zaczynajmy dyskusji na 45 stron to tylko moje zdanie
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
PL6 - Runda 2.
narzekasz jak stara baba. Tobie zawsze coś nie pasuje, wiec nawet nie biore Twoich wypowiedzi pod uwagę. Idz sobie ponajezdzac na niemcow, zydow, murzynow i ch** wie na kogo jeszcze.bulet wrote:przepraszam o wielki znawco map, mowie tylko jak jest, mapy zjebane i TMNF tez, i nie pierdol ze nie ma wyboru czy coś bo już pisałem ze się powinno brać sprawdzone mapy a nie wynalazkicobham wrote:wez bulet przestan pieprzyc!
tyle ode mnie
PL6 - Runda 2.
gratulujecobham wrote:narzekasz jak stara baba. Tobie zawsze coś nie pasuje, wiec nawet nie biore Twoich wypowiedzi pod uwagę. Idz sobie ponajezdzac na niemcow, zydow, murzynow i ch** wie na kogo jeszcze.bulet wrote:przepraszam o wielki znawco map, mowie tylko jak jest, mapy zjebane i TMNF tez, i nie pierdol ze nie ma wyboru czy coś bo już pisałem ze się powinno brać sprawdzone mapy a nie wynalazkicobham wrote:wez bulet przestan pieprzyc!
tyle ode mnie
PL6 - Runda 2.
jak mozna wolic gorsze od lepszego (tmn od tmnf)?? o.Obulet wrote:gratulujecobham wrote:narzekasz jak stara baba. Tobie zawsze coś nie pasuje, wiec nawet nie biore Twoich wypowiedzi pod uwagę. Idz sobie ponajezdzac na niemcow, zydow, murzynow i ch** wie na kogo jeszcze.bulet wrote:przepraszam o wielki znawco map, mowie tylko jak jest, mapy zjebane i TMNF tez, i nie pierdol ze nie ma wyboru czy coś bo już pisałem ze się powinno brać sprawdzone mapy a nie wynalazkicobham wrote:wez bulet przestan pieprzyc!
tyle ode mnie
PL6 - Runda 2.
po***ało cię już ty tez nie wiesz co to topic jolkcobham wrote:Idz sobie ponajezdzac na niemcow, zydow, murzynow i ch** wie na kogo jeszcze.
wywiesiłeś już flage niemiec
PL6 - Runda 2.
no tak, najprosciej wyrzucic z siebie co lezy na wątrobie (nie będę cytowal), a pozniej umyc rece mówiąc, ze to był żart. Dla mnie to po prostu brak konsewencji i klimaty onet'owo-fakt'owe <-taki sam poziom. Na tym forum siedzi kupa dzieciakow, ktorzy to czytają, a pozniej nasladują. jesteś starszy, wiec tym bardziej uwazaja, ze tak wolno i to jest cool.bulet wrote:po***ało cię już ty tez nie wiesz co to topic jolkcobham wrote:Idz sobie ponajezdzac na niemcow, zydow, murzynow i ch** wie na kogo jeszcze.
wywiesiłeś już flage niemiec
btw znam się na żartach.
PL6 - Runda 2.
kolejna parka skłócona;/ dajcie wszyscy na looz, niemcy-polska, temat przewodni docinek i obrażania wzajemnego;/
PL6 - Runda 2.
ale po co mam umywać rece od tego ze co napisalem i gadac ze to zart ?, bo Tobie to nie pasuje i się przestraszyłem i napisze zebys się nie smucil ze to zart tak?
buahhahaha
ok, jeżeli włożenie Khanowi kutasa do gęby jest poważne i na serio to CG, dla mnie caly ten temat z superexpresem i ta wojna POL-NIE to wielki powód do śmiechu, rozdmuchany niepotrzebnie jak zwykle przez durna TV, tylko niepowzne osobniki moga taka durnote brac do siebie, tak jak moja fotka z Khanem, jak bys się dobrze przyjrzał to jest smile na dole w mojej wypowiedzi co dla mnie już oznacza ze to jolk
buahhahaha
ok, jeżeli włożenie Khanowi kutasa do gęby jest poważne i na serio to CG, dla mnie caly ten temat z superexpresem i ta wojna POL-NIE to wielki powód do śmiechu, rozdmuchany niepotrzebnie jak zwykle przez durna TV, tylko niepowzne osobniki moga taka durnote brac do siebie, tak jak moja fotka z Khanem, jak bys się dobrze przyjrzał to jest smile na dole w mojej wypowiedzi co dla mnie już oznacza ze to jolk