PL6 -Runda3
PL6 -Runda3
bugi sa na tym elemencie pod slupem co wokol niego jest taki pomaranczowy pasek, jak zle skoczysz traci predk i dobrze ze w wersji "light" nie ma tego slupa przy 1 skoku
PL6 -Runda3
stroisz fochy, a nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem tego ci się pisze. Ustawienie się do tych driftów to żaden problem, a to że bugi są to fakt i tyle: zapierdalasz, skok, drift, skok, drift, skok, bug i ch**=zero prędkości ... kolejność może być dowolna w tej sekwencji ... każdy kto jeździł tą trasę wie o czym mówię. Poziom trudności tej mapy jest co najwyżej średni, a jakoś nie za często dowozi się te grube minusy do mety ...Sebik1992 wrote: BTW. Jeśli lądowania na powierzchnie o innym kącie nachylenia uważacie za bugi, to znaczy że ja nie mam pojęcia o techach. Według mnie istotą techu nie jest ciągłe hamowanie (tzn. jest, ale max z 2 razy na mapie), a odpowiednie ustawienie się do driftu, bo właśnie o drift (głownie "samoczynny") mi na tej trasie chodziło.
na Maxerze ja jakoś nie łapię bugów. Tzn auto podskakuje przy tym slalomie przy wjeździ na drugi lap. Może lepiej by było bez tego guzika za startem ;p ... można by się fajnie w drift złożyć, bo tam jest cholernie ciasno.MAXERRR wrote:jeżeli chcecie , to mogę nieco " przerobic mape" skoro jest ona "zbyt ciasna " bugow moim zdaniem nie ma. to ze się w zakretach nie miescicie to już nie moja sprawa, poprostu trencie daleja co do mapy, to moim zdaniem zmienicie zdanie , jak będziecie smigac w miare dobrze i REGULARNIE na mapie
bo taka gra na TA to jest bezsens. bijecie się kto z was pojedzie te 30 setnych szybciej. lepiej odrazu zacznijcie na rundach trenic.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
PL6 -Runda3
shit to mapka shadowa, przejechalem ja 3 razy w ciagu 1h treningu i to ledwo
a multilap jest ok, ostatnia mapka jaka mi przypasila to nc3-shadow-d, wiec graty dla maxera za ta mapke
a multilap jest ok, ostatnia mapka jaka mi przypasila to nc3-shadow-d, wiec graty dla maxera za ta mapke
PL6 -Runda3
akurat na twoja opinie sram najbardziej i to z usmiechem na twarzySeque wrote:shit to mapka shadowa, przejechalem ja 3 razy w ciagu 1h treningu i to ledwo
dam ci kilka wskazowek:
1. nie pierdol skoro 3 razy w ciagu godziny dojechales (rofl?:F pozdro Master) i spróbuj wytezyc umysl o czym to tak naprawdę swiadczy
2. nie pierdol poki nie wytrenisz (pewnie i tak ja na meczu pojedziesz i tak^^)
3. nie pierdol bo o gustach się nie rozmawia, akurat tak się sklada, ze mapa na NC3 to jeden z wiekszych shitow calego NC
4. nie pierdol... i hój, ić stont
Last edited by ShaDDy on 10 June 2008, 21:22, edited 1 time in total.
PL6 -Runda3
mapka shadowa to majstersztyk, bardzo skillowa, wymagająca i nie dziwie się, że Ci nie pasuje seque, mi też nie pasuje, ale wytrenić to trzeba. i nie mów, że mapka jest shitowa, na pewno nie po 3(!) przejazdach. tak mówiłem o tranq, a okazała się świetną mapką, a nawet miłą. przejedź jeszcze kilka razy, zdobądź jakiś medal i wtedy mów.
PL6 -Runda3
nie jest tajemnicą, że nie potrafię przejechać mapki Shada tak jak on, czy Jarek, ale i tak będę ją jeździł, bo czuje że się na niej można dużo nauczyć ... to że nie umiesz zrobić WR na jakiejś mapie nie znaczy, że jest zła, niemniej na temat gustów się nie rozmawia. Nie podoba Ci się ?! Ok 

PL6 -Runda3
Redzik dobrze gada, ja tez czesto nie mogę dojechac
i co z tego mamy dopiero wtorek a przed nami caly tydzien, zacznijcie jeździć na rundach to zobaczycie ze jest zajebista.
btw, shad mowil ze to mapka tylko dla pr0
:):)
btw, shad mowil ze to mapka tylko dla pr0

PL6 -Runda3
Akurat miałem 'przyjemność' przejechania mapkę Shada. Trochę mapek w tej zajebanej grze przejechałem ; D Mapka całkiem ok, ale są momenty w których człowieka kurwica może złapać, jak dobrze że ja to na lajcie śmigam ; D
PL6 -Runda3
Po kilkounastokrotnym przejechaniu calego mappacka musze stwierdzic, ze:
Sebik:
mi się mapka podoba, fakt nie jest super techniczna ale trochę techniki potrzeba do dobrego czasu ;]
48.50 jak na razie ale nadal mierze wyzej ^^
Shad:
mapa wymagajaca skilla! Trudna ale piekna ;] fajnie się wchodzi w każdy zakret ale AT to jest dla mnie coś nieosiagalnego ^^
tu jednak natrafilem na sporo bugow
Maxer:
traska bardzo fajna ale trochę monotonna... ciagle takie same zakrety
minusem jest wejscie w drugie okrazenie...
Ogolnie mappack mi się podoba i sadze ze powalczymy z PGS-em ;D
tyle ode mnie
Sebik:
mi się mapka podoba, fakt nie jest super techniczna ale trochę techniki potrzeba do dobrego czasu ;]
48.50 jak na razie ale nadal mierze wyzej ^^
Shad:
mapa wymagajaca skilla! Trudna ale piekna ;] fajnie się wchodzi w każdy zakret ale AT to jest dla mnie coś nieosiagalnego ^^
tu jednak natrafilem na sporo bugow
Maxer:
traska bardzo fajna ale trochę monotonna... ciagle takie same zakrety
Ogolnie mappack mi się podoba i sadze ze powalczymy z PGS-em ;D
tyle ode mnie

PL6 -Runda3
widzisz a wczesniej mowiles "IMO najwiecej bugow jest u Shada"Rolandflagg wrote: mapa wymagajaca skilla! Trudna ale piekna ;] fajnie się wchodzi w każdy zakret ale AT to jest dla mnie coś nieosiagalnego ^^
... i nic nie mowilem bo to był jakiś argument, nie wiem gdzie je znalazles ale był argument a nie k**wa wyleci ci taki seque i pierdolnie ze dojechac nie umie wiec mapa jest popierdolona... no k**wa...
PL6 -Runda3
chyba nie zrozumiales^^
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL6 -Runda3
Nie czaje o co wam chodzi z tymi bugami w każdym bądz razie nvm.
Mapka Sebika jest dosyć prosta ale trzeba tam jechać naprawdę szybko żeby nie tracić.Ja narazie mam tam kiepskie tempo.
Mapka Shada to jak dla mnie najlepsza mapka na PL6 jak do tej pory.Trudna i wymagająca ale o to chodzi żeby ją trenić porządnie a nie mapka łatwa, którą wytrenujesz w 10 minut.Authot Time to dla mnie kosmos ale ja nie mam skilla na takie czasy więc potrenuje na niej żeby się czegoś nauczyć ;-)
Traska Maxera też spoko mutlilap ale również łatwy.Jedynie wyjazd na 2 lap jest trudny ( 2 zakręt w lewo ).
Ogólnie Mappack spoko i moim zdaniem jest najlepszy jak do tej pory po we wczesniejszych były trasy, które nie trwaiłem albo były sedniackie.
GJ Panowie !
Mapka Sebika jest dosyć prosta ale trzeba tam jechać naprawdę szybko żeby nie tracić.Ja narazie mam tam kiepskie tempo.
Mapka Shada to jak dla mnie najlepsza mapka na PL6 jak do tej pory.Trudna i wymagająca ale o to chodzi żeby ją trenić porządnie a nie mapka łatwa, którą wytrenujesz w 10 minut.Authot Time to dla mnie kosmos ale ja nie mam skilla na takie czasy więc potrenuje na niej żeby się czegoś nauczyć ;-)
Traska Maxera też spoko mutlilap ale również łatwy.Jedynie wyjazd na 2 lap jest trudny ( 2 zakręt w lewo ).
Ogólnie Mappack spoko i moim zdaniem jest najlepszy jak do tej pory po we wczesniejszych były trasy, które nie trwaiłem albo były sedniackie.
GJ Panowie !
PL6 -Runda3
jeśli jak nie mogę mapki przejechac to jest skillowa to spojrz na lole, ich prawie nie da się przejechac wiec sa suuuuuuuupeeeeeeer skillowe nie?
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL6 -Runda3
Ja się tak czasem zastanawiam o co Ci chodzi, chcesz na sile zwrocic uwagę na siebie i być kontrowersyjna osoba tutaj? Raczej Ci to nie wyjdzie bo poki co jesteś trochę smiechowySeque wrote:jeśli jak nie mogę mapki przejechac to jest skillowa to spojrz na lole, ich prawie nie da się przejechac wiec sa suuuuuuuupeeeeeeer skillowe nie?
Pisze tak bo nawet ja nOOb jakich mało potrafie przejechac mapke Shadowa bez wiekszych problemow z jak najbardziej pozytywnymi odczuciami i lekko mnie Twoje wypowiedzi na jej temat dziwia
PL6 -Runda3
O JA pi***olę, MOJE TRACKI TO LOLE!Seque wrote:jeśli jak nie mogę mapki przejechac to jest skillowa to spojrz na lole, ich prawie nie da się przejechac wiec sa suuuuuuuupeeeeeeer skillowe nie?
PL6 -Runda3
ciekawy rymdamianhhh wrote:O JA p***dole, MOJE TRACKI TO LOLE!Seque wrote:jeśli jak nie mogę mapki przejechac to jest skillowa to spojrz na lole, ich prawie nie da się przejechac wiec sa suuuuuuuupeeeeeeer skillowe nie?

PL6 -Runda3
wkurwiac ludzi*TCW*IrRed wrote: .. swoją drogą Seque: lolów nie umiesz, techów nie umiesz to co Ty umiesz ?!...