tak poza tym to gg wszystkim, ktorzy byli na kwali. widac ze macie potencjal, i przy mocnym treningu naprawdę potraficie smigac
F1 Rynek transferowy
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
ok, także Ziom będzie gral w zespole ToYoty w nastepnym sezonie, poniewaz wygral kwalifikacje do tego teamu
mianowicie daje szanse na obecne 2 wyscigi Keycamowi
jest to mało znany kierowca, ale zainspirowala mnie jego technika jazdy, widac ze jak chlopak przytreni to smiga naprawdę niezle
daje szanse mu na 2 wyscigi, ktore zostaly do konca ligi F1. jeżeli Keycam się sprawdzi ( w co wierze ) to zostaje on dopisany na stale do teamu ToYota , i w nastepnym sezonie powalczyc ze mna i Ziomem o dobre miejsce
także strach was obleci, jak ToYota w przyszlym sezonie postara się walczyc z najlepszymi
OGIEN !
tak poza tym to gg wszystkim, ktorzy byli na kwali. widac ze macie potencjal, i przy mocnym treningu naprawdę potraficie smigac
F1 Rynek transferowy
Ksyksu, decyduj się w końcu czy mogę Prodrive'a zrobić, bo jak nie to wypadało by teamu poszukać, zanim jest za późno 
F1 Rynek transferowy
nie mozesz zrobić, bo jeszcze trwa pierwsza edycja, ludzie..
F1 Rynek transferowy
Ale wszyscy się już co do następnej edycji umawiają co do zespołów...
F1 Rynek transferowy
James... jeszcze pierwszy sezon się nie skończył, a Ty tutaj już o drugim...
A co do wyników... cholera, nie wiedziałem, że to będzie publikowane. XD.
A co do wyników... cholera, nie wiedziałem, że to będzie publikowane. XD.
F1 Rynek transferowy
No Bilus nie poszlo ci najlepiej ;p. Ale i tak masz miejsce Hondzie ;p
F1 Rynek transferowy
a patrzac na wyniki może jakiś zespół chciałby mnie przyjać bo spyker odpada po tym sezonie i będę bezdomny, bezrobotny.... 
F1 Rynek transferowy
Napisz jeszcze raz czy cie gdzieś przyjmą to osobiście napisze na Ciebie skarge,miałeś kwali do toyoty i ssij.
F1 Rynek transferowy
Umrzyj, wszyscy już o drugim gadają.Bilus wrote:James... jeszcze pierwszy sezon się nie skończył, a Ty tutaj już o drugim...
F1 Rynek transferowy
chodź do Force India 
F1 Rynek transferowy
[delete]
F1 Rynek transferowy
Czyzby Shady SPAMował??
F1 Rynek transferowy
Mozę napisał coś brzydkiego i teraz usunął
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
F1 Rynek transferowy
Czy ktoś mógłby przyjąć mnie do jakiegoś teamu(oczywiście po sprawdzeniu mnie) 
Last edited by Ganu on 17 June 2008, 12:43, edited 1 time in total.
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
F1 Rynek transferowy
To nie są klany, to po pierwsze.
Po drugie, jak się z kimś zmówisz to na pewno. ; X
Po drugie, jak się z kimś zmówisz to na pewno. ; X
F1 Rynek transferowy
Ja bym proponował dołączyć już na następną serię, bo na jeden wyścig to nie ma za bardzo co jeszcze przychodzić, a po sezonie będą transfery, więc łatwiej się dostać będzie.
F1 Rynek transferowy
Najpierw należało by usunąć tych którzy odchodzą...
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
F1 Rynek transferowy
Ksyks. Proponowałbym żebyś w tym temacie napisał nowego posta (ewentualnie w nowym temacie) gdzie były by już rozpiski teamów na nastepny sezon.
F1 Rynek transferowy
Na razie nikogo nigdzie na następny sezon nie ma i do końca pierwszego sezonu NIE BĘDZIE!
<- Drzwi