Nowy nabór na moderatorów!!!
jak nikogo nie znajdziecie to ja mogę zostać, raczej jestem codziennie kilka razy na tmpl, ale to już w ostateczności więc nie brać mnie pod uwagę w pierwszym sorcie 
coof, jakub, wix, shadow, jurek, irred
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Dobra to ja coś napisze, choć i tak nikt się ze mną nie liczy xd
Newsy - coof
tmuf - rip ;]
tm sunrise i original - sebik1992 lub radpl
pomoc, poradniki, narzędzia - hack
całe community - jakub
vox populi - leon
supermod: wszystkie działy - ?
Newsy - coof
tmuf - rip ;]
tm sunrise i original - sebik1992 lub radpl
pomoc, poradniki, narzędzia - hack
całe community - jakub
vox populi - leon
supermod: wszystkie działy - ?
Coofa i Ripcię bym proponował, bo wiem, że mają predyspozycje do zarządzania forum. Co do mnie to może bym się przydał w dziale pomoc lub z trasami?
A ja mam IQ 95 mierzone o 4 rano, na tsie z jakubem. Kto rzondzi?
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Popierambax wrote:lubi
ale czego to on nie ma
a mało kto ma tyle wiec niech się chwali
Jakub jest prze gosc
Jakub dawaj co jeszcze masz
U mnie wzorowe świadectwo (z paskiem) szkolne to była podstawa, choć chyba kujonem nie byłem - jak inni uważali, a IQ nie mierzyłem i nie zmierzę - Po co się stresować w moim wieku
Na admina się kompletnie nie nadaję, bo nie znam się na tym, a i czasu nie mam za wiele, by często tu zaglądać. Poza tym ja już jestem trochę z innej epoki więc wybaczcie mi jak coś nie tak robię.
Proszę nie głosować na mnie.
Myślę, że wybierzecie mądrze i nie oceniajcie ludzi po ich świadectwach
ja dodatkowo zgłaszam THE VIPA, co to niezła ci...a
gość jest kumaty jak stare szmat..... a tak serio to nalezy mu się jak psu zupa bo tysz sporo robi dla sceny (durzo żondzi
)
...
ch** nikt mnie nie zglosi. szmaty.
:DDD oczywiście joke:*
Ale tez newsy botQi pisalem wiec nie wymieniac ze newsy tylko coof pisal!:<
Ale tez newsy botQi pisalem wiec nie wymieniac ze newsy tylko coof pisal!:<
a mrozik zglasza swoja chec, chetnie bym się zajął porzadkiem tutaj aby było tak ładnie i przejzyscie jak kiedyś. zalezy mi na tym zeby wlasnie tak było

A ja też bym się nie obraził jak bym miała moda
Nie no a tak serio mam teraz sporo czasu więc jak potrzebujecie jakiejś pomocy z mojej strony to bardzo chętnie pomoge 

ja proponuje. Mrozio, Div3l. IrRed, Jakub, Ksyks, Marek jako że są oni z czołowych teamów w Polsce no a ksyks dlatego że nie ma teamu dużo się na forum udziela i nadaja się do tegop według mnie
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
jak bym mogl sprawic aby tu był taki porzadek jak jakiś rok temu i zebyt każdy wchodzil tu z taka sama przyjemnoscia to był bym bardzo rad
niestety wyszlo jak wyszlo i zostalismy zalani fala n00bow ale trzeba to jakos zwalczyc i mysle ze kilku moderatorow (oczywiście rozsadnych) powinno zalatwic sprawe. może znowu uda się aby było czysto i przejzyscie 

Właśnie Mrozio też mam nadzieje że bedą rozsadni i rozwiażą to jakoś
Zauważyłem że od wiosny zaczynała się epidemia z tymi noobkami... SKANDAL!
Zawsze tak jest w związku z końcem szkoły i jednocześnie początkiem wakacjiCorvetter wrote:Właśnie Mrozio też mam nadzieje że bedą rozsadni i rozwiażą to jakoś
A ja sądze, że jest to też spowodowane w tym roku tym, że wyszła TrackMania Forever i przez takie rzeczy jak np. CD-action ludzie instalują grę, wchodzą w multiplayer i dowiadują się o tej stronie. Mnie tam to cieszy, jak więcej osób się pojawia. nubki są denerwujące, ale można wytrzymac.
Koniec szkoły to też na pewno czynnik sprzyjający w tej sytuacji.
Koniec szkoły to też na pewno czynnik sprzyjający w tej sytuacji.

ja ze swojej strony zgłaszam Coofa mimo ze młódy to kulturalny i kumaty a i pisać tez potrafi konkretni i na temat na pewno obiektywny i niejednostronny
Leon - jak jeszcze bylem w K&D to dużo z nim mialem do czynienia i dosc dobrze poznalem imo nadaje się bez 2 zdan ;]
jakubowi nie dawac moda bo jak się nawali to będzie szalał z ostrzezeniami ;d ^^
Leon - jak jeszcze bylem w K&D to dużo z nim mialem do czynienia i dosc dobrze poznalem imo nadaje się bez 2 zdan ;]
jakubowi nie dawac moda bo jak się nawali to będzie szalał z ostrzezeniami ;d ^^
ale pozytywnym aspektem jest to, że spośród 100 nubków znajdzie się jeden przyzwoity gracz, który będzie trenował i przerodzi się na przykład w takiego Jareckiego
...

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Właśnie, damy rady zrobić z pełną mocą z nubka na przyzwoitego gracza
Epidemie musst gestopp werden
Epidemie musst gestopp werden
Tak. Dokładnie.*TCW*IrRed wrote:ale pozytywnym aspektem jest to, że spośród 100 nubków znajdzie się jeden przyzwoity gracz, który będzie trenował i przerodzi się na przykład w takiego Jareckiego...
@Scary: 4 strony tematu wystarczą chyba. Pora podjąc decyzję, prawda?