Polish Community Track 4 ?
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
cisza w tym temacie ~! NADAL nie wiemy kto ma budowac mape PCT4 ! zostalo parę dni i dowiemy się kto będzie budowal mape ! jaki jest wasz werdykt ! przypominam ze wybieramy jeszcze osobe od MT oraz kto ma robić video !!!!!! jakieś propozycje ?
Mam nadzieję, że coś się ruszy po PL6MAXERRR wrote:cisza w tym temacie ~! NADAL nie wiemy kto ma budowac mape PCT4 ! zostalo parę dni i dowiemy się kto będzie budowal mape ! jaki jest wasz werdykt ! przypominam ze wybieramy jeszcze osobe od MT oraz kto ma robić video !!!!!! jakieś propozycje ?
A co do MediaTrackera mogę zrobić Intro (in-game i outro pozostawiam komuś innemu)
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Szkoda ze wystepuje w tym temacie zbyt male zainteresoanie. uwazam ze to temat naprawdę wazny.
ludzie wola spamować , ( to oczywiste) zamiast pisać ludzi, ktorzy w pewnym sensie będą odpowiedzialni za PCT4.
Mam nadzieje ze projekt wypali, każdy się wywiaze ze swoich obowiazkow i mapka będzie naprawdę fajna
czekamy na propozycje
ludzie wola spamować , ( to oczywiste) zamiast pisać ludzi, ktorzy w pewnym sensie będą odpowiedzialni za PCT4.
Mam nadzieje ze projekt wypali, każdy się wywiaze ze swoich obowiazkow i mapka będzie naprawdę fajna
czekamy na propozycje
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Popieram kandydaturę bałagana. Już chyba pokazał, że wie jak się klika w Edytorze i całkiem nieźle mu to wychodzi. Tylko nie dawajcie mu wklejać 'dachu' to może coś całkiem pozytywnego z tego wyjść 
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
-
balaganmen
Jak bałagan dojebie swoją część to z full speeda zrobi się micro tech 
-
balaganmen
Eeee
i znowu pexg heh:D chociaż syks tez pexg:P
mareczek nie boj zabki:] umiem się przystosowac:]..a jest taka kwestia ze swoje mapy robię jako techy a nie speedtachy. I chyba dobrze...
mareczek nie boj zabki:] umiem się przystosowac:]..a jest taka kwestia ze swoje mapy robię jako techy a nie speedtachy. I chyba dobrze...
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
mapa ma być fajna dla kazdego , wiadome.
zakladam mozliwosc ze nie wszystkim się spodoba, ale mam nadzieje ze przynajmniej wiekszosci się spodoba
co do balagana. widac ze potrafisz robić mapy. zaskoczyla mnie twoja mapa na pl6. niech ludzie się porzadnie zastanowia kto ma wykonac projekt mapy PCT4
pozdro
zakladam mozliwosc ze nie wszystkim się spodoba, ale mam nadzieje ze przynajmniej wiekszosci się spodoba
co do balagana. widac ze potrafisz robić mapy. zaskoczyla mnie twoja mapa na pl6. niech ludzie się porzadnie zastanowia kto ma wykonac projekt mapy PCT4
-
balaganmen
Dlatego tak czy siak wydaje mi się ze mapa nie może być konkretnym speed techem.. mogą wystepowac elementy speed techa...ale w wiekszosci powinien być to dobry plynniutki tech gdyz.. techy to chyba standard który każdy smiga i nie ma zadnych żali... a ze speed techami to roznie bywa..wiele ludzi na nie narzeka.. i mowi (dziwnie bo dziwnie) ze nie umie ich jeździć.. no ale faktycznie tak jakos to jest ze niektore mapy niektorym lezą a innym już nie.
Płynne, szybkie techy to podstawa. Byle nie była to kręta trasa, w których prędkości są niskie, bo takie mapy się nie "sprzedaja". Przykłady bierzcie np. z mapy kwalifikacyjnej do PL5, czyli Shadow - D. Świetny, płynny tech.
PL4 - Shadow - B - tez swietna mapa
Wzorujcie się na shadowku, jeśli chcecie zrobić płynnego, fasttecha. Moim zdaniem udaje mu się to wyśmienicie.
pzdr
Wzorujcie się na shadowku, jeśli chcecie zrobić płynnego, fasttecha. Moim zdaniem udaje mu się to wyśmienicie.
pzdr
tenk ju piczko:* tak,tak wzorujcie się:F maxer, po pl6 mozesz startowac z mapka;]XyX wrote:Płynne, szybkie techy to podstawa. Byle nie była to kręta trasa, w których prędkości są niskie, bo takie mapy się nie "sprzedaja". Przykłady bierzcie np. z mapy kwalifikacyjnej do PL5, czyli Shadow - D. Świetny, płynny tech.
pzdr
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Przedstawiam OFICJALNE wyniki waszego glosowania !!!
Maxer- 20 glosow
Loony - 18 glosow
Wally - 14 glosow
Shadow- 11 glosow
Sebik - 9 glosow
Sokol- 6 glosow
-----------------------------------
Lechu ,Zeo, Redux- 5 glosow
Jarecki - 4 glosy
Fred - 3 glosy
Maciek, Seque-, Nawias - 2 glosy
Hubi,Siekiera,RadPL,Rip,Foxy,Jakub,Rustymike,Bad Olo, Tranq - po 1 glosie
Jurek --> 21 glosow miałeś
cobham-- > 16 glosow miałeś
wiec znamy już wyniki ! zaskoczyl mnie fakt, ze nawet było zainteresowanie użytkowników. sami wybraliscie osoby, ktore będą się zmagac z tworzeniem PCT4
pozdro !
co do MT to wasze propozycje sa nastepujace:
Captain Jack Sparrow lub Sebik 1992
co do video to mamy nastepujace propozycje kto ma robić filmik:
Vegas, Iam, Coof, Saves
@ shadow : no mozna, tak zreszta było od poczatku planowane . pytanie czy będę mogl.. ( wtajemniczeni wiedza ocb
)
EDIT: Zaskoczeni wynikami

Maxer- 20 glosow
Loony - 18 glosow
Wally - 14 glosow
Shadow- 11 glosow
Sebik - 9 glosow
Sokol- 6 glosow
-----------------------------------
Lechu ,Zeo, Redux- 5 glosow
Jarecki - 4 glosy
Fred - 3 glosy
Maciek, Seque-, Nawias - 2 glosy
Hubi,Siekiera,RadPL,Rip,Foxy,Jakub,Rustymike,Bad Olo, Tranq - po 1 glosie
Jurek --> 21 glosow miałeś
cobham-- > 16 glosow miałeś
wiec znamy już wyniki ! zaskoczyl mnie fakt, ze nawet było zainteresowanie użytkowników. sami wybraliscie osoby, ktore będą się zmagac z tworzeniem PCT4
co do MT to wasze propozycje sa nastepujace:
Captain Jack Sparrow lub Sebik 1992
co do video to mamy nastepujace propozycje kto ma robić filmik:
Vegas, Iam, Coof, Saves
@ shadow : no mozna, tak zreszta było od poczatku planowane . pytanie czy będę mogl.. ( wtajemniczeni wiedza ocb
EDIT: Zaskoczeni wynikami
-
balaganmen
Heh.. zaskoczony nikt chyba nie jest:P
ale dalej niezważając na wyniki mam chęć na PCT4:]
Także widze że ty maxerku się tym wszytskim zajmujesz.. więc przemyśl To..czy się da mnie wkrecić:P
POzdrawiam:]
P.S... a lonny i sokól to w ogóle jeszcze coś komponują w edytorku... czy tak zostali wybrani..przez ten "lud' za zaslugi i wczesniejsze mapy w PL-kach?
ale dalej niezważając na wyniki mam chęć na PCT4:]
Także widze że ty maxerku się tym wszytskim zajmujesz.. więc przemyśl To..czy się da mnie wkrecić:P
POzdrawiam:]
P.S... a lonny i sokól to w ogóle jeszcze coś komponują w edytorku... czy tak zostali wybrani..przez ten "lud' za zaslugi i wczesniejsze mapy w PL-kach?
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
tak Balagan, ja się wszystkim zajmuje. chce zeby było wszystko zgrane i zeby nie było "balaganu "
co do Loonego i Sokola... mysle ze ludzie, ktorzy zaglosowali na nich sa mysli ze ci mapperzy coś zdzialaja jeszcze. mam co do tego osobista nadzieje
co do Ciebie Balagan, to wpadlem na pomysl. zeby było dalej demokratycznie , to niech ludzie zdecyduja czy się dostaniesz.
chyba ze nastapi przypadek, ze osoba, która wygrala ( jest w gronie 6 osob) odpuszcza sobie mape, to proszę napisac tutaj oficjalnie w tym temacie. porozmawiam jeszcze na gg z tymi 5 osobami ktore się dostaly. jeżeli ktos rzeczywiście zdecyduje ze nie chce robić mapy. wtedy automatycznie mozna tak powiedziec ze Balagan się dostanie.
oczywiście to zalezy od was !! jeżeli balagan zbierze odpowiednia ilosc glosow ( w tym wypadku 20 osob na niego zaglosuje) to szansa ze zostaniesz "wkrecony " do robienia mapy jest prawie oczywista
także do dziela ! decydujcie co do tematu Balagana.! czy jest w stanie sprostac zadaniu PCT4 ? czekamy na odpowiedzi od was
oczywiście odpowiedzi musza być dobrze uzasadnione
przypominam jeszcze ze wybieramy osoby do tworzenia MT oraz VIDEO
pzdr 
co do Ciebie Balagan, to wpadlem na pomysl. zeby było dalej demokratycznie , to niech ludzie zdecyduja czy się dostaniesz.
chyba ze nastapi przypadek, ze osoba, która wygrala ( jest w gronie 6 osob) odpuszcza sobie mape, to proszę napisac tutaj oficjalnie w tym temacie. porozmawiam jeszcze na gg z tymi 5 osobami ktore się dostaly. jeżeli ktos rzeczywiście zdecyduje ze nie chce robić mapy. wtedy automatycznie mozna tak powiedziec ze Balagan się dostanie.
oczywiście to zalezy od was !! jeżeli balagan zbierze odpowiednia ilosc glosow ( w tym wypadku 20 osob na niego zaglosuje) to szansa ze zostaniesz "wkrecony " do robienia mapy jest prawie oczywista
także do dziela ! decydujcie co do tematu Balagana.! czy jest w stanie sprostac zadaniu PCT4 ? czekamy na odpowiedzi od was
przypominam jeszcze ze wybieramy osoby do tworzenia MT oraz VIDEO
MT sebik
film saves
banagan nie...
film saves
banagan nie...
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
mt - sebik
film - vegas
balagan - tak (powód? krótko, zajebiste multi z pl6