parę zdan o reprezentacji
ty.
już jesteś wywalony.
już jesteś wywalony.
po PL6 trzeba będzie zrobić nową listę, bo niektórzy odchodzą, niektórzy wracają, niektórzy pieprzą sprawę, a inni dostają takiego powera, że hej i spoza listy mogą wbić się na pewniaki, tyle ode mnie.
dokładnie to napisalismy, chybeck.
ale dzięki, ze powtorzyles
ale dzięki, ze powtorzyles
dzięki za powolanie do repry (na kwali przynajmniej)
fajnie ze ktos mnie zauwazyl i domyslam się ze to Jarecki zaproponowal mnie, zatem dzięki Jarek :*
postaram się ze wszystkich sil aby reprezentowac K&D godnie
jeszcze raz dzięki ^^
fajnie ze ktos mnie zauwazyl i domyslam się ze to Jarecki zaproponowal mnie, zatem dzięki Jarek :*
postaram się ze wszystkich sil aby reprezentowac K&D godnie
jeszcze raz dzięki ^^

Moim skromnym zdaniem kapitanowie powinni nie być graczemi raepry, czyli jakub noi ktos jeszcze. Z calym szacunkiem dla jareckiego, lepiej zeby jarek gral niz zajmowal się orga. Powinni t robić ludzie nie grajacy. takie jest moje zdanie. Bez urazy dla Jarka.
jarek gra i jest coleaderem.
będzie mi podmawial graczy, czemu nie?
jarek jest jednym z najbardziej angazowanym graczy, wiec kto jak nie on się nadaje?
@flagg
inaczej jak twoj cl nie obchodzi nas kim jesteś, ale jak grasz (chyba ze się nie umiesz zachowac)
będzie mi podmawial graczy, czemu nie?
jarek jest jednym z najbardziej angazowanym graczy, wiec kto jak nie on się nadaje?
@flagg
inaczej jak twoj cl nie obchodzi nas kim jesteś, ale jak grasz (chyba ze się nie umiesz zachowac)
Wix moja rola konczy się na tym ze Jakub pyta mi się czy ja refektuje na tego czy innego gracza a ja się zgadzam lub nie, albo sam podaje propozycje
koniec kropka.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nie wiem czy ta lista z 9 strony jest aktualna ale brakuje wg. mnie tam gracza, który bez problemu powinien być w reprezentacji.Mówie o Pawelku z KD.Wg. mnie gra świetnie i powinniście mu dać szanse ;-)
Ano, Paweł dziś wymiatał, już o tym pisałem, ale myślę że wystarczy to, że wygrał chyba większość wyścigów na Bałaganienomercy wrote:Nie wiem czy ta lista z 9 strony jest aktualna ale brakuje wg. mnie tam gracza, który bez problemu powinien być w reprezentacji.Mówie o Pawelku z KD.Wg. mnie gra świetnie i powinniście mu dać szanse ;-)
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Jak dla mnie to jechał bezbłędnie praktycznie i eleganckie czasy robił.Oczywiście w oczach Jakuba czy Jarka to może być mało ale myśle, że powinni się bliżej przyjrzeć Pawłowi 
W kwalifikacjach chybaRolandflagg wrote:@Jakub:
umiem się zachowac ;]
Paweł tez będzie w reprze ^^
no tak 
ale kto wie, może przejdziemy do pewniakow ^^
tyle ze ja musze mojego regulara dopieszczac
ale kto wie, może przejdziemy do pewniakow ^^
tyle ze ja musze mojego regulara dopieszczac

Nie spamuj tu już ;dRolandflagg wrote:no tak