Podmiana skinow
Podmiana skinow
przeciez to różne modele samochodow, poskladane replaye...
Podmiana skinow
Bo ludzie w swojej grze na swoich komputerach jako brazylię mają skin BRAZYLII.
już rozumiesz?
innym fantem może być to, że nie masz TMUF tylko TMNF, i twoich skinow nie widac.
już rozumiesz?
innym fantem może być to, że nie masz TMUF tylko TMNF, i twoich skinow nie widac.
Podmiana skinow
tak jak napisal xyx, wygląd skina mozna zmienic w edycji replay'u
Podmiana skinow
a jakim cudem mi wyswietla bolid trackmanii jak nie mam takiego skina na dysku...?
Podmiana skinow
masz.
edit : a jak CI się wyswietla bolid tm, a nie innym, to wrzuc skiny normalnie, przez carcommon
nmzc
edit : a jak CI się wyswietla bolid tm, a nie innym, to wrzuc skiny normalnie, przez carcommon
nmzc
Podmiana skinow
podmienilem skina kazdej repki, wiec gdzie jeszcze jest skin TM
nie, nie moj bolid jest już podmieniony i dziala, ale chcialbym się posciagac z ferrari albo porshe a niestety ciagle sa te formulki TM... pomimo tego ze w CAR EDITORZE wyraznie widac ze każda reprezentacja ma jakiegoś customa...
nie, nie moj bolid jest już podmieniony i dziala, ale chcialbym się posciagac z ferrari albo porshe a niestety ciagle sa te formulki TM... pomimo tego ze w CAR EDITORZE wyraznie widac ze każda reprezentacja ma jakiegoś customa...
Podmiana skinow
nie ma w twoim faq takiego zagadnienia jakiego szukam
Podmiana skinow
hmmmm.... sonik nie wiem czy nie ma czegoś takiego w tmnf jak cookies(cache) spróbuj wyczyścić i wtedy spróbuj
w tmn było na 100% ale tu w F nie wiem
w tmn było na 100% ale tu w F nie wiem
Podmiana skinow
tylko tyle jest zwiazane z ciasteczkami i keszem
"LightmapsCache" to raczej nie to?
"LightmapsCache" to raczej nie to?