Autentyfikacja konta

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Post Reply
n4
Jeździ konno

Autentyfikacja konta

Post by n4 »

Witam,
Mam do Was pytanie nt. weryfikacji konta w tmn. Chcialbym miec mozliwosc wrzucania wlasnych modeli smaochodow, z tego co wyczytalem potrzebna jest autentyfikacja konta (jak to zrobić już wiem). Tak się sklada, ze nie posiadam zadnej orginalnej wersji trackmani, jednak moj znajomy takowa ma. I teraz pytanie, czy jeśli uzyczy mi swojego cdkeya (gra tylko na tej orginalnej) to w jakiś sposob zostanie mu zablokowany dostep do grania online lub będzie mial z tego powodu jakieś problemy?
Coof
Osiwiał za kierownicą

Autentyfikacja konta

Post by Coof »

W zwykłej trackmani nations to nie problem. jeśli zautoryzujesz sobie konto, to kolega będzie mógł grać dalej, ale problem może miec, jak będzie chciał zautoryzowac swoje konto na TMN. Wtedy już to nie zadziała.
Image
n4
Jeździ konno

Autentyfikacja konta

Post by n4 »

dzięki za szybka odpowiedz. Cale szczescie nie gra w TMN :).
Pozdrawiam.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Autentyfikacja konta

Post by Gobis »

Dalem ci na pw moje stare konto z TMN.Jest autoryzowane wiec jak chce mozesz sobie go uzywac do bolu ;) A tak w nawiasie to zeby dodac skin do gry wcale nie musisz miec autoryzowanego konta.Jedynie po to zeby inni go zobaczyli.
n4
Jeździ konno

Autentyfikacja konta

Post by n4 »

już podziekowalem na pw, ale tutaj tez podziekuje :).
W sumie niewiem czy dobrze mysle, bo az takim pro w tmn nie jestem, ale chodzi mi o wlasne modele 3d samochod, a do tego wlasnie potrzebne jest zweryfikowane konto.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Autentyfikacja konta

Post by Gobis »

Modele 3 D tylko w TMNF lub TMUF
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”