Razer TMNF
Razer TMNF
aha czyli wolą młodszych ^^ no nic jakoś przeżyję a kogo mi możesz zaproponować?? ;>
XST!
Razer TMNF
OK Mazi nie róbmy tu offtopa bo warna jeszcze nam dają 
Mógłbym się zapisywać, choćby i tak nagród bym nie dostał, bo mam raczej medium skill
Najwyżej mogę 4Fun uczestniczyć.
Mógłbym się zapisywać, choćby i tak nagród bym nie dostał, bo mam raczej medium skill
Razer TMNF
Dobra, pisze się na to, choć na Stadium specjalnego skilla nie mam 
Razer TMNF
I takie nagrody oferuje najlepszy w Polsce mg? Nawet ciekawe : ) 5 miejsc nagradzane, ciekawie, ciekawe ; ) Powodzenia all.
Razer TMNF
lole slyszalem ^^
Razer TMNF
ludzie, będzie git zabawa, gracze PGS z tego co mi wiadomo nie będą brali udzialu, wiec szanse na nagrode sa naprawdę dobre.
turniej będzie tylko i wylacznie onlineowy, zapisac będzie mogl się każdy.
turniej będzie tylko i wylacznie onlineowy, zapisac będzie mogl się każdy.
Razer TMNF
Jakub ale tak na serio jakbym wygral coś to wyslecie do mnie ? bo nie iwem czy się zapisywac ; p
Razer TMNF
techy normalne. a na jakich niby ma być grany turniej tego typu? -.-suwak wrote:a jakieś konkrety Kubusiu? Kiedy dokładnie zapisy i na jakich mapach(typ)..?

Razer TMNF
oj to dobrze dziękujemy wam za łaskę to teraz Corvetter i maziarz maja spore szanseJakub wrote:gracze PGS z tego co mi wiadomo nie będą brali udzialu, wiec szanse na nagrode sa naprawdę dobre.
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Razer TMNF
For fun można pograć chociaż większych szans nie mam przy Diavelku, Jareckim itd.
w końcu to najlepsi wypinacze
w końcu to najlepsi wypinacze
- KonradM
- Doświadczony driver
Razer TMNF
Jako ciekawostkę dodam, że część spotkań będzie transmitowana w HSTV 
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Razer TMNF
Mam nadzieję tylko, że ludzie nie obejrzą mojej kompromitującej porażkiKonradM wrote:Jako ciekawostkę dodam, że część spotkań będzie transmitowana w HSTV
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Razer TMNF
czy będzie to system pucharowy ( czyli porazka = bb ) czy jednak system grupowy a pozniej pucharowy. ? mysle ze drugie rozwiazanie będzie bo turniej będzie bardziej ciekawszy ;] ale pucharowy 1vs1 tez nie pogardze ;]
[ Dodano 03 lipca 2008, 9:39 ]
EDIT: male sprostowanie , turniej trwa 6 dni także tylko pucharowy będzie
Razer TMNF
ja się pisze ^^ tylko jakie mapki....
Razer TMNF
To jak będzie wyglądał turniej będzie uzależnione od ilosci osób zapisanych. jesteśmy przygotowani na wszelkie możliwosci.MAXERRR wrote:czy będzie to system pucharowy ( czyli porazka = bb ) czy jednak system grupowy a pozniej pucharowy. ? mysle ze drugie rozwiazanie będzie bo turniej będzie bardziej ciekawszy ;] ale pucharowy 1vs1 tez nie pogardze ;]
@Flagg - nie bój się. Wszystko w swoim czasie.

<- Drzwi