F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
Hasło tutaj podawałem, więc miałem nadzieję, że ten co chce grać w F1 chociaż zobaczył mojego posta. Ale IMHO 4. kierowca jest nie potrzebny...
F1 Rynek transferowy
Jak nie jest potrzebny, to po co robiłeś rekrutację? O.o
A tak w ogóle to mi by się nie chciało wchodzić na tmpl z włączoną trackmanią, żeby się dowiedzieć, jakie jest hasło na serwer do rekrutacji. ;p.
A tak w ogóle to mi by się nie chciało wchodzić na tmpl z włączoną trackmanią, żeby się dowiedzieć, jakie jest hasło na serwer do rekrutacji. ;p.
F1 Rynek transferowy
Kwali na tzrecigoe kierowce Hondy odbedzie się w tym albo nastepnym tygodniu. Nie popelnie tego bledu co Nblast i nie dam hasla ;p. będzie to w systemie TA na jednej z tras z ubieglego sezonu. będzie 15 minut na zrobienie najlepszego czasu. Zwyciezca zostanie trzecim kiedowca Hondy.
F1 Rynek transferowy
No 3 osoby chca do Hondy dojsc to dlatego to robię ;p
F1 Rynek transferowy
kiedy będzie nabor szynpol ?
F1 Rynek transferowy
Sato wrote:kiedy będzie nabor szynpol ?
Szynpol wrote:Kwali na tzrecigoe kierowce Hondy odbedzie się w tym albo nastepnym tygodniu. Nie popelnie tego bledu co Nblast i nie dam hasla ;p. będzie to w systemie TA na jednej z tras z ubieglego sezonu. będzie 15 minut na zrobienie najlepszego czasu. Zwyciezca zostanie trzecim kiedowca Hondy.
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
F1 Rynek transferowy
No nuclear mnie wyreczyl. ;p. Jeszcze nie wiem. Mozliwe ze w tym tygodni ujak hosta uda mi się zalatwic.
P.S. Hosta mam tylko musze mu dzień podac. Jaki wam pasuje?? I która godzina.
P.S. Hosta mam tylko musze mu dzień podac. Jaki wam pasuje?? I która godzina.
F1 Rynek transferowy
A to nie lepiej od razu wam wziąć dwóch najlepszych i będziecie mieli czwartego od razu? (o ile się zjawi więcej niż jedna osoba
) 
F1 Rynek transferowy
Loxley. 4 póki co nie chce ;p. Kwali odbedzie się na trasie z ubieglego sezonu GP Spain (link: http://www.speedyshare.com/530822596.html). Wiec trenujcie ja ;p
P.S. Tylko powiedzcie kiedy wam pasuje.
P.S. Tylko powiedzcie kiedy wam pasuje.
F1 Rynek transferowy
No ale jakby w tym tygodniu mialo być to który dzień??
EDIT: Napiszcie kiedy wam pasuje to kwali!!!!!!!!!!!!!!!
EDIT: Napiszcie kiedy wam pasuje to kwali!!!!!!!!!!!!!!!
F1 Rynek transferowy
może być jutro 11.00?
F1 Rynek transferowy
Wiesz... rekrutacje się nie zapowiada z dnia na dzień, więc będzie najpewniej za kilka dni, żeby wiara się zdążyła zejść.
Bo jak będzie dzisiaj o 11, to pewnie przyjdą dwie osoby. ;p.
Bo jak będzie dzisiaj o 11, to pewnie przyjdą dwie osoby. ;p.
F1 Rynek transferowy
Mi pasuje właściwie każdy dzień tylkoo koło 11 potem dopiero ok 18 więc docydujcie może wtorek 11 abo 18?
F1 Rynek transferowy
No chodzi o to zeby w tym tygodniu to zrobić. może niedziela g.18??
F1 Rynek transferowy
ja w niedziele odpadam,
F1 Rynek transferowy
Jutro (niedziela) o g. 18 będzie server o nazwie Honda Kwali. Dam wam 15 minut na zrobienie najlepszego czasu. Traska to GP Spain z ubieglego sezonu. Zwyciezca zostanie 3 kierowca Hondy.
P.S. Ciechan szkoda ze Cie nie będzie. No ale ja wyjezdzam pozniej to nie będzie kiedy. może się jeszcze na czwartego zalapiesz
P.S. Ciechan szkoda ze Cie nie będzie. No ale ja wyjezdzam pozniej to nie będzie kiedy. może się jeszcze na czwartego zalapiesz
-
Popierdalacz F1
- Jeździ konno
F1 Rynek transferowy
Witam was, można się przyłaczyć???/ <skromny>
podajcie gdzie będzie ten serv, bo ja nowy i nie zabardzo siedze w tym temacie
podajcie gdzie będzie ten serv, bo ja nowy i nie zabardzo siedze w tym temacie
Fan F1 od 4 lat
:D
F1 Rynek transferowy
Chce jeszcze powiedziec ze osobiscie mnie na wyscigu nie będzie bo moj brat chce wziac udzial a jednego kompa przy sobie mam ;p. Ale będę na bierzaca patrzyl w czasie jego jazdy ;p. pamiętajcie. Jutro g. 18:00. Powodzenia