zapisany
Razer TMNF - zapisy! (mapy dostępne)
Maciek, bądź cierpliwy 
zapisany
zapisany
@ Maciek to przeczytaj raz jeszcze...^^
Zapisana! 
@COOF : Jaką mamy mieć gwarancje że ze strony PGS nie będzie takich choćby przekrętów jak wcześniej wspomniany, o rozgrywce na drugim koncie? 
Coof: jakub Ci odpowiedział stronę dalej. PGS to grupa honorowych graczy i ludzi, a nie swin. Nie bój się, nic takiego nie będzie miało miejsca.
Coof: jakub Ci odpowiedział stronę dalej. PGS to grupa honorowych graczy i ludzi, a nie swin. Nie bój się, nic takiego nie będzie miało miejsca.

@shad - ja myslałem, że się postarałeś przy AT xDD
shad zajebiste tracki ale ten dłuższy bugowaty
mapy zajebiste - prosto i na temat. Trzeba mieć sposób na każdą z nich, żeby zrobić lepszy czas. Zapowiadają się smakowite spotkania 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
wrzuccie te tracki na tmx'a to wrzuce repki
wrzucilismy^^LooKaSh wrote:wrzuccie te tracki na tmx'a to wrzuce repki
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 30234#auto
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 30236#auto
narazie trochę dłuzsza grałem ale czasik jeszcze średni
zapisuje się(jeśli mozna jeszcze,nie chce mi się czytac calego topicu ;p)
jakby się ktos z PGS zapisal, to najpozniej, jak będzie chodzilo o to, gdzie wyslac nagrode, zarzad PGS i tak się dowie.<ALEKS> wrote:@COOF : Jaką mamy mieć gwarancje że ze strony PGS nie będzie takich choćby przekrętów jak wcześniej wspomniany, o rozgrywce na drugim koncie?
poza tym wiem, ze chlopaki z PGS sa honorowi i nie będą takich rzeczy nawet probowac, bo jakby się ktos jakos o tym dowiedzial grozi wypierdol z druzyny
musisz napisac "zapisany" tak jak parę osob w tym temaciekalfu wrote:zapisuje się(jeśli mozna jeszcze,nie chce mi się czytac calego topicu ;p)
To wyslanie maila nie wystarcza?
ok,
zapisany.
ok,
zapisany.
jeszcze uwiezy ze piszac "zapisany" jest się automatycznie zapisanymdamianhhh wrote:musisz napisac "zapisany" tak jak parę osob w tym temaciekalfu wrote:zapisuje się(jeśli mozna jeszcze,nie chce mi się czytac calego topicu ;p)
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 30236#auto
trochę lepiej
jakub ja sobie je gram bo mi się podobają, szkoda ze nie mozemy grać ale nie zamierzam grać na 2 acc ;p
trochę lepiej
jakub ja sobie je gram bo mi się podobają, szkoda ze nie mozemy grać ale nie zamierzam grać na 2 acc ;p
najebany
[ Dodano 08 Lip 2008, 19:26 ]
edit ; zaspany
[ Dodano 08 Lip 2008, 19:27 ]
edit k**wa kaj jest?
zapisany !
[ Dodano 08 Lip 2008, 19:26 ]
edit ; zaspany
[ Dodano 08 Lip 2008, 19:27 ]
edit k**wa kaj jest?
zapisany !