nowy klan????
nowy klan????
Szukam osoby która pomoze mi rozkrecic nowy klan taki którego jeszcze nie ma jedyny niepowtazalny, chętnych proszę o kontakt gg3146547 
nowy klan????
dajesz browara i stronę postawie 
a co do klanu to odpuść sobie...nie znajdziesz już dobrych graczy bez teamu(a jak znajdziesz to i tak nie bąda chcieli u was i tak grać), chyba że masz swoich kolesi już!!?
a co do klanu to odpuść sobie...nie znajdziesz już dobrych graczy bez teamu(a jak znajdziesz to i tak nie bąda chcieli u was i tak grać), chyba że masz swoich kolesi już!!?
wielki LLLOOOOOLLLLLL będa koszulki, organizowane wyjazdy, fundowane nowe PC graczom...itd?? jeżeli tak to się na to piszętaki którego jeszcze nie ma jedyny niepowtazalny
nowy klan????
Czy ja dobrze rozumiem? "szukam kogoś kto za mnie wymyśli cały klan, tylko żeby był niepowtarzalny". Tak to zrozumiałem. Może jakieś konkrety? Jak podasz jakieś konkrety (dlaczego ma być niepowtarzalny na przykład) to może w to wejdę ;p.
nowy klan????
Chciałbym stwozyc taki klan który każdy by go znał by miał swoje praw swoje przywileje miałby swuj styl;)
[ Dodano 13 lipca 2008, 17:36 ]
może w stylu Biker Boyz;)
[ Dodano 13 lipca 2008, 17:36 ]
może w stylu Biker Boyz;)
nowy klan????
najpierw polecam kupić słownik, później naucz się grać a na końcu(za pół roku albo i później) załóż klan
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
nowy klan????
Siekiera dobrze gada
Dajcie mu browara
Kris masz marzenia
Kris masz marzenia
nowy klan????
Nie no to ja pi***olę cale to pexg, tutaj tworzy się wreszcie coś poważnego i pro i, stary jak już coś ustalisz to pisz do mnie, bo na tej scenie naprawdę brakuje porządnych drużyn
ja jakby co to mam niezłe sposoby na mapki, także każdego rozwalimy
ja jakby co to mam niezłe sposoby na mapki, także każdego rozwalimy
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
nowy klan????
my już znamy te twoje sposobybulet wrote:ja jakby co to mam niezłe sposoby na mapki, także każdego rozwalimy