Razer TMNF - zapisy! (mapy dostępne)
najwidoczniej nie mogl, tak samo jak ja nie moglem już wejsc na kompa i tylko moglem na PSP obserwowac jak mnie metex i diablos zrzucaja do paszczy foxy'ego ^^ (ale ze mnie poeta
)

po 1 primo to nie jestem pewny kto zrobil czas wczesniej (poprostu ni wiem nie pamietam) wiec nie mozna wyrokowac ze Fistaszek wykrecil ten czas wczesniej
po 2 primo ty chcesz grać i ja tez wiec ja nie będę tutaj decydowal czy oddawal Ci miejsca, chyba to rozumiesz, i nie ma w tym zadnej zlosliwosci, sa organizatorzy niech decyduja proste
po 3 primo ultimo było już wczesnij gadane co będzie w takiej sytuacji i nikt z tym nic nie zrobil
ch** wie po czym aseco uznaj takie miejsce czy wlasnie po tym kto to wczesniej zrobil czy po wygladzie 
na ta chwile to ja jestem dalej i w sumie mi dynda ten problem, ale na twoim miejscu tez bym się wkurzyl
tyle ode mnie niech wladni podejmuja decyzje
po 2 primo ty chcesz grać i ja tez wiec ja nie będę tutaj decydowal czy oddawal Ci miejsca, chyba to rozumiesz, i nie ma w tym zadnej zlosliwosci, sa organizatorzy niech decyduja proste
po 3 primo ultimo było już wczesnij gadane co będzie w takiej sytuacji i nikt z tym nic nie zrobil
na ta chwile to ja jestem dalej i w sumie mi dynda ten problem, ale na twoim miejscu tez bym się wkurzyl
tyle ode mnie niech wladni podejmuja decyzje
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Nie wszyscy maja zawsze czas i nie wszyscy moga o 23 wlazic na kompa grać w tm, wiesz?
Chodzi o to, gdyby jeszcze twój mózg tego nie zatrybił, że powinienem awansowac bez niczego, gdyby nie pomyłka aseco. Już?
[ Dodano 17 lipca 2008, 8:08 ]
Bulet ja Ciebie rozumiem, że nie chcesz mi dobrowolnie ustapic, też bym tak pewnie zrobił
Co do tego, że byłem pierwszy to ja jestem pewien że byłem pierwszy.
Po1. Gdy robiłem czas, nie było ze mną nikogo równo
Po2. Jeszcze wtedy ty chyba byłeś na servie, sam pamietam jak też narzekałeś że cie niedługo wyjebią z 32 : P
Po3. Kiedy zrobiłem czas, uznałem że to wystarczy (i wystarczyło, co by nie było), i wyszedłem z gry. Wszedłem na PGS - byłem sam na 23 pozycji, nikogo nie było ze mną na tej pozycji.
Pozdrawiam, i czekam w dalszym ciągu na admina.
Chodzi o to, gdyby jeszcze twój mózg tego nie zatrybił, że powinienem awansowac bez niczego, gdyby nie pomyłka aseco. Już?
[ Dodano 17 lipca 2008, 8:08 ]
Bulet ja Ciebie rozumiem, że nie chcesz mi dobrowolnie ustapic, też bym tak pewnie zrobił
Co do tego, że byłem pierwszy to ja jestem pewien że byłem pierwszy.
Po1. Gdy robiłem czas, nie było ze mną nikogo równo
Po2. Jeszcze wtedy ty chyba byłeś na servie, sam pamietam jak też narzekałeś że cie niedługo wyjebią z 32 : P
Po3. Kiedy zrobiłem czas, uznałem że to wystarczy (i wystarczyło, co by nie było), i wyszedłem z gry. Wszedłem na PGS - byłem sam na 23 pozycji, nikogo nie było ze mną na tej pozycji.
Pozdrawiam, i czekam w dalszym ciągu na admina.
Jest takie coś jak szacunek, drogi ORZESZKU. Bulet też nie mógł jakoś wbić na kompa o 23, bo w przeciwieństwie do Ciebie ma jeszcze pracę. Poza tym, wszystkie rekordy, które widziałem na aseco były ustawione wg. czasu wykonania(chodzi o takie same czasy) i jestem pewny, że to bulet zrobił ten czas pierwszy(to jest komputer, algorytmy dodawania nowych rekordów nie zmieniają się co rundę).
I jak powiedziałem, SZACUNEK do starszych, bo się obudzisz z ręką w nocniku pytając "za co".
[ Dodano 17 Lip 2008, 9:10 ]
Udowodnij to, bo organizatorzy raczej nie mają ku temu sposobności i kierowanie się rekordami z Aseco jest jedynym słusznym wyjściem.
I jak powiedziałem, SZACUNEK do starszych, bo się obudzisz z ręką w nocniku pytając "za co".
[ Dodano 17 Lip 2008, 9:10 ]
@upmarrek13 wrote:Jest takie coś jak szacunek, drogi ORZESZKU. Bulet też nie mógł jakoś wbić na kompa o 23, bo w przeciwieństwie do Ciebie ma jeszcze pracę. Poza tym, wszystkie rekordy, które widziałem na aseco były ustawione wg. czasu wykonania(chodzi o takie same czasy) i jestem pewny, że to bulet zrobił ten czas pierwszy(to jest komputer, algorytmy dodawania nowych rekordów nie zmieniają się co rundę).
Udowodnij to, bo organizatorzy raczej nie mają ku temu sposobności i kierowanie się rekordami z Aseco jest jedynym słusznym wyjściem.
Marrku, sam Bulket powiedział że by się wkurzył więc o co chodzi? : )
Ja go bardzo szanuje, tylko czuje się oszukany i myśle że powinieneś to zrozumiec.
Poza tym, sprawa "zmieniania wyników" była wałkowana wcześniej i najwidoczniej algorytmy zawodzą.
Zapewniam Cie, że Buleta, jak i zresztą Ciebie, oraz całą reszte graczy TM szanuje, ale po prostu czuje się wydymany.
[ Dodano 17 lipca 2008, 8:11 ]
Hehe, no właśnie w tym problem Marrku, że nie mogę tego udowodnic, mi też z tego powodu przykro : /
Nie róbmy tutaj spamu, poczekajmy spokojnie na admina, k?
Ja go bardzo szanuje, tylko czuje się oszukany i myśle że powinieneś to zrozumiec.
Poza tym, sprawa "zmieniania wyników" była wałkowana wcześniej i najwidoczniej algorytmy zawodzą.
Zapewniam Cie, że Buleta, jak i zresztą Ciebie, oraz całą reszte graczy TM szanuje, ale po prostu czuje się wydymany.
[ Dodano 17 lipca 2008, 8:11 ]
Hehe, no właśnie w tym problem Marrku, że nie mogę tego udowodnic, mi też z tego powodu przykro : /
Nie róbmy tutaj spamu, poczekajmy spokojnie na admina, k?
jak tak teraz się nad tym zastanawiam to znajomi moich starych mieszkaja w miare blisko...
sadze ze mozemy się zamienic z grupa B czasem a i tak zdaze bo foxy będzie wszystko wygywal czyli 6 rund = jakieś 7-8 minut
18:30 to jest moj max i sry, ja tego nie zmienie. maxer, wez se urlopik na jeden dzień albo po prostu wyjdz wczesniej, proszę!
sadze ze mozemy się zamienic z grupa B czasem a i tak zdaze bo foxy będzie wszystko wygywal czyli 6 rund = jakieś 7-8 minut
18:30 to jest moj max i sry, ja tego nie zmienie. maxer, wez se urlopik na jeden dzień albo po prostu wyjdz wczesniej, proszę!

- OrdonekQ7
- Moderator
ty chyba nie wiesz czym jest praca Flagg 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
sadze ze w takim wypadku dobre będzie nastepujace rozwiazanie:
- maxer zamienia się miejscami w grupie z buletem/fistem
- druga osoba z pary fist/bulet tez idzie do 8. grupy, w której będzie 5 zawodnikow (jako ze fist i bulet mieli ten sam czas)
a wiec w skrocie:
grupa A:
Foxy
Flagg
Bulet/Fistashi
Psikuta
grupa H:
DiabloS
chybeck
Jero
Bulet/Fistashi
Maxer
to rozwiazuje nie tylko problem moj i maxera ale tez problem buleta i fistashka.
co o tym sadzi reszta?
- maxer zamienia się miejscami w grupie z buletem/fistem
- druga osoba z pary fist/bulet tez idzie do 8. grupy, w której będzie 5 zawodnikow (jako ze fist i bulet mieli ten sam czas)
a wiec w skrocie:
grupa A:
Foxy
Flagg
Bulet/Fistashi
Psikuta
grupa H:
DiabloS
chybeck
Jero
Bulet/Fistashi
Maxer
to rozwiazuje nie tylko problem moj i maxera ale tez problem buleta i fistashka.
co o tym sadzi reszta?

Ja jestem za, myśle że nie będzie to wielką przeszkodą dla innych.
Bo skoro faktycznie nie da się ustalic kto pierwszy zrobił czas, to chyba najlepszym rozwiazaniem będzie, jeżeli obaj pojedziemy. Uniknie się poszkodowania jednego z nas.
(bo to w sumie nie jest 10,11 miejsce, że takie coś nie robi różnicy, tylko ja przez ten błąd aseco wyleciałem z turnieju : /)
Bo skoro faktycznie nie da się ustalic kto pierwszy zrobił czas, to chyba najlepszym rozwiazaniem będzie, jeżeli obaj pojedziemy. Uniknie się poszkodowania jednego z nas.
(bo to w sumie nie jest 10,11 miejsce, że takie coś nie robi różnicy, tylko ja przez ten błąd aseco wyleciałem z turnieju : /)
chyba wam się coś po***ało ja się ine zamieniam na grupy, gram o 21:30 i już, bo tak się ustawilem i będę miaszal co 5 min, ja mam tez swoje zycie, prace obowiazki, wiec teraz to mnie mozecie w dupe pocalowac, ja gram w grupie H o godz. 21:30
no k**wa wykombinowali
no k**wa wykombinowali
Bulet to się nie zamieniaj ; P
Ja najwyżej pójde do grupy A, zobaczymy co na to admini
Ja najwyżej pójde do grupy A, zobaczymy co na to admini
jeśli bulet, Ci nie pasuje grać wczesniej to zostaje oczywiście taka opcja:
grupa A:
Foxy
Flagg
Fistashi
Psikuta
grupa H:
DiabloS
chybeck
Jero
bulet
Maxer
i bulet i maxer i fistashi i ja będą zadowoleni bo problemy się rozwiaza.
grupa A:
Foxy
Flagg
Fistashi
Psikuta
grupa H:
DiabloS
chybeck
Jero
bulet
Maxer
i bulet i maxer i fistashi i ja będą zadowoleni bo problemy się rozwiaza.

zaczynacie mnie wkurwiac, kogo mi jeszcze dojebiecie do grupy!!!!!!!!
niech ktos do kurwy nedzy podejmie decyzje, bo mi cisnienie podnasza te flaki i fistaszki, a pracy jestem i się nie chce wkurwiac
niech ktos do kurwy nedzy podejmie decyzje, bo mi cisnienie podnasza te flaki i fistaszki, a pracy jestem i się nie chce wkurwiac
Dobra to teraz ja zabiorę głos.
Po 1 - Fistashi. Przykro mi, że przydażyła się taka sytuacja, w której ostatni zakwalifikowany i pierwszy przegrany mają taki sam czas. Jednakże aseco wyżej ustawiło buleta i to w takim razie on przechodzi. Nie ma dowodów na to, że to Ty zrobiłeś pierwszy ten czas i nie mogę Ci zaufać tylko "na słowo". Przykro mi.
Po 2 - Flagg/Maxer. Umówcie się w końcu czy chcecie przełożenia terminu grupy, czy nie. Można was zamienić z jakąś w momencie, gdy ta inna zezwoli na to. ALE! Jeśli nie dojdziecie do żadnego porozumienia to gracie o regulaminowaje porze, czyli 18.00. Przykro mi Maxer, ale to jest turniej, który ma z założenia trwać zaledwie tydzień. Zgodziłeś się z zasadami regulaminu i nie jestem w stanie nic zrobić, w momencie, gdy nie usłyszę, że wszyscy z Twojej grupy chcą zmiany terminu. Jeśli się dogadacie, to możecie zagrać później, a inna grupa będzie wcześniej. To żaden problem.
Po 3 - nie będzie przekładania graczy z grupy do grupy. To głupota, bo po to został ten system opracowany, by wg. niego przebiegały zmagania.
Po 1 - Fistashi. Przykro mi, że przydażyła się taka sytuacja, w której ostatni zakwalifikowany i pierwszy przegrany mają taki sam czas. Jednakże aseco wyżej ustawiło buleta i to w takim razie on przechodzi. Nie ma dowodów na to, że to Ty zrobiłeś pierwszy ten czas i nie mogę Ci zaufać tylko "na słowo". Przykro mi.
Po 2 - Flagg/Maxer. Umówcie się w końcu czy chcecie przełożenia terminu grupy, czy nie. Można was zamienić z jakąś w momencie, gdy ta inna zezwoli na to. ALE! Jeśli nie dojdziecie do żadnego porozumienia to gracie o regulaminowaje porze, czyli 18.00. Przykro mi Maxer, ale to jest turniej, który ma z założenia trwać zaledwie tydzień. Zgodziłeś się z zasadami regulaminu i nie jestem w stanie nic zrobić, w momencie, gdy nie usłyszę, że wszyscy z Twojej grupy chcą zmiany terminu. Jeśli się dogadacie, to możecie zagrać później, a inna grupa będzie wcześniej. To żaden problem.
Po 3 - nie będzie przekładania graczy z grupy do grupy. To głupota, bo po to został ten system opracowany, by wg. niego przebiegały zmagania.

ja niestety nie mogę przelozyc jak sam mowilem.
czyli gramy o 18.
maxer wierze, ze uda Ci się zwolnic z pracy.
czyli gramy o 18.
maxer wierze, ze uda Ci się zwolnic z pracy.

Ok, skoro taka decyzja Admina, to się zgadzam
Sorry za kłopot.
Sorry za kłopot.
Heh, jeśli taka decyzja, to trudno, ale tak samo trudno ustalić, że to Fist zrobił ten czas pierwszy, jak trudno ustalić, że to Bulet ten czas zrobił przed Fistashim, loteria, ale cóż 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
no jak widzicie już jestem.
wkurwia mnie fakt, ze chcieliscie mnie wy***ać z grupy, i nie dawac szansy na gre.
dlaczego k**wa fist pierdoli glupoty ze zagra za mnie ? przypominam ze mialem nieco lepszy czas na kwali, i to mi się nalezy .
to już jest twoj problem fist, trzeba było zrobić o te 10 setnych lepiej czas, i problemu by nie było.
@Flagg: wczoraj pisalem ze ide do pracy i mogę się nie wyrobic !, a ty dopiero dzisiaj. chyba bylem pierwszy i napisalem czy mozemy przelozyc spotkanie naszej grupy. tutaj dziwi mnie zdanie adminow, poniewaz moja propozycja byla pierwsza...
ale to już niewazne, bo jestem już na chacie, i wlasnie sobie trenuje do naszego pojedynku. narazie bardzo wkurwiony... także do 18;00 moja grupo A!
wkurwia mnie fakt, ze chcieliscie mnie wy***ać z grupy, i nie dawac szansy na gre.
dlaczego k**wa fist pierdoli glupoty ze zagra za mnie ? przypominam ze mialem nieco lepszy czas na kwali, i to mi się nalezy .
to już jest twoj problem fist, trzeba było zrobić o te 10 setnych lepiej czas, i problemu by nie było.
@Flagg: wczoraj pisalem ze ide do pracy i mogę się nie wyrobic !, a ty dopiero dzisiaj. chyba bylem pierwszy i napisalem czy mozemy przelozyc spotkanie naszej grupy. tutaj dziwi mnie zdanie adminow, poniewaz moja propozycja byla pierwsza...
ale to już niewazne, bo jestem już na chacie, i wlasnie sobie trenuje do naszego pojedynku. narazie bardzo wkurwiony... także do 18;00 moja grupo A!
zapowiada się ciekawy pojedynek 
foxy wygra zapewne grupe ale Maxerek powalcze z Toba o te 2, miejsce ;P sadze ze Psik tez pokaze co potrafi.
IMO to jest grupa smierci
foxy wygra zapewne grupe ale Maxerek powalcze z Toba o te 2, miejsce ;P sadze ze Psik tez pokaze co potrafi.
IMO to jest grupa smierci

Maxer, zapewne zagrał bym za Ciebie, gdyby cie nie było, bo wczoraj pisałeś że będziesz w robocie i się ne wyrobisz. Eot.

<- Drzwi