Dział F1
Dział F1
Dział cały trochę nieogarnięty.
Wszystko pięknie tematy z każdej rundy, rynek transferowy. Ale jest jeden mały problem. Nie ma regulaminu i zasad Formuły TM F1. Takowe by się przydały. Na przykład niewiadome jest ile może być osób w teamie i czy mogą być ludzie którzy nie jeżdżą. Powinno się również znaleźć kiedy się zaczynają zawody i mniej więcej o której się kończą. XyX jeżeli byś miał jakieś pytania to na gg. A do końća wakacji mógłbym coś napisać.
Głównie chodzi oto aby nie było SPAMU i pytań od tych którzy się tym interesują.
Wszystko pięknie tematy z każdej rundy, rynek transferowy. Ale jest jeden mały problem. Nie ma regulaminu i zasad Formuły TM F1. Takowe by się przydały. Na przykład niewiadome jest ile może być osób w teamie i czy mogą być ludzie którzy nie jeżdżą. Powinno się również znaleźć kiedy się zaczynają zawody i mniej więcej o której się kończą. XyX jeżeli byś miał jakieś pytania to na gg. A do końća wakacji mógłbym coś napisać.
Głównie chodzi oto aby nie było SPAMU i pytań od tych którzy się tym interesują.
Dział F1
Ale ja naprzykład nie wiem na jakiej zasadzie są te pit stopy. Tak to bez spamu bym se przeczytał. A tu trzeb nowy temat walić
Dział F1
ogladales kiedyś f1? wjezdzasz do pit stopu, pojawia się rozowy ekran, znika ilosc paliwa po prawej na dole, wybierasz "garaz", wjezdzasz, czarny ekran, widac jak laduje się paliwo (w tym czasie mozna jechac, ofcorz po omacku ;]) i jedziesz kolejne 10 okrazen i tak do konca wyscigu, a i dla newbie radze wymasowac nadgarstki przed wyscigiem, bo czasami jedzie się 1 godzine bez przerwy 
Dział F1
Nawet ty mnie nie rozumiesz mi głównie chodzi o SPAM żeby nie było żadnych pytań i żeby wszystko było jasne!!!
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Re: Dział F1
Spam był, jest i będzie ^^Pierzchal wrote:Głównie chodzi oto aby nie było SPAMU
Dział F1
Jak ludzie spamujecie, to jest burdel. Zawsze można zrobić temat "FAQ F1" no i tam dawać odpowiedzi na newbie pytania.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Dział F1
Właśnie oto mi chodzi jak napisałem Bez SPAMU to w zamkniętym nie??
Dział F1
Dobra rzalu, jak masz moda to się weź za to.

[4 more]
[...?]
Dział F1
ja też bym mógł tam zawsze coś napisać. ten spam co teraz jest to przesada.
Dział F1
My? To Twoja liga i w Twoim interesie jest utrzymanie jej do końca drugiego sezonu.
I załatw ten serwer!
I załatw ten serwer!

[4 more]
[...?]
Dział F1
Ludzie odchodzicie od tematu. Może ustalmy coś w końcu przed 2 sezonem