TS dla całej sceny - łączmy się!
kurde, mi w ogole nie chodzi o tego ostatniego kicka dla mnie, gdzie nawet może był powod, ale o te 100 innych ktore rozdajecie, jak wam się chce. ale jak diavel może mnie kickowac, to ja tez chce taka mozliwosc, inaczej nie będę tam wchodzil, bo rozmowa ma polegac na tym, zeby mowic co się chce, a nie zeby bac się kicka.
wiec albo osoby z kazdego teamu maja admina, albo z zadnego.
inaczej to nie ma sesu.
co wy tu w ogole gadacie na temat teamów?co to ma do sprawy o która tu chodzi?
fakt jest faktem, rozdajecie 100 kickow, caly czas ktos tam nagrywa, smiejecie się z dzieci.
pierdolicie teraz o mnie i o jakiś sprawach teamowych, a do rzeczy nic gadacie.
inaczej to nie ma sesu.
co wy tu w ogole gadacie na temat teamów?co to ma do sprawy o która tu chodzi?
fakt jest faktem, rozdajecie 100 kickow, caly czas ktos tam nagrywa, smiejecie się z dzieci.
pierdolicie teraz o mnie i o jakiś sprawach teamowych, a do rzeczy nic gadacie.
Skonczcie już pierdolic peace&love i tak wiadomo, ze dzisiaj wszyscy przyjda znowu na tsa i będzie tradycyjnie zajebi.... ;]

Coof, twój post mnie wzruszył. Tak jak ten Sykesa. Graty, jesteś urodzonym politykiem
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
Ja Cie nie wyzywałemCheetah wrote: jesteś urodzonym politykiem

Jakub jak już pisałem pierwszego dnia się trochę pobawiliśmy. Zmieniliśmy nawy pokojów tylko na chwile, i to właśnie było 1 dnia. Co do rozdawania kicków to jakoś mi się nie wydaję by 2 dnia leciało ich tyle. Ile ich było 2, 3?
W ogóle jakub prowadzisz dziwną politykę ,,on ma admina to ja też chce" Czy ja się kiedyś prosiłem na waszym czy innym tsie o admina? Czy miałem do kogoś żal, że on ma admina a ja nie? Sam parę razy dostałem kicka nawet bana i jakoś nie robiłem z tego afery.
,,bo rozmowa ma polegac na tym, zeby mowic co się chce, a nie zeby bac się kicka. " I tu się jakub grubo mylisz. Można sobie pożartować, nawet się powyzywać, ale jest pewna granica. Trzeba szanować innych, a nie jak to napisałeś mówić co się chcę. Ja twojego teamu nie wyzywam, i oczekuję tego również od Ciebie. Twoje gadanie co dzień jaki to pgs fajny a FF be nie jest przyjemne, a jak próbuje ci odpowiedzieć to lejesz na to.
,,smiejecie się z dzieci. '' Nie chce nic mówić, ale sam też się śmiejesz to raz a dwa to to, że nie każdy go robi w konia i się z niego śmieje.
W ogóle jakub prowadzisz dziwną politykę ,,on ma admina to ja też chce" Czy ja się kiedyś prosiłem na waszym czy innym tsie o admina? Czy miałem do kogoś żal, że on ma admina a ja nie? Sam parę razy dostałem kicka nawet bana i jakoś nie robiłem z tego afery.
,,bo rozmowa ma polegac na tym, zeby mowic co się chce, a nie zeby bac się kicka. " I tu się jakub grubo mylisz. Można sobie pożartować, nawet się powyzywać, ale jest pewna granica. Trzeba szanować innych, a nie jak to napisałeś mówić co się chcę. Ja twojego teamu nie wyzywam, i oczekuję tego również od Ciebie. Twoje gadanie co dzień jaki to pgs fajny a FF be nie jest przyjemne, a jak próbuje ci odpowiedzieć to lejesz na to.
,,smiejecie się z dzieci. '' Nie chce nic mówić, ale sam też się śmiejesz to raz a dwa to to, że nie każdy go robi w konia i się z niego śmieje.

Kłócicie się o kicki jak przedszkolami o zabawki :shock: Aż się Was nie chce czytać.
Poza tym chcę Wam powiedzieć (tylko nie wiem jak to ująć), że większa ilość = nijakość i rozrywka dla mas, a mniejsza ilość = jakość i wyższy poziom. Chyba wolę jak na TSie jest jednak mniej osób niż 15-20, bo wtedy rozmowy są bardziej sensowne i jest większa szansa, że wszyscy nie będą mówić jednocześnie.
Jeszcze trochę i wspólny TS zamiast łączyć będzie dzielił
Poza tym chcę Wam powiedzieć (tylko nie wiem jak to ująć), że większa ilość = nijakość i rozrywka dla mas, a mniejsza ilość = jakość i wyższy poziom. Chyba wolę jak na TSie jest jednak mniej osób niż 15-20, bo wtedy rozmowy są bardziej sensowne i jest większa szansa, że wszyscy nie będą mówić jednocześnie.
Jeszcze trochę i wspólny TS zamiast łączyć będzie dzielił

Teoretycznie już tak jestkyzzn wrote:Jeszcze trochę i wspólny TS zamiast łączyć będzie dzielił
Jak ma być sprawiedliwie to ok... każde z czolowych 8 temow (chyba ok nie?) wystawia swojego przedstawiciela na TS'a + Amerd i oni sa adminami... za jakieś duuuuze wybryki z kickami itp. będzie się odbieralo adma danej osobie na jakiś czas i spokoj... Co za problem...

A może dajmy admina Armedowi, Scaremu i komuś odpowiedzialnemu. Wtedy będzie spokój
Dajcie Jakubowi
Inaczej nie zaznacie spokoju 
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Cheetech.. Nie wiem kim jesteś.. ale moglbys... k**wa nie zabierac glosu w tematach o których nie masz pojecia..bo nie wydaje mi się bys na tym ts bywal wieczorami..?Cheetah wrote:Teoretycznie już tak jestkyzzn wrote:Jeszcze trochę i wspólny TS zamiast łączyć będzie dzielił
DObra już CIsza i spokoj..jak to marta dobrze powiedziala nie klocmy się jak dzieci o zabawki.. dajcie tego admina jakubowi i niech już kutwa będzie spokoj.. Ale z tym ze nikt od was nie ma admina jakubie to nie jest racja.. Mat ma od was i nawet chyba tez shadow..
amerd SA
klanowicze CA na swoich kanalach i będzie pozadek.
ktos się wjebie na kanal to robicie z nim co chcecie. a na glownym nie ruszacie nikogo.
takie moje zdanie, peace. ;]
klanowicze CA na swoich kanalach i będzie pozadek.
ktos się wjebie na kanal to robicie z nim co chcecie. a na glownym nie ruszacie nikogo.
takie moje zdanie, peace. ;]
po co mi admin, co to zmieni z rzeczami o których przypominalem.
wcale mi na nim nie zalezy.
dziwie się, ze tyle z was tak mysli.
macie nie wywalac ludzi co 5 minut i najwazniejsze NIE NAGRYWAC caly czas rozmow, bo bez tego z peacem ciężko będzie.
wcale mi na nim nie zalezy.
dziwie się, ze tyle z was tak mysli.
macie nie wywalac ludzi co 5 minut i najwazniejsze NIE NAGRYWAC caly czas rozmow, bo bez tego z peacem ciężko będzie.
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ja dlatego tak mysle i napisalem.. bo sam to jakubie napisales..może nie dosłownie..ale dosaadnie..miedzy wierszami.Jakub wrote:. ale jak diavel może mnie kickowac, to ja tez chce taka mozliwosc, inaczej nie będę tam wchodzil, bo rozmowa ma polegac na tym, zeby mowic co się chce, a nie zeby bac się kicka.
inaczej to nie ma sesu.
ile razy wczoraj mowilem, ze zabrac kazdemu, albo kazdemu dac?
ty tez slyszysz co chcesz, balaganie.
ty tez slyszysz co chcesz, balaganie.
weźcie wy przeczytajcie wszystkie posty w tym temacie i pomyślcie troszkę.
Jak już ktoś dobrze powiedział "kłócicie się jak dzieci o zabawki" (nie cytowalem dokładnie bo nie chce mi się szukac).
Jakub może i powiedział że chce adma ale nie chodziło mu o to. Chodziło o to że (ja to tak zrozumiałem) amdini sa tak frywolni w rozdawaniu kickow że on też chciał by mieć nad tym jakąś władze. Dlatego chce mieć adma mam racje.
Mniejsza o to. Nie byłem na TS ani razu (znaczy na tym) ale po samych postach widze że niezły bajzel tam panuje wiec jedna propozycja: zróbcie adminem 2 może 3 osoby i już oczywiście na pewno Amerd który siedzi tam na okrągło z tego co wyczytałem i może jeszcze 1 lub dwie rozsadne powtarzam rosadne osoby. To wcale nie jest takie trudne uwierzcie.
Jak już ktoś dobrze powiedział "kłócicie się jak dzieci o zabawki" (nie cytowalem dokładnie bo nie chce mi się szukac).
Jakub może i powiedział że chce adma ale nie chodziło mu o to. Chodziło o to że (ja to tak zrozumiałem) amdini sa tak frywolni w rozdawaniu kickow że on też chciał by mieć nad tym jakąś władze. Dlatego chce mieć adma mam racje.
Mniejsza o to. Nie byłem na TS ani razu (znaczy na tym) ale po samych postach widze że niezły bajzel tam panuje wiec jedna propozycja: zróbcie adminem 2 może 3 osoby i już oczywiście na pewno Amerd który siedzi tam na okrągło z tego co wyczytałem i może jeszcze 1 lub dwie rozsadne powtarzam rosadne osoby. To wcale nie jest takie trudne uwierzcie.

Więc nie mów co będzie dla tego ts`a najlepsze. Najlepiej w ogóle się nie udzielaj, bo temat Ciebie póki co nie dotyczy.lucas wrote:Nie byłem na TS ani razu (znaczy na tym)
BTW. Sprawa zakończona

Nie ma nikogo na TSie :OOOOOOO o tej godzinie :EEE pff. to ide spac
holus ja bylem sam bo derty mnie oposcil
(
bo u nas nie ma polarnego dnia xPP ...h0lus wrote:Nie ma nikogo na TSie :OOOOOOO o tej godzinie :EEE pff. to ide spac

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj