kto zagra sparing z 'Evo'?
uuu, widze ze wy tylko na powaznych techach gracie.
mieliscie 1000 okazii, czemu nigdzie was nie było wdac?
eswc, pl, razer.
mieliscie 1000 okazii, czemu nigdzie was nie było wdac?
eswc, pl, razer.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Jakub to nie jest 1000 okazji :-D ale raptem 3 ;-) ale nie będę się sprzeczał w związku z liczeniem bo może się okazać że się pomyliłem
Wracam do tematu :-P
w każdym razie prawda, nie pokazaliście się, a jak PGS rzuca wam wyzwanie to się przyjmuje
bo to "zaszczyt" z nimi zagrać 
EDIT:
WTF?! jest opcja edytuj :shock: :shock: :shock:
kto ją wprowadził? :-D chwała mu
Wracam do tematu :-P
w każdym razie prawda, nie pokazaliście się, a jak PGS rzuca wam wyzwanie to się przyjmuje
EDIT:
WTF?! jest opcja edytuj :shock: :shock: :shock:
kto ją wprowadził? :-D chwała mu

Opcja edytuj była zawsze, jedynie nie jest dostępna w dziale News.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
...
hmm...nasz zespół powstał później, niż zaczęło się ESWC, PL6.
Jeśli chodzi o Razer, był taki okres, że naprawdę nie miałem czasu.
Na razie szukamy trochę słabszych przeciwników niż PGS, choć mam nadzieje, że kiedyś się zgodzą na normalnego spara, bez robienia sobie z nas jaj, jacy to my ciency nie jesteśmy.
Korzystając z okazji, Sykes, jak teraz Ci się podoba nasz skin i logo?
Ty oceniasz surowo
, więc chce poznać twoje zdanie
Jeśli chodzi o Razer, był taki okres, że naprawdę nie miałem czasu.
Na razie szukamy trochę słabszych przeciwników niż PGS, choć mam nadzieje, że kiedyś się zgodzą na normalnego spara, bez robienia sobie z nas jaj, jacy to my ciency nie jesteśmy.
Korzystając z okazji, Sykes, jak teraz Ci się podoba nasz skin i logo?
Ty oceniasz surowo
Re: kto zagra sparing z 'Evo'?
Nie, to nie.Emsi wrote:Acha, bez durnych komentarzy
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
wiesz ja bym wolał nawet jako gorszy z nimi zagrać :-P bo grając z lepszymi szybciej się uczysz przynajmniej ja, ale rób jak uważasz nie jestem twoim ojcem

O jezus nie rób ze mnie wtopęCorvetter, skoro taki dobry jeseś,czemu nie masz zepsołu? Może jesteś za dobry co? I kto Ci kur** powiedzial,ze chcieliśmy walkowera oddać. Na ch** się udzielasz jak cie przy tym nie było
Mateusz, chcieliśmy przełożyc mecz, i jeśli masz to samo źródło informacji co Corvetter, to w ogóle się nie udzielaj
PS: I tak Was widzę tylko w nadeosach to nie pindol gupoty
Nas? Tzn kogo? Jeśli widzisz 2-3 osoby na serie z greenami to ok, przecież gram ma również dawać przyjemność (o czym wielu ludzi zapomina), poza techami można sobie pojeździć te trasy co się lubi, a nie np. te, co trzeba trenic na spara.
Może wpadnij kiedyś do nas na trening, to zobaczysz na jakich jeździmy.Ja np. już dawno odstawiłem nadeo, lol maps itp
Z tego co pamiętam, grałeś kiedyś pod nickiem Mike, tak? jeśli tak, to jak zaczynałem grę tez wymiatałeś na gamehoscie
I niech nikt już przynajmniej w moim poście nie pisze o niczym co związane z Convicted, bo ten zespól jest jest tak wkurwiający, że żal
Acha, jak masz przed nickiem napisane "Convicted", wy****dalaj Z MOJEGO POSTA
Przepraszam za wulgaryzmy, ale choć raz musiałem
Może wpadnij kiedyś do nas na trening, to zobaczysz na jakich jeździmy.Ja np. już dawno odstawiłem nadeo, lol maps itp
Z tego co pamiętam, grałeś kiedyś pod nickiem Mike, tak? jeśli tak, to jak zaczynałem grę tez wymiatałeś na gamehoscie
I niech nikt już przynajmniej w moim poście nie pisze o niczym co związane z Convicted, bo ten zespól jest jest tak wkurwiający, że żal
Acha, jak masz przed nickiem napisane "Convicted", wy****dalaj Z MOJEGO POSTA
Przepraszam za wulgaryzmy, ale choć raz musiałem
No ba, kiedyś miałem Mike ale mógłbym też dać Majkel ale nie chciałem tu nikogo mylić z tym Majkelem z XX.
Win'a - jedyny najbardziej wkurwiający z Convicted to ten do mycia włosów człowiek
Win'a - jedyny najbardziej wkurwiający z Convicted to ten do mycia włosów człowiek
emsi ... skoro chcesz zeby z posta wy****dalać to ok ale nie wiem jak, z tematu na pewno nie zrezygnujemy
co do corvetta i gamehosta to mniej więcej do konca kwietnia gamehost był chyba najbardziej obleganym serwem w polsce i ze tam widziałes curvetta (sory
) to nie znaczy, że tylko tam grał. Widziałem tez tam bardzo często ludzi z najlepszych teamów PL6 .... no ale każdy ma swoje zdanie, ale czytając twoje posty stwierdzam ze dla Ciebie PGS czy pexg to teamy nadeosowe... tylko, że nadeosowym teamem jest np evo...
jeśli w jakiś sposób obraziłem graczy z PGS czt peXg to przepraszam.
Co do jednego z wcześniejszych postów, to wiem ze jestem w grupie "nie wszyscy"
edit: corv ja Ciebie tez lubie ;*
emsi: nie jesteś godzien, by nawet myślec o wizardzie - najbardziej gites men w tm ;* i jak go wyprowadzasz z równowagi to znaczy ze musiałes przegiąć pałe i to strasznie wiec nie pier***
co do corvetta i gamehosta to mniej więcej do konca kwietnia gamehost był chyba najbardziej obleganym serwem w polsce i ze tam widziałes curvetta (sory
jeśli w jakiś sposób obraziłem graczy z PGS czt peXg to przepraszam.
Co do jednego z wcześniejszych postów, to wiem ze jestem w grupie "nie wszyscy"
edit: corv ja Ciebie tez lubie ;*
emsi: nie jesteś godzien, by nawet myślec o wizardzie - najbardziej gites men w tm ;* i jak go wyprowadzasz z równowagi to znaczy ze musiałes przegiąć pałe i to strasznie wiec nie pier***
ty również nie jesteś godzien ziemianinie,wyruszaj więc skoroświt na podboje serverów wszelakich,aczkolwiek strzeż się adminów banowładnych i ich morderczych spojżeń.
eeeee czemu ? niektórzy uczą mnie sztuki medytacji i latania, ale dlaczego od razu mam się ich bac ?
nie obraziłem Ciebie ale jak ci ulży to zapraszam na gg - masz w profilu.
ide spac
nie obraziłem Ciebie ale jak ci ulży to zapraszam na gg - masz w profilu.
ide spac
...
Nie PGSu nigdy nie mialem inie mam za Nadeosowy zespól, bardziej za wzor,ale naszego zespołu tez za takiego nie uważam. No sorry, ale jak chodzicie po serwach i opowiadacie o nas głupoty, i się podniecaliście jak to z nami nie wygraliście (przypominam, zespołem z tygodniowym stażem), to nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać, i to wy pierwsi zaczeliscie nas wkurwiac a nie, a ty Shampon stul ryj, bo zawodnika z mniejszą kultura i szacunkiem dla przeciwnika to w TM jeszcze nie spotkałem
Widzicie? Pisze dużymi literami ze maja nie pisać w temacie mojego autorstwa, a oni i tak się wpierdalają
Acha, wy powinniście mieć tag "konfidenci" "confidenci" a nie convicted, w dodatku założcie swój temat "my z CV, i nasze zjebane psychy"
Przepraszam za wulgaryzmy ale z nimi nie da się inaczej
[ Dodano 21 lipca 2008, 0:42 ]
Ale skończmy ten żenujący temat, bo to nie ma sensu, co z tego, że każdy napisze co myśli. Da to komuś satysfakcje?
Jest tu jakiś admin? Proszę o zamknięcie tematu, bo jak zwykle pytam, o sparing partnera, a ty pizdy sobie śmietnik robią

Widzicie? Pisze dużymi literami ze maja nie pisać w temacie mojego autorstwa, a oni i tak się wpierdalają
Acha, wy powinniście mieć tag "konfidenci" "confidenci" a nie convicted, w dodatku założcie swój temat "my z CV, i nasze zjebane psychy"
Przepraszam za wulgaryzmy ale z nimi nie da się inaczej
[ Dodano 21 lipca 2008, 0:42 ]
Ale skończmy ten żenujący temat, bo to nie ma sensu, co z tego, że każdy napisze co myśli. Da to komuś satysfakcje?
Jest tu jakiś admin? Proszę o zamknięcie tematu, bo jak zwykle pytam, o sparing partnera, a ty pizdy sobie śmietnik robią
wg mnie i konfidenci czy pierdolnieci huj wie kto to i evo(strasznie mi się nie podoba ze wasz klan ma taki tag bo kojarzy się to z Mitsubishi Lancer evo a jak wiadomo to jest wyjebiste auto a wasz klan nie) jesteście pojebani dajcie sobie po razie i po sprawie a evo jak chce to P4G może zagrac chyba, tylko dogadaj się z Balaganem