2 konta 1 klucz
2 konta 1 klucz
elo chce sobie kupic tmu i nie wiem czy będę mógł sobie 2 profile zrobić (dla mnie i dla brata) Jest to możliwe czy będzie trzeba coś płacic za drugie ?
2 konta 1 klucz
Dokładnie sprawa wyglada tak :
Konto przypisane do głównego klucza - masz dostep do pełnej TMUF, wszystkie środowiska, miedziaki,mania linki, ranki, skiny, avatary itd.
każde kolejne konto (podrzędne) - masz dostęp jedynie do środowiska stadium. Krótko mówiąc TMNF w TMUF.
Konto przypisane do głównego klucza - masz dostep do pełnej TMUF, wszystkie środowiska, miedziaki,mania linki, ranki, skiny, avatary itd.
każde kolejne konto (podrzędne) - masz dostęp jedynie do środowiska stadium. Krótko mówiąc TMNF w TMUF.
2 konta 1 klucz
heh gdyby mozna było tak jak ty chcesz, to cale to forum zrzuciloby się na jeden klucz którego uzywalby każdy 
2 konta 1 klucz
suchar patrz na daty!!!!
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
2 konta 1 klucz
@ Siekiera
Taki post uświadomi nie jednego, żyjacego w przekonaniu że wersja TMU może być dla wielu profili.
Data nie ma tu nic do tego...jeśli ktoś korzysta z opcji szukaj, nie będzie zakładał kolejnego niepotrzebnego tematu.
Ot co, podzieliłem się wiedzą nie kierując postu wyłącznie do shampon.
Taki post uświadomi nie jednego, żyjacego w przekonaniu że wersja TMU może być dla wielu profili.
Data nie ma tu nic do tego...jeśli ktoś korzysta z opcji szukaj, nie będzie zakładał kolejnego niepotrzebnego tematu.
Ot co, podzieliłem się wiedzą nie kierując postu wyłącznie do shampon.
- maxiorman0
- Jeździ konno
Może coś poradzicie
Mam uzbierane ponad 500 miedziaków i za każdym razem gdy chce je użyć wyskakuje mi okienko w które trzeba wpisać trzy ostatnie symbole klucza.
--- a co mam zrobić gdy nie znam klucza bo już dawno gdzieś go posiałem?
Opakowania od gry też już nie posiadam.
Re: Może coś poradzicie
Nie rozumiem jak można zgubić klucz do gry... Już nic nie zrobisz jeśli tak jest jak mówisz, jedyną możliwością w tej chwili jest kupienie ponownie kluczamaxiorman0 wrote:Mam uzbierane ponad 500 miedziaków i za każdym razem gdy chce je użyć wyskakuje mi okienko w które trzeba wpisać trzy ostatnie symbole klucza.
2 konta 1 klucz
Wiesz co ? Troszkę tu śmierdzi.Dziwię się że nie masz pudełka.Rozumiem że płytę masz cały czas w nośniku a pudełko zostało wyrzucone do śmieci ? Coś tu czarujesz gościu.Opakowania od gry też już nie posiadam
2 konta 1 klucz
klucz do gry powinien być w rejestrze
w koncu jak podajesz cd-kija to gdzies musi się zapisac podczas instalacji ;]
w koncu jak podajesz cd-kija to gdzies musi się zapisac podczas instalacji ;]
2 konta 1 klucz
Chociaż tyle żeś go oświecił, każda zainstalowana gra wymagająca keya ma zapisany klucz w plikach rejestru, tylko musi sobie tego klucza poszukać, a to idąc dedukcją nie powinno być wcale trudne....
2 konta 1 klucz
Albo z Allegro spisał ;]
Co jakiś czas można trafić na okazje ;]
Co jakiś czas można trafić na okazje ;]