Nowy klan - [RH]
Nowy klan - [RH]
Biedny Loxley 
Nowy klan - [RH]
Weźcie go wywalcie stąd... 
Nowy klan - [RH]
Niniejszym informuję, że dokonuję ponownej reaktywacji RH, tym razem pod moim 'przywództwem'. Będzie zUUo! 
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Nowy klan - [RH]
aż strach się bać :-D
btw. zastanawiem się dlaczego widzę posta który jest wystawiony dzisiaj o 23.58 :-D skoro ta godzina będzie za ok. 14.5h
btw. zastanawiem się dlaczego widzę posta który jest wystawiony dzisiaj o 23.58 :-D skoro ta godzina będzie za ok. 14.5h

- diablo345678
- Jeździ konno
Nowy klan - [RH]
Ja tam widzę "dzisiaj o 0:58", czyli poprawnie ;PDiabloS_CRB wrote:aż strach się bać :-D
Nowy klan - [RH]
Jak powruci, to nie będzie nikt. Jak powróci, to będą sami fajni ludzie.Jak ten klan powruci to ciekawe kto w nim będzie...:/
zUo i mhrok przez cały rok. Niech wielki rzal ma nas w swojej opiece. Ejmen.Będzie zUUo!![]()

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Nowy klan - [RH]
Mam pytanie? Po co reaktywujesz to co istnieje? Po co mianujesz się liderem czegoś co już ma lidera? Możesz sobie reaktywować wszystko co chcesz, ale nie RH (mam na myśli klan - mógłbyś pomyśleć o forum!), bo nie ma co reaktywować...
Nowy klan - [RH]
Jeśli RH ma lidera, to jestem ciekawy kogo. RH umrzyło i tyle.
Teraz james się za to bierze i jestem za. ;].
Teraz james się za to bierze i jestem za. ;].

[4 more]
[...?]
Nowy klan - [RH]
Loxley ma chetkę na bycie liderem wszystkigo co się da... sam odszedł z RH. Biluś - ty też. Miejcie chociaż jakiś honor, bo to co wy robicie to nawet nie ma porównania z tym co się robi w sejmie... (Odejść z teamu i założyć, drugi taki sam... jak dla mnie szczyt zuchwalstwa)
Nowy klan - [RH]
Mam pytanie, kto mnie błagał, żebym wrócił do RH? Tak samo james. Po prostu się zgodziłem wrócić dla świętego spokoju, teraz nie popuszczę.
Poza tym NBlast nie powiedziałeś mi, kto jest liderem. Bądźmy szczerzy, tak RH długo by nie pociągnęło.
No i teraz zamierzam byś memberem RH, a nie liderem, jak było poprzednio.
.
I nie zamierzam się kłócić na tmpl, jak chcesz, to przejdź na gadu.
Poza tym NBlast nie powiedziałeś mi, kto jest liderem. Bądźmy szczerzy, tak RH długo by nie pociągnęło.
No i teraz zamierzam byś memberem RH, a nie liderem, jak było poprzednio.
I nie zamierzam się kłócić na tmpl, jak chcesz, to przejdź na gadu.

[4 more]
[...?]
Nowy klan - [RH]
Mi po prostu jest żal tego co się stało z RH... Mówisz, że RH istnieje? Ciekawe, ciekawe... Jakoś nie widać.
Nowy klan - [RH]
ŻE CO PROSZĘ?!Bilus wrote:Mam pytanie, kto mnie błagał, żebym wrócił do RH? Tak samo james.
Po prostu się zgodziłem wrócić dla świętego spokoju, teraz nie popuszczę.
Czyli wracasz, a nie tworzysz nowy team? Zdecyduj się...
Ja jestem liderem i skad ta pewność, że długo by nie pociagneło?Poza tym NBlast nie powiedziałeś mi, kto jest liderem. Bądźmy szczerzy, tak RH długo by nie pociągnęło.
Może być, ale nie dam liderować Loxleyowi... chyba że mnie przekona, albo zmienię zdanie...No i teraz zamierzam byś memberem RH, a nie liderem, jak było poprzednio..
RH będzie istnieć dopóki, nadal ludzie będą jeżdzić z tagiem RH z przodu... Muszę was rozczarować - nadal jezdzą... za co bardzo im dziękujeLoxley wrote:Mi po prostu jest żal tego co się stało z RH... Mówisz, że RH istnieje? Ciekawe, ciekawe... Jakoś nie widać.
Nowy klan - [RH]
Ale ku**a rzal.nblast i tyle. Ja jak odchodziłem z RH, dałem prawa do tej nazwy i w ogóle Bilusowi, nie Tobie. Ty sam nigdy nie powiedziałeś wyraźnie, że jesteś CL, a całą robotę (no, może prawie) odwalał Biluś. Niniejszym zostałeś więc obalony ze stanowiska lidera, o ile takie w ogóle dzierżyłeś. RH nie istnieje. Bo niby co? Na forum pustka, ludzi nie masz, zostałeś sam jako wątpliwy lider. Ludzie jeżdżą z RH z przodu? Niby kto? Ty i Karo? A reszta co? Dostała tag i se jeździ i że niby jest w RH. A klan leży, bo nie ma organizacji żadnej. Jeśli myślisz, że samo się naprawi, to masz wała chłopcze i tyle. I rzal.
Nowy klan - [RH]
Nblast właśnie udowodniłeś, że potrzebujesz mocniejszych okularów. ^^.I nie zamierzam się kłócić na tmpl, jak chcesz, to przejdź na gadu.

[4 more]
[...?]
Nowy klan - [RH]
Nie tylko ja i Karo. Zapomniałeś o Outsiderze (który został w RH choć dostał propozycje od NN)i Chollu. To po pierwsze. Po drugie to powiedział że dałeś prawa do stej nazwy Bilusiowi? Odeszłeś bo miałeś RH gdzieś, założyłeś drugi team, który też zresztą opuściłeś. Po trzecie: Byłem CL, dla wielu osób i nadal nim jestem. Co do tej twojej "detronizacji" mnie jako lidera - śmiech na sali, myslisz że możesz sobie przyść po latach, mówiąc, że ty będziesz rządził? Co do organizacji... to po jakiego grzyba szukałem nowego lidera? Myslisz że nie widzę że się do tej roli nie nadaję?
Możesz sobie wziaść RH, ale pod warunkiem że cały mój istniejący skład (włacznie ze mną), zostaje i musi się zgodzić na zmianę
Możesz sobie wziaść RH, ale pod warunkiem że cały mój istniejący skład (włacznie ze mną), zostaje i musi się zgodzić na zmianę
Nowy klan - [RH]
To gdzie oni są? Jeżdżą z tagiem RH i co? I guffno.NBlast wrote:Nie tylko ja i Karo. Zapomniałeś o Outsiderze (który został w RH choć dostał propozycje od NN)i Chollu.
Odszedłem, ale potem dałem prawa Bilusowi.NBlast wrote:Po drugie to powiedział że dałeś prawa do stej nazwy Bilusiowi? Odeszłeś bo miałeś RH gdzieś, założyłeś drugi team, który też zresztą opuściłeś.
Wymień proszę, dla kogo.NBlast wrote:Po trzecie: Byłem CL, dla wielu osób i nadal nim jestem.
A jakże! Ku chwale rewolucji!NBlast wrote: Co do tej twojej "detronizacji" mnie jako lidera - śmiech na sali, myslisz że możesz sobie przyść po latach, mówiąc, że ty będziesz rządził?
Pierwsze słyszę, żebyś szukał nowego lidera.NBlast wrote:Co do organizacji... to po jakiego grzyba szukałem nowego lidera? Myslisz że nie widzę że się do tej roli nie nadaję?
Nowy klan - [RH]
Nblast, jakby Cię nie docenili w twoim zespole, zgłoś się do nas. Szukamy takich zawodników jak Ty.
P.S.Jeśli myślicie,ze NN jest o wiele lepsze od nas, to się mylicie. Mam nadzieje, ze nie długo zagramy z nimi spara i rozstrzygniemy tą kwestie, ale na razie czeka na nas Cosworth i Pox
P.S.Jeśli myślicie,ze NN jest o wiele lepsze od nas, to się mylicie. Mam nadzieje, ze nie długo zagramy z nimi spara i rozstrzygniemy tą kwestie, ale na razie czeka na nas Cosworth i Pox
Nowy klan - [RH]
Jakoś Biluś nie chciał być CL - chciał żebym ja nim został. Co do tego że jestem dla niektórych CL: Spytaj się tych osób które wymieniłem - jak ich się spytasz to zdziwisz się co usłyszysz.Loxley wrote:To gdzie oni są? Jeżdżą z tagiem RH i co? I guffno.NBlast wrote:Nie tylko ja i Karo. Zapomniałeś o Outsiderze (który został w RH choć dostał propozycje od NN)i Chollu.Odszedłem, ale potem dałem prawa Bilusowi.NBlast wrote:Po drugie to powiedział że dałeś prawa do stej nazwy Bilusiowi? Odeszłeś bo miałeś RH gdzieś, założyłeś drugi team, który też zresztą opuściłeś.Wymień proszę, dla kogo.NBlast wrote:Po trzecie: Byłem CL, dla wielu osób i nadal nim jestem.A jakże! Ku chwale rewolucji!NBlast wrote: Co do tej twojej "detronizacji" mnie jako lidera - śmiech na sali, myslisz że możesz sobie przyść po latach, mówiąc, że ty będziesz rządził?
Pierwsze słyszę, żebyś szukał nowego lidera.NBlast wrote:Co do organizacji... to po jakiego grzyba szukałem nowego lidera? Myslisz że nie widzę że się do tej roli nie nadaję?
Nie szukałem lidera? http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4934&start=0 przeczytaj sobie PS. Jak ci to nie wystarcza to zapytaj się Tigg'a