Rankig zespołów TM
Rankig zespołów TM
Emsi by mógł zrobić, skoro tak koniecznie chce 
Rankig zespołów TM
ta, 20. ligakalfu wrote:a może najlepiej by zorganizowac pl6 2 liga teraz (lub w tym czasie)
oczywiście ja nei zajme się organizacja bo każdy wiedzial jak było w tym turnieju moim
ch** zal d*pa cycki i się rozierdolii team,jak nie będzie sukcesow :/
Rankig zespołów TM
Początkowe zespoły,a raczej początkowi gracze zespołu mają tendencję do rezygnacji z gry czy odejścia z takowego team'u i założenia swojego. Już to przerabialiśmy.....
...
Loxley, ja tego tak bardzo nie pragnę, tylko chciałem wiedzieć co o tym sadzicie. Pierwszy raz zgodzę się z Shampon'em, ze przydałyby się 2 dodatkowe drużyny (co najmniej 2) w PL. Liga, byłaby trochę bardziej osiągalna dla ciut słabszych drużyn.
Shampon, czy prawidłowo wyczuwam ironie z zdaniu "ja wam mówię, że evo będzie czarnym koniem"?
Pzdr
Shampon, czy prawidłowo wyczuwam ironie z zdaniu "ja wam mówię, że evo będzie czarnym koniem"?
Pzdr
- marcin18109
- Doświadczony driver
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Rankig zespołów TM
to odrazu stawiasz te mlodsze teamy , i skreslasz je z gory, ze nie wypali.
i kolo się zamyka
i kolo się zamyka
Rankig zespołów TM
Maxer, bo tu zasadniczo chodzi o to, że nie każdy zespół spoza tej pr0 7-8 to nuby i dzieciaki. Ale też nie każdy zasługuje na poważne traktowanie.
...
Nie,nie przekreślam bo sami jesteśmy młodym zespołem, ale kiedy masz większe szanse powodzenia 2 ligi? Jak bierzesz zespoły z tygodniowym stażem, czy takie co już mają miesiąc albo więcej? Poza tym najwięcej zespołów rozpada się w ciągu pierwszego miesiąca.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Rankig zespołów TM
w polsce powiedzmy ze 10 klanow jest w miare dobre i jakos się trzyma ( obecnie). do ligi wejdzie 8 "pro" jak ty to mowisz, wiec te 2 pozniej będą mialy pretensje ze nie weszly , i będą chcialy ligi, która będzie miala 10 miejsc. oczywiście mozna powiedziec ze trudno, nie treniliscie, wasza sprawa ze nie jesteście w lidze. wlasnie im mniej zespolow, np dajmy 8 , to wieksza szansa, i pokazanie ze dany team jest poprostu lepszy. o to chodzi wlasnie. i organizatorzy maja mniej roboty i zespoly, ktore graja w lidze będą wlasciwie na rownym poziomie. 
...
hmm.. tylko ja tego nie mówię dlatego,ze My się chcemy dostać. Przecież jest jeszcze Pox, P4G i CV. I sugeruje powiększenie ligi z myśląc nich, bo to dobre zespoły, a was, podstawowa 6-tke będzie trudno wygryźć z PL.
P.S> Maxerr, pisząc o 10-ciu w miarę dobrych zapolach, miałeś na myśli tez nas?
P.S> Maxerr, pisząc o 10-ciu w miarę dobrych zapolach, miałeś na myśli tez nas?
Rankig zespołów TM
[ Dodano 26 lipca 2008, 11:51 ]
moglo by być conVicteD p4g my evo pox itd
2 liga miala by swoje plusy i minusy
plusy to
tak jak było w starych czasach
klany może wyrosly by na jakieś lepsze
minusy
ludzie zaczeli by zakladac coraz to nowsze klansy z mysla ze wygraja 2 lige
takie jest moje zdanie
pozdro
a i jak siedze na ts
team zone to proszę bardzo do mnie nie napier***** bo mi się popalily przewody w mikrofonie i se musze kupic nowy ale mi się nie chce
pozdro
BTW.Kur*** nei da mi się zarejestrowac,tzn nie da się nacisnac register witch servat
moglo by być conVicteD p4g my evo pox itd
2 liga miala by swoje plusy i minusy
plusy to
tak jak było w starych czasach
klany może wyrosly by na jakieś lepsze
minusy
ludzie zaczeli by zakladac coraz to nowsze klansy z mysla ze wygraja 2 lige
takie jest moje zdanie
pozdro
a i jak siedze na ts
pozdro
BTW.Kur*** nei da mi się zarejestrowac,tzn nie da się nacisnac register witch servat
Rankig zespołów TM
To zasadnicze pytanie - po ch** tam siedzisz?a i jak siedze na tsteam zone to proszę bardzo do mnie nie napier***** bo mi się popalily przewody w mikrofonie i se musze kupic nowy ale mi się nie chce
Rankig zespołów TM
To, że Ty masz takie zdanie, to rzeczywiście wielki minus!kalfu wrote:minusy
[...]
takie jest moje zdanie
;]
Zróbmy z PL ligę - np. pierwsze 5 zespołów zostaje do następnej edycji (bez kwalifikacji), ostatni w lidze wraz z innymi chętnymi teamami będzie, w trybie pucharowym, walczył o szóste miejsce w kolejnym PL.
Organizacji mniej, niż w całej lidze, szansę mają wszyscy chętni... Rzekłem.
Rankig zespołów TM
Emsi, bez obrazy, niczego nowego nie powiedziałeś na forum, już była taka opcja, ale nie przeszła jak pamiętam....
Rankig zespołów TM
fajnie by było jakby były 3 ligi PL7 bo po wtedy rozpadło by się 80% drużyn co by przystapiły i nie byłoby przed pl8 głupich spekulacji tylko 1 liga bo nie byłoby wiecej teamów. pomyslcie admini

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Rankig zespołów TM
Dlaczego pomysł nie przeszedł? dokładnie nie pamiętam dlaczego baraży nie było, ale wiem że kiedy skończyły się rozgrywki 1 i 2 ligi, jakichś większych spekulacji nie było, ale polemika się zaczeła nad rozstawieniem drużyn do 1 i 2 ligi w następnym PL, popowstawały jakieś dziwne zespoły, zespoły z 1 ligi co niektóre były zdiesiątkowane i była dyskusja czy nie zorganizować ponownie kwali do 1 PL, a reszta do 2 worka, były na tym stratne zespoły które prawem wygranej 2 ligi powinny być przesadzone do tej pro ligii, innymi słowy był niezły burdel przy rozpoczęciu następnego sezonu, tak jak teraz w polskiej ekstraklasie 
Rankig zespołów TM
obraźiłem sięDiabloS_CRB wrote:ja bym dał do pozostałej dwójki P4G i PoXików :-D wprawdzie muszą jeszcze duuuużo się nauczyć ale powinni zdążyć do PL7 ;-)
ps. z obiema drużynami wygraliśmy..... może p4g stac było na więcej ale bez przesady, pox powinno się wzmocnic ale my w miejscu stac na pewno nie będziemy
co drugiej ligi: to niech ktoś pomyśli o jakiejś nieoficjalnej drugiej lidze, zrobiło by się kwali tak jak w pl6 i będzie gites, tylko mi się nie chce tego organizowac

<- Drzwi