auta do tmuf
auta do tmuf
jeśli ktos wie skad sciagnac autka to niech mi napisze. szukalem w googlach ale nic z tego
[/code]
auta do tmuf
Ja jakoś nigdy nie wierzę takim noob'om/newbie, że szukali... Nie dostyć że nawet niemowlak odnalazłby Carpark w google to jeszcze na stronie głównej tmpl jest link (a jeszcze nozna przegladnąć opcje szukaj na forum - 4,364,890 razy pojawiał się ten temat...). :?
PS. Sprawdziłem - wystarczy wpisać w google "trackmania skins" lub "trackmania cars" i mamy Carpark na wierzchu.
PS. Sprawdziłem - wystarczy wpisać w google "trackmania skins" lub "trackmania cars" i mamy Carpark na wierzchu.
auta do tmuf
A JA TAK NIE ROBILEM BO SKAD MIALEM WIEDZIEC!!!
auta do tmuf
Wystarczyło tylko ruszyć mózgownicą - szukając coś w googlach wprowadzasz słowa klucze. w tym przypadku nie widzę problemów ze sformułowaniem jakie to są słowa.
Przypomnę ci, ze na wszystkich forach panuje zasada, że zanim założysz temat, najpierw się sprawdza czy już takiż nie istnieje. Tu uwaga do wszystkich co jeszcze nie wiedzą: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM! PRZESZUKAĆ FORUM PRZED PISANIEM.
Mam nadzieję że w przyszłości będziesz pamiętał tą zasadę.
Przypomnę ci, ze na wszystkich forach panuje zasada, że zanim założysz temat, najpierw się sprawdza czy już takiż nie istnieje. Tu uwaga do wszystkich co jeszcze nie wiedzą: NIE ZAŚMIECAĆ FORUM! PRZESZUKAĆ FORUM PRZED PISANIEM.
Mam nadzieję że w przyszłości będziesz pamiętał tą zasadę.
auta do tmuf
NBlast, świata tym nie uratujesz. Na wszystkich forach to jest trąbione, ale zawsze znajdzie się ludź, który nie potrafi wpisać paru słów w google, albo nie potrafi poszukać tematu. Tacy ludzie byli, sa i będą jeszcze przez dłuugi czas.
Nic na to nie poradzisz. ;f.
Nic na to nie poradzisz. ;f.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
auta do tmuf
on jej nie ma ;f pewnie ma 8 lat nie umie po angielsku i napisalNBlast wrote:Wystarczyło tylko ruszyć mózgownicą
ałta do trakmani nations forewer ;f
-
kiperek
- Samochodowy prawiczek
auta do tmuf
A gdzie jest instrukcja jak korzystac z tej przeklętej opcji szukaj

Problem z kontem internetowym.
-
kiperek
- Samochodowy prawiczek
auta do tmuf
posłuchałem instrukcji, hmmmmm... ok wiem jak korzystać ale jak ja miałbym decydować jak będą wygłądały forum tobym takiej opcji nie dawał.
Problem z kontem internetowym.
auta do tmuf
Nawet na stronie głównej jest link do car parku dziecino
.