TrackmaniaNickr
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
TrackmaniaNickr
Poniżej masz też okienko z róznymi czcionkami.Tym co się z tym bawią ułatwi to układanie nicka.wasciu wrote:poza możliwoscia wybrania dokladnego koloru żadna rewelacja ...
Bradzo dobra robota.Wygodniejszy program od FunnyNicka moim zdaniem.
TrackmaniaNickr
konkurencja dla funnynicka ;f
dobre i przejrzyste.
dobre i przejrzyste.
TrackmaniaNickr
ok tak jak piszesz działaTwist wrote:@IrRed
coś musisz robić zle bo mi dziala..
piszesz tekst potem zaznaczasz dana literkę klikasz na pole z kolorem i wybierasz jakiś kolor

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
TrackmaniaNickr
wykombinuj jeszcze coś takiego że samo wstawia te lepsze litery zamiast zwykłych (piszesz nick i opcja że zmienia na te ciekaWSZE)

TrackmaniaNickr
opcja do zrobienia, ale sam nie lubie jak ludzie mają przekombinowane nicki (trudne do odszyfrowania) więc nie zrobię takiej opcjiZaX' wrote:wykombinuj jeszcze coś takiego że samo wstawia te lepsze litery zamiast zwykłych (piszesz nick i opcja że zmienia na te ciekaWSZE)
Jeśli chodzi o kolowanie "a'la funny nick" to nie widzie zapotrzebowania na takie coś. Tym bardziej że to niezłu pożeracz ilości dostępnych znaków w nicku (max 45 znaków kodzie).
Jak widać trochę się pozmieniało od wczoraj. Myślę że to co jest teraz jest bliskie finalnej wersji. Chyba ze ktoś wymyśli coś naprawdę dobrego.
No i dzięki za support
TrackmaniaNickr
Przydałaby się funkcja dodawania "chińskich liter" za pomocą kliknięcia myszki.
Oprócz tego żadnych zastrzeżeń.
Oprócz tego żadnych zastrzeżeń.
LOL
U mnie nie ma problemu z ucietom strom ja mam normalna. a jest jeszcze jakas stronka do robienia fajnego nicku oprócz tej i funnynicka?? A da się robić RUCHOMY nick jak da się to jak??? czekam na odpowiedz moje gg 8963246
TrackmaniaNickr
zbinduj sobie i po problemie