Polacy!!!!!

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
Kuldi
Doświadczony driver

Polacy!!!!!

Post by Kuldi »

Było już opisane w kilku tematach opcja szukaj naprawdę nie gryzie :P
Image
Zanim napiszesz posta ściągnij Firefox2.0 który sprawdza błędy w pisowni!
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Polacy!!!!!

Post by Bad Olo »

omg :/ Hack sorka za****lem sprawe :/ ehh glupio mi ;) ze ja nie pomyslalem, server normalny z dobrymi rankami i normalne mapy do jazdy a nie "PF" ;) o to chodzi co nie :P

//Edit by Kulid: Cenzura :)
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Polacy!!!!!

Post by Gobis »

Musze ja kilka slow dopisac :D Wiec podam przyklad kraju gdzie mieszkam czyli Hiszpani.każdy z was obserwuje jak to sobie spadamy i na pewno ktos zauwazyl ze Hiszpania może z dwa miesiace temu byla na 11 miejscu.Obecnie jest na 2 :? Ja dosyc czesto bywam na serwerze [J&B] i kiedyś jak tam bylem widzialem rozmowe w której wlasnie padaly slowa boostowania.Wiem na pewno ze spora liczba graczy hiszpanskich boostowala a to dlatego ze w ciagu tygodnia może dwoch wzbili się wlasnie na druga pozycje :? Nie namawiam do tego ani sam nie boostuje bo nawet nie wiem dokładnie jak to się robi i na jakich serweach :? Majac 3 kompy moglbym zaszalec 8) Sam Grono nam nie poprawi pozycji ale pomysl z serwerem jest dobry.Obecnie mamy 32 pozycje :cry: I najgorsze jest to ze ciagle spadamy :? już sam nie wiem co na to powiedziec ale grajac czysto nadal będziemy spadac w dol :? trochę szkoda bo naprawdę chlopaki dobrze jezdzicie tylko trzeba się zabrac za robote i gdzies ten rank nabijac.Moim zdaniem obecnie najlepszym serwerem do zdobycia punktów i dostepnym dla kazdego jest [z]Runds na GBR :D Pozdrawiam
Skyline
Jeździ konno

Polacy!!!!!

Post by Skyline »

Jednym słowem więcej boosterów nam jest potrzebnych Gobis :? osobiście mam ochote zostatać tym boosterem ale potrzebnych nam jest znacznie więcej takich. a ten serwer co podałeś to brzmi jak by tam były Rounds a ja ich nie znosze :(
MISI
Pirat drogowy

Polacy!!!!!

Post by MISI »

Może nie tyle boosterów, co graczy. "Czynnych" u nas tak naprawdę jest mało, za to dużo takich co pograło parę tygodni i sobie poszło. :S
Image
ImageImage
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Polacy!!!!!

Post by Gobis »

Skyline wrote:Jednym słowem więcej boosterów nam jest potrzebnych Gobis :? osobiście mam ochote zostatać tym boosterem ale potrzebnych nam jest znacznie więcej takich. a ten serwer co podałeś to brzmi jak by tam były Rounds a ja ich nie znosze :(
Nie wiem czy boosterow czy jak mowi Misi czynnych graczy.Jedno wiem na pewno ze patrzac jak inne kraje szybko wzbijaja się do gory to na pewno nie ma tam czystej gry :? A co do podanego serwera to sa w trybie runds :D kiedyś tez mowilem ze to nie dla mnie ale teraz uwielbiam grać wlasnie na runds.Jeden start jedna szansa.Tak najlepiej się sprawdzic na co cie stac :D Czasem jest tloczno ale to kwestia przyzwyczajenia.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Polacy!!!!!

Post by Khasius »

A mialem nadzieje, za ludzie zmadrzeli. :cry: Wally ma racje, to jest bezuzyteczne. Wlazlem ostatnio na jeden z takich serwerow z nowymi trasami i z podium nie spadalem. Poziom generalnie był zalosny, dlaczego? bo byli tam głównie ludzie wychowani na PF booscie. Z lepszych zawodnikow, z którymi ja się meczylem poprawiajac swoj rank, zostalo może 2%. Obecni nie dorastaja im do podeszw, nie mowiac nawet o pietach.

Tak dla formalnosci, PF boost - dajesz kamyk na klawisz i zostawiasz kompa, drugi boost - kilku z PF boost zostawia samochody, a reszta walczy o pozycje (tutaj trochę trzeba umiec zeby zarobic). I oczywiście każdy boost odbywa się na ROUNDS (widze, ze nie wszyscy to wiedza).

Aktualna roznica w punktach jest tak ogromna, ze mogę wam zyczyc tylko powodzenia :twisted: , przez 2 lata może coś zdzialacie. Co do tego, ze hiszpania tak podskoczyla, to jest prosta odpowiedz: klan [TSU] a z niego Cabra i Ayo (i tak nie wiecie o co chodzi pewnie), ktorzy zlapali się do PF boosterow i pociagneli za soba reszte.

Ja w to nie wchodze, bo scigac się o punkty nie ma z kim, wole dla przyjemnosci.
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Polacy!!!!!

Post by Bad Olo »

tak w ogóle to caly dzień się ranki nie aktualizuja dziisaj :D
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Polacy!!!!!

Post by ShaDDy »

Boost jest niepotrzebny wg mnie.
ja zauwazylem dosc dawno nasz spadek i zamiast boostowac poprostu zalozylem drugie konto i przez 4 godzinki zdobylem ponad 6000 pkt...
pozniej zalozylem 3 i 4 i tak se jeżdżę :D
radze wszystkim skillerom zeby zalozyli nowe konta, zmarnowali nieco czasu na jamlanie i zabawili się w patriote :P
może wspolnymi silami coś stworzymy i wyprzedzimy chociazby BIH :P
szopek
Lubi ostrą jazdę

Polacy!!!!!

Post by szopek »

w pełni popeiram Khasa i Wallyego , nie ma sensu tracić czasu na jakieś piepszone nabiajnie pkt :/ o w ogóle po co ? Bo Polska ładniej by wyglądała w ladderze ? sranie w banie. Podam przykład :

Którzy są Węgrzy w ladderze ?

Która jest Polska ?

Wynik tego meczu ? <<<--- i HUN mogłobyc tylko wysmiane ze przegrało sromotnie z Polaczkami z hen hen dalekiej pozycji...

dziękuje tyle mam do powiedzenia narazie :)
hack
Team Poland

Polacy!!!!!

Post by hack »

Heh co za temat ^^ :) wydaje mi się ze temat boostowania mozna zakończyć i podsumować ze chyba dla kazdego zawodnika umiejętności oraz przyjemność z gry są ważniejsze od niesprawiedliwego zdobywania punktów, wiadomo, że ranking mamt taki jaki mamy, ale to nie jest nasza wina, no niestety jest nas ogólnie mało , a powiem wam że wystarczy, że wejdziemy z serwerami na pierwszą listę w top 5, i już mamy zapewnione ze nasze serwery bedą najlepszymi w świecie, także jakby każdy z nas zrobił jeden serwer to by było naprawdę super :) ogolnie to mogę założyć kilkanaście serwerów, tak jak kiedyś to było - dla nadeo adv., beg, i expert, oraz custom na TA i Custom na Rounds, mysle ze każdy jakby zalozyl jakiś odmienny serwer od tych, to w sumie polacy by mieli duze szanse na zwiekszania rankingu :)

Może trochę zamieszałem no ale jestem troszke zajety i tak troszke dziwacznie pisze :P moe ktos mnie zrozumie :)

Niech w polsce będzie 40 serwerów !! a wtedy każdy może bic porządnie ranka(chodzi o polaków)
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Polacy!!!!!

Post by RaDuS »

Damianhh nie gada glupio:> albo zamiast zakladac nowe konta mozna wspomoc jakiś kolgow lub kogos nabijajac im punkty grajac na ich koncie pomysle nad tym ale niku nie zmienie :twisted:
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Piorunek!
Samochodowy prawiczek

Polacy!!!!!

Post by Piorunek! »

kurde zrobilem to co ktos tam pisal ze trzeba tego linka wpisac passy i login.. no to pięknie to zrobilem.. ale ciagle jestem ten pieprzony gbr....
:?
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach

Polacy!!!!!

Post by ADIo »

RaDuS wrote:Damianhh nie gada glupio:> albo zamiast zakladac nowe konta mozna wspomoc jakiś kolgow lub kogos nabijajac im punkty grajac na ich koncie pomysle nad tym ale niku nie zmienie :twisted:
Nie no, bez przesady.
Piorunek!
Samochodowy prawiczek

Polacy!!!!!

Post by Piorunek! »

kurde jak mam zmienic te glupie GBR jak wchodze na neta w gdzie... zrobilem to ze mam flage polski i bolida hymn it... ale ciagle jest ten GBR
kozakuzka_pl
Samochodowy prawiczek

Polacy!!!!!

Post by kozakuzka_pl »

JA PROPONUJE ABY się WBIJAC NA SERVER CZESCKI TRATENAP czy jakos tak bardzo fajny server krotkie trasy i dużo punktów daja tylko polakow mozna poiczyc na jednej rece!!
knurowica
Doświadczony driver

Polacy!!!!!

Post by knurowica »

Masz racje kozakuzka. Fajny serwer, tez na nim swietnie nabijam pkt :D
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Polacy!!!!!

Post by RaDuS »

Ja tam Wole jamnlana.de albo DDB ktorys z nich graja czolowi gracze;]
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach

Polacy!!!!!

Post by ADIo »

Ja nie biore przyjemności z jeżdżenia na trasach Nadeo, a w szczególności tych z jamlan.de.
BOB_SLEJ
Jeździ konno

Polacy!!!!!

Post by BOB_SLEJ »

Ludzie to tylko zabawa ale wiem ze 32 miejsce jest dosyc odlegle . Ostatnio zauwazylem bardzo duży BIH oni byli daleko za nami a teraz sa sporo przed :/ ja mysle ze mecze takie jak z wegrami oddaja wszystko i co tam jakiś ranking wazne ze wygrywamy w bezposredniej walce z nimi :D PPOLSKA !!!
[ladderbar]
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”