NC4 & STC5 - do boju Polacy!
[teaser=www.tmpl.info]http://obrazkowiec.esports.pl/esports/i ... 621505.jpg[/teaser]Dziś otwarte zostały strony ligowe Nations Cup 4 oraz Stadium Team Championship. Decyzją Electronic Tournaments w składzie reprezentacji może znaleźć się, jak zawsze, 16 osób. Zespoły chętne do wzięcia udziału w STC5 mogą natomiast zapisać aż 30 swoich członków! Zapraszamy do zapisów, liczba rejestracji ograniczona![more]
Rejestracje potrwają do 23 sierpnia, lecz najprawdopodobniej skończą się one wraz z końcem limitu drużyn (przypuszczalnie 128 ekip). Po pojedynkach grupowych nastąpi faza play-off. Jak na razie regulaminy rozgrywek nie zostały podane, jednak przeczytać możemy, iż taka sytuacja nie będzie trwała długo. Obiecane są innowacje, między innymi brak multilapów, czy wybór mapy przez drużyny, na której chcą jechać jako pierwszej. Cały czas można również wysyłać trasy, które mają szansę być jednymi z obowiązujących podczas obu tych turniejów. Zapraszamy do zapisów!
Linki do stron ligowych:
Nations Cup 4
Stadium Team Championship 5
Rejestracje potrwają do 23 sierpnia, lecz najprawdopodobniej skończą się one wraz z końcem limitu drużyn (przypuszczalnie 128 ekip). Po pojedynkach grupowych nastąpi faza play-off. Jak na razie regulaminy rozgrywek nie zostały podane, jednak przeczytać możemy, iż taka sytuacja nie będzie trwała długo. Obiecane są innowacje, między innymi brak multilapów, czy wybór mapy przez drużyny, na której chcą jechać jako pierwszej. Cały czas można również wysyłać trasy, które mają szansę być jednymi z obowiązujących podczas obu tych turniejów. Zapraszamy do zapisów!
Linki do stron ligowych:
Nations Cup 4
Stadium Team Championship 5
widze już nasz skład na nc, myle ze nadawali by się jeszcze zeo/nawro i hazyl
Przecież kwali jeszcze na 2 zawodników będą nupku ;PLooKaSh wrote:widze już nasz skład na nc, myle ze nadawali by się jeszcze zeo/nawro i hazyl
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
ja jak tak bardzo jestem potrzebny to mogę przydreptac na jakiś trening
oFFkors jeśli Jakub nie jest na mnie ofuflany xDD bo narazie odczuwam taka lekka empatie ^^ może się myle lecz pisze co odczuwam
pzdr
pzdr

absolutnie nic nie mam przeciwko Ciebie, ale poprostu za mało regularnie w tej grze się pokazujesz i masz za mało meczow rozegranych.Hazyl wrote:ja jak tak bardzo jestem potrzebny to mogę przydreptac na jakiś treningoFFkors jeśli Jakub nie jest na mnie ofuflany xDD bo narazie odczuwam taka lekka empatie ^^ może się myle lecz pisze co odczuwam
![]()
![]()
pzdr
poza tym NC będzie już po feriach i jestem pewny, ze już wtedy nie będziesz gral tak czesto jak teraz.
trochę się offtop robi. to nie miejsce na takie dyskusje.
[ Dodano Pon się 04, 2008 12:30 am ]
poza tym w NC będzie faza zmian 3 grazcy po kilku meczach, wiec jak ktos za***iscie siebie zaprezentuje w STC, kto wie, czy się nie pojawi w reprze.
zastanawiacie się z kim będziecie grali na STC5? już nie musicie: http://www.et-leagues.com/stc5/poulelist.php to dla tych, którzy jeszcze nie widzą:)
ps:
*т&# = *tcw*
FF.X-FI -> to nasze FF, bo jest jeszcze drugie "FF.":)
ps:
*т&# = *tcw*
FF.X-FI -> to nasze FF, bo jest jeszcze drugie "FF.":)
chyba trochę się pozczęściło bo w grupach gdziesą polskie drużyny nie ma znaych przeciwników, przynajmniej dla mnie
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
aXn, i wszystko jasne
[ Dodano 15 sieprpnia 2008, 11:18 ]
Convicted, to będzie fajny mecz, jednak z drugiej strony ze naprzeciw siebie zagraja dwa polskie zespoly. :?
[ Dodano 15 sieprpnia 2008, 11:18 ]
Convicted, to będzie fajny mecz, jednak z drugiej strony ze naprzeciw siebie zagraja dwa polskie zespoly. :?
oj maxer, to chyba nie twoj dzień.
no ale nie wazne, najwazniejsze, ze se chlopak popisze i będzie szczesliwy.
1. D-Link PGS 0 0 0 0 0 0 0
2. x.Gaming 0 0 0 0 0 0 0
3. Elf 0 0 0 0 0 0 0
4. ƒ~Q
jaki axn?
lepiej uwazajcie na ussr.
no ale nie wazne, najwazniejsze, ze se chlopak popisze i będzie szczesliwy.
1. D-Link PGS 0 0 0 0 0 0 0
2. x.Gaming 0 0 0 0 0 0 0
3. Elf 0 0 0 0 0 0 0
4. ƒ~Q
jaki axn?
lepiej uwazajcie na ussr.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
jakub, poprostu wczoraj były inne grupy, i pisalem wczesniej , bo mieliscie aXn w grupie, ale dzisiaj sa nowe:
1. FF.X-FI 0 0 0 0 0 0 0
2. ConVicted 0 0 0 0 0 0 0
3. MKL 0 0 0 0 0 0 0
4. USSR 0 0 0 0 0 0 0
USSR to będzie rywal naprawdę trudny.
powiedzmy sobie szczerze : MKL to nie jest trudny rywal, ale zeby stracic jak najmniej punktów, trzeba przytrenic.
no i pozostaje ConVicted, czyli POLSKA VS POLSKA
1. FF.X-FI 0 0 0 0 0 0 0
2. ConVicted 0 0 0 0 0 0 0
3. MKL 0 0 0 0 0 0 0
4. USSR 0 0 0 0 0 0 0
USSR to będzie rywal naprawdę trudny.
powiedzmy sobie szczerze : MKL to nie jest trudny rywal, ale zeby stracic jak najmniej punktów, trzeba przytrenic.
no i pozostaje ConVicted, czyli POLSKA VS POLSKA
No w końcu zagramy z FF 
GL polacy
GL polacy
no grupa nie taka znowu najgorsza z tego co pisał Maxer przy wystawianiu najsilniejszych składów i mocnym ostrym treningu i robieniu dobrych regularów mamy szanse wyjśc z grupy
ps. proszę mnie nie linczowac i nie wyśmiewac ze to napisałem ale tak mi powiedział Maxer a komu jak komu Jemu wierze jak i również wierze w Cv.

ps. proszę mnie nie linczowac i nie wyśmiewac ze to napisałem ale tak mi powiedział Maxer a komu jak komu Jemu wierze jak i również wierze w Cv.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Naszych przeciwnikow to w ogóle nie kamam :?
1.KD
2. °iR
3. wX
4. QRD
Ktos to zna ?
1.KD
2. °iR
3. wX
4. QRD
Ktos to zna ?
ja kojarze tylko KD - taki przecietny team
QRD i iR to rosyjskie teamy. iR nie bałbym się jakoś szczególnie, QRD mogą być nieźli. wX nic mi nie mówi.Leon wrote:Naszych przeciwnikow to w ogole nie kamam :?
1.KD
2. °iR
3. wX
4. QRD
Ktos to zna ?
nie to IR, my mamy to rosyjskie połączone z czymś tam:)
Mi się to iR zdaje Czeskie albo Słowackie ;dZeo wrote:QRD i iR to rosyjskie teamy. iR nie bałbym się jakoś szczególnie, QRD mogą być nieźli. wX nic mi nie mówi.Leon wrote:Naszych przeciwnikow to w ogole nie kamam :?
1.KD
2. °iR
3. wX
4. QRD
Ktos to zna ?
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
1.[K]
2.one.
3.°XX
4.OLD
A z tej grupy kojarzycie kogoś ?
2.one.
3.°XX
4.OLD
A z tej grupy kojarzycie kogoś ?
w stc 4 jako POL mielismy w grupie OLD, przegraliśmy o ile mnie pamięć nie myli, ale chyba dlatego, że nie było składu.
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
<- Drzwi