STC - grupy z udziałem Polaków
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
z tego co słyszałem moja grupa to nie najgorsze sztukole :/ ale damy radę jakoś :-D tylko nam ludzie z wakacji wrócą :]

Powodzenia wszystkim, trochę głupio się złożyło, że FF i Convicted są w jednej grupie, trochę mniejsze prawdopodobieństwo wyjścia z grupy obu Polskich drużyn, ale miejmy nadzieję, że wszyscy przebrniemy przez fazę grupową 
Czy ktoś z was nie miał jakiegoś może przecieku w sprawie map? czasu do turnieju jeszcze huhu, ale mnie się już nudzi i potreniłbym sobie...
Trasy za tydzień będą, jeszcze nie wybrali pewniePITMaN wrote:Czy ktoś z was nie miał jakiegoś może przecieku w sprawie map? czasu do turnieju jeszcze huhu, ale mnie się już nudzi i potreniłbym sobie...
Kapitanowie drużyn powinni już otrzymać maile z instrukcją, jak potwierdzić uczestnictwo. Należy tego dokonać przed 23 sierpnia w tym temacie.
mor olo jest kapitanem? ;}
no to powodzenia wszystkim :>
7 teamów Polskich jakby wyszło z grupy ... i tak ma być
7 teamów Polskich jakby wyszło z grupy ... i tak ma być
aż takim optymistą to ja nie jestem, ale wierzyć można, aha, jakby się ktoś kogoś pytał odnośnie jednego z naszych teamów to wiecie....walić ścieme 
hę? Po co? Każdy o każdym teamie mowi to co mysli... Nie widze sensu w waleniu ściemy... tak samo na nc...

1. Powiemy, że KD jest świetne - przytrenują i będzie pogrom.
2. Powiemy, że KD jest tragiczne - stwierdzą, że nie wolno lekceważyć i też będzie pogrom.
To jaką ściemę mamy walić?
2. Powiemy, że KD jest tragiczne - stwierdzą, że nie wolno lekceważyć i też będzie pogrom.
To jaką ściemę mamy walić?
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Że KD jak zwykle się nie stawi. W ogóle nie przyjdą.
.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
nie oto mnie się rozchodziło do końca ale się chociaż ciesze że nie mam do czynienia z pedantami

A niech będzie oddamy FF pierwsze miejsce...trochę głupio się złożyło, że FF i Convicted są w jednej grupie, trochę mniejsze prawdopodobieństwo wyjścia z grupy obu Polskich drużyn, ale miejmy nadzieję, że wszyscy przebrniemy przez fazę grupową
My wezmiemy drugie a co?! xDxDxD

a to, ze ussr jest bardzo dobry team z graczami jak maksim ultra, molot, vled i inni. nie wiem czy to jakiś blad ortograficzny, ale wyglada na to, ze kluhtu (kapitan rossji) tez u nich gra.pawcio wrote:A niech będzie oddamy FF pierwsze miejsce...trochę głupio się złożyło, że FF i Convicted są w jednej grupie, trochę mniejsze prawdopodobieństwo wyjścia z grupy obu Polskich drużyn, ale miejmy nadzieję, że wszyscy przebrniemy przez fazę grupową
My wezmiemy drugie a co?! xDxDxD
FF będzie mial z nimi problemy, a convicted będzie mial jeszcze o wiele trudniej.
zycze wam jak najlepiej, ale to ze nie znacie teamów, nie oznacza, ze sa slabi.
Brak wiedzy to słabość, nic nie wiesz o swoim przeciwniku, nie boisz się że przejedziesz się za swoją pychę???
nie słuchajcie Pawcia legionistyPITMaN wrote:Brak wiedzy to słabość, nic nie wiesz o swoim przeciwniku, nie boisz się że przejedziesz się za swoją pychę???
gadałem z Maxerem o tym USSR pisał mi że to dobry team i będzie nam z nimi bardzo ciężko ale że jeśli mocno wytrenimy i będzie regular to możemy powalczyc to MKL raczej łatwy przeciwnik ( info by Maxer )
z FF to wiadomo wiemy a co ich stac bardzo trudny mecz faworyt jeden ale na pewno się nie poddamy i będziemy walczyc o każdy mały pkt
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ważne czy mocny team, czy słaby? trenować trzeba na każdy jak na mistrzów!
Niby ten gR i IR + tora takie mocne, ale nie dajcie się zwieść. Jak graliśmy w esl to gR ograliśmy 14:1 a IR + tora 4:1. IR ma bardzo dobrego zawodnika malaya, na TA świetny na rundach trochę gorszy, ale na niego uważajcie.(jak grał z prezesem 1 vs 1 to przegrał 7:2 ale i tak uważam go za świetnego zawodnika) Storm też niczego sobie.