Moim zdaniem duzym minusem jest tryb multiplayer nie chodzi o sama gre ale o liste serwerów np. brak mozliwosci zapisywania ulubionych brak wyszukiwarki brak mozliwosci zobaczenia jaka jest teraz trasa. jeśli chodzi o gre w grze to minusow raczej wiekszych nie mam może jakieś kosmetyczne zabiegi ale... dużo ludzi ma problemy ze skinami i awatarami u siebie widza a oponenci niestety nie, aha wlasnie, ze jest to gra typowo online znajdzie się na każdym serwie jakiś inteligent co nieumiejetnie posluguje się opcjami vote
Co was denerwuje, co byscie chcieli zmienic w TMN
-
Arkadioo
był już temat za co kochacie tm a teraz chciał bym się dowiedziec i napisac coś od siebie co was denerwuje w tej grze 
Moim zdaniem duzym minusem jest tryb multiplayer nie chodzi o sama gre ale o liste serwerów np. brak mozliwosci zapisywania ulubionych brak wyszukiwarki brak mozliwosci zobaczenia jaka jest teraz trasa. jeśli chodzi o gre w grze to minusow raczej wiekszych nie mam może jakieś kosmetyczne zabiegi ale... dużo ludzi ma problemy ze skinami i awatarami u siebie widza a oponenci niestety nie, aha wlasnie, ze jest to gra typowo online znajdzie się na każdym serwie jakiś inteligent co nieumiejetnie posluguje się opcjami vote
czasami jest to ostro wkur. jak co chwile koleś chce zmienic mape a votowanie i tak nie działa o_O dlatego przydali by się admini z opcja kicka ale bez zadnego votowania
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Gra się haczy.
Mnie też denerwuje lista serwów. A szczególnie to, że nie można ułożyć serwerów według pinga. I jeszcze wkurza mnie to, że gra ma małe wymagania, mój komputer je spełnia o 2 razy, a na wysokich detalach się ścina
.
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Co do minusów to faktycznie wkurza mnie to, że nie można zapisywać ulubionych serwerów i nie ma praktycznie żadnej możliwości ich segregowania. Wkurzają mnie też automatyczne zmiany kamery, nawet te przed loop'ami i wallride'ami. Wiem że większość graczy to preferuje ale mnie to rozprasza potwornie. A i jeszcze malowanie autka... wg mnie bezużyteczne. Autka pomalowane za pomocą edytora są beznadziejnej jakości. Lepiej używać do tego celu programów graficznych. No i to w sumie chyba wszystko 
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
ja osobiscie wielkich minusow nie widze.
Nie podoba mi się zbyt mala ilosc klockow do budowy, doskwiera to w tym momencie bo ni jak mozna być oryginalnym w kolko te same sekwrncje.
także wkurzaja mnie ci pier boosterzy ktorzy maja po 50000pkt siedzac 24/7 na serwie... tyllko strzelic takiego.
Dalej to z serwami macie swieta racje. i z debilami tez... po prostu tragedia czasem z tym jest, ale coz niektorzy lubia poprzeszkadzac innym...
niezroznicowane srodowisko mi tez nie przypadlo do gustu, chodź w moim przypadku jest tak, ze to moje pierwsze zetkniecie z trackmania i tego tak mocno nie odczuwam jak starzy wyjadacze
Ogolnie jakbym mial pisać recenzje to:
grywalnosc 10
Grafa... hmmm 5-6
Muzyka 8
Dzwieki... hmmm 3? (gdzie one sa!)
Nie podoba mi się zbyt mala ilosc klockow do budowy, doskwiera to w tym momencie bo ni jak mozna być oryginalnym w kolko te same sekwrncje.
także wkurzaja mnie ci pier boosterzy ktorzy maja po 50000pkt siedzac 24/7 na serwie... tyllko strzelic takiego.
Dalej to z serwami macie swieta racje. i z debilami tez... po prostu tragedia czasem z tym jest, ale coz niektorzy lubia poprzeszkadzac innym...
niezroznicowane srodowisko mi tez nie przypadlo do gustu, chodź w moim przypadku jest tak, ze to moje pierwsze zetkniecie z trackmania i tego tak mocno nie odczuwam jak starzy wyjadacze
Ogolnie jakbym mial pisać recenzje to:
grywalnosc 10
Grafa... hmmm 5-6
Muzyka 8
- pomysł serwerów z boosterami co daje wypaczone wyniki laddera 
- słaby sposób zapisywania powtórek, który tak naprawdę uniemożliwia swobodny zapis replaya podczas meczu itd.
- brak zakładki "Twoje ulubione serwery"
- brak trybu kolizji bryk jako opcja do wyboru podczas ROUNDS i TEAM MODE
- brak trybu STUNTS, który pojawił się np. w TMO
- brak wbudoowanego pluginu pobierająceg trasy z TMX
- brak bazy rekordów w grze dla wybranej trasy pobieranych z TMX
- brak chata w głonym panellu MULTIPLAYER, dla posczególnych krajów
- brak możliwości wysyłania wiadomości do konkretnego gracza w glownym panelu MULTIPLAYER
- brak statystyk klanowych w grze np. ladder klanów
Na razie tyle przychodzi mi do głowy
- słaby sposób zapisywania powtórek, który tak naprawdę uniemożliwia swobodny zapis replaya podczas meczu itd.
- brak zakładki "Twoje ulubione serwery"
- brak trybu kolizji bryk jako opcja do wyboru podczas ROUNDS i TEAM MODE
- brak trybu STUNTS, który pojawił się np. w TMO
- brak wbudoowanego pluginu pobierająceg trasy z TMX
- brak bazy rekordów w grze dla wybranej trasy pobieranych z TMX
- brak możliwości wysyłania wiadomości do konkretnego gracza w glownym panelu MULTIPLAYER
- brak statystyk klanowych w grze np. ladder klanów
Na razie tyle przychodzi mi do głowy
noo to byloby niezle tylko niewobrazam sobie startu gdy kolizje bylyby wlaczone, trzeba by przerabiac cale trasy zeby na starcie wszyscy się zmiescili no i kogo puscic z pole position?- brak trybu kolizji bryk jako opcja do wyboru podczas ROUNDS i TEAM MODE
chat tez bylby dobry
a w trackmanii irytuje mnie:
-ogolnie niski poziom inteligencji graczy. co rusz na serwerach leca kurwy i prymitywne uwagi na temat tras itd.
-brak pań z parasolkami na starcie dającymi cień
-invalid times :E
poza tym irytuja mnie ludzie piszacy niezgodnie z zasadami ortografii. (nie mowie tutaj o drobnych bledach ale np ostatnio zauwazylem na forum wyraz "wje" no i az zal dupe sciska..., poza tym pisanie post pod postem, tworzenie idiotycznych tematow i takie tam.
narazie tyle
- ADIo
Rzeczywiście. Mogliby chociaż dać też funkcję obracania klocków nie tylko na lewo i prawo, ale też dopszoduWally wrote: Nie podoba mi się zbyt mala ilosc klockow do budowy, doskwiera to w tym momencie bo ni jak mozna być oryginalnym w kolko te same sekwrncje.
czyli Segregat0r
JA BYM DODAŁ DUŻO TRYBÓW WIĘCEJ ŚWIATÓW I WIĘCEJ SKINÓW
SiW rądzi.
Sebek97 wrote:JA BYM DODAŁ DUŻO TRYBÓW WIĘCEJ ŚWIATÓW I WIĘCEJ SKINÓW
Według regulaminu tego forum zabrania się nadmiernie używać dużych liter!Dodatkowo nadmierne używanie DUŻYCH liter lub celowe zniekształcanie polskich wyrazów (np. już => jush) nie jest tolerowane.
jedna z rzeczy, która wkurza mnie w tej grze jest to, ze nie mozna rozmawiac przez mikrofon. Ale to jest tylko jedyna wada, która zaobserwowalem.
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
zawsze można tsa używać!
- ADIo
Albo taki quick chat jak w Wolfenstein ET. Szkoda, że żadko stosuje się takie rozwiązanie.knurowica wrote:jedna z rzeczy, która wkurza mnie w tej grze jest to, ze nie mozna rozmawiac przez mikrofon. Ale to jest tylko jedyna wada, która zaobserwowalem.
czyli Segregat0r
ADIo nie wszyscy mają mikrofon
np. ja
miałem ale zepsułem i nie używam 
- ADIo
Ale nie o to mi chodzi, tylko o to, że np. klikasz na v, potem na liczbę i nagrany głos z gry coś gada np. hi, bye, good game itd.
czyli Segregat0r
może i mozna, ale to trzeba dokonywac z osobami, ktore maja zainstalowane tsa a mi chodzi o rozmowy z każdym kolesiem co ma mikrofon podlączony.zawsze można tsa używać!
AMD Athlon 2000+, 512 DDR Ram, Radeon 9600 XT, Dysk twardy Sony 250 GB, Nagrywarka DVD LG
A mnie denerwuje to że:
-Pojazdy odrazu jadą ze ok. 200km\h
-Napoczątku same fermuły
-Powino być na początku więcej map
-Napoczątku same fermuły
Wally wrote:ja osobiscie wielkich minusow nie widze.
grywalnosc 10
Grafa... hmmm 5-6
Muzyka 8
muzyka 8 ? chlpie gdzie ty masz uczy,... moim zdanie 8 na 10 pkt to jest dużo.. a ja nie slyszale mw tej grze zadnego fajnego kawalka.. tylko jakieś badziewie...
- ADIo
1.A wolałbyś np. , aby do setki przyspieszły w 10 sek.Marcios wrote:A mnie denerwuje to że:
-Napoczątku same fermuły
2.W TM zawsze w jednym środowisku jest jeden typ samochodu
3.Jak według Ciebie tras jest mało, to pościągaj je z http://nations.tm-exchange.com/main.aspx
Piorunek!:
muzyka ta nie jest do słychania osobno tylko jest do tej gry, a według mnie w tej grze jest super.
czyli Segregat0r
- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
Mnie wkurza to że są same bolidy formulki zamiast zwyczajnych aut np BMW, Lamborghini, Viper, Ford itd.
mnie denerwuje klikanie 4-5 razy zanim się podlacze do serwera po wlaczeniu gry, reszta rulez
,
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!