Ranking klanów
Ranking klanów
Sądzę że uczciwiej by było to drugieseba wrote:a jak uwzglednisz to ze peXg i FF startuja w stc razem, podzielisz pkt po polowie czy kazdej dasz po tyle samoSzynpol wrote:Postaram się niczego nie ominac. Poki co szykuje się tylko STC noi dalsza czesc TL wiec nie wydaje mi się zebym mial jakieś problemy z liczeniem.
Btw. Kiedy zaczyna się STC?? będą w newsach podawane wyniki polskich teamów???
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
Ranking klanów
Mysle ze kazdej dam po 75% tych pkt. Bo to w sumie nie jest zasluga jednego teamu ale dwoch. PIT nastepnym razem czytaj tematy od poczatku do konca ;p
Ranking klanów
Tak...najlepiej "Jaka to gra"Szynpol wrote:Mysle ze kazdej dam po 75% tych pkt. Bo to w sumie nie jest zasluga jednego teamu ale dwoch. PIT nastepnym razem czytaj tematy od poczatku do konca ;p
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Ranking klanów
Kiedy się w ogóle STC zaczyna?? A NC4??
Ranking klanów
bes sęsu. te 'początkujące' klansy co tydzień się rozpadają, robią fuzje, tworzą nowe i bóg (nie) wie co jeszcze wyprawiają.Szynpol wrote:Mysle o zorganizowaniu jakiegoś malego cupa dla teamów ktore nic jeszcze nie osiagnely. Dla tych takich poczatkujacych.
Ranking klanów
No w sumie racja. No to zrobie turniej dla poczatkujacych graczy na solo 
Btw. NH się rozpadlo. Buahahaha
Btw. NH się rozpadlo. Buahahaha
Ranking klanów
Szybki jesteś, rozpadli się jakiś tydzień temu...
Ranking klanów
No nie wiedzialem. ^^ SLyszalem ze ukradliscie im paru zawodnikow 
Ranking klanów
Tylko dwóch, ale oni sami do nas przyszli jak zobaczyli co za rzal z tego NH 
EOT
EOT
Ranking klanów
jak chcesz, to dolicz wyniki z pl5, to było tez w tym roku.
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ranking klanów
Patrząc na robotę Szynpola spróbowałem zrobić własny ranking, korzystając ze zmodyfikowanego systemu rankingowego Elo. System ten skupia się na wynikach meczów, nie całych turniejów, toteż FF wylądowało baaardzo nisko. Pod uwagę brałem wyniki z PL5 (pierwsza i druga liga), GRC, PL6 (+ kwalifikacje), te parę meczów z ESL i TL (+ kwalifikacje).
1. PGS 1288
2. peXg 1214
3. TCW 1164
4. CV 1088; 5. KD 1068; 6. RH 1057; 7. NN 1018; 8. P4G 1014 9. XX 982; 10. PG (PoX) 968; 11. FF 964; 12. Cosworth 951; 13. SMD 925; 14. KSZO 907
Nie wszystkie teamy są tu wymienione - nie licząc ostatnich dwóch wypisałem tylko te, których istnienia jestem pewien.
Jak już pisałem, z tym rankingiem jest problem taki, że takie FF, które podobno olało PL6 ("podobno", bo jak to grali, to ja nie wiedziałem jeszcze o istnieniu Trackmanii) i poprzegrywało swoje mecze, poleciało ostro w dół. Przydałyby się też wyniki wszelkich sparingów i innych meczów towarzyskich, które mogłyby nieco uwiarygodnić wyniki.
Taka tam ciekawostka.
1. PGS 1288
2. peXg 1214
3. TCW 1164
4. CV 1088; 5. KD 1068; 6. RH 1057; 7. NN 1018; 8. P4G 1014 9. XX 982; 10. PG (PoX) 968; 11. FF 964; 12. Cosworth 951; 13. SMD 925; 14. KSZO 907
Nie wszystkie teamy są tu wymienione - nie licząc ostatnich dwóch wypisałem tylko te, których istnienia jestem pewien.
Jak już pisałem, z tym rankingiem jest problem taki, że takie FF, które podobno olało PL6 ("podobno", bo jak to grali, to ja nie wiedziałem jeszcze o istnieniu Trackmanii) i poprzegrywało swoje mecze, poleciało ostro w dół. Przydałyby się też wyniki wszelkich sparingów i innych meczów towarzyskich, które mogłyby nieco uwiarygodnić wyniki.
Taka tam ciekawostka.
Ranking klanów
PL5 raczej nie, nie ma co za bardzo sięgać w tył, zrób to na podstawie PL6, TL1, NC i Stc, a co do sparingów, to licz te od września 
Takie jest moje zdanie
Takie jest moje zdanie

Nobody Is Perfect, I am Nobody
Ranking klanów
no no...Emsi' wrote:zrób to na podstawie NC
ogolnie bardzo fajna inicjatywa. zadbaj tylko o STC - wpisujesz 3 literki w google i już nie musisz się tu nikogo o nic pytac
Ranking klanów
Scooter Fox ale musisz liczyć to że TL jest słabszą ligą niż PL i skoro nie liczyłeś sparingów to CV nie miało prawa wyprzedzić XX,KD i FF ...
Ranking klanów
PL5 liczyl nie będę bo nie chce siegac az do poczatku 2008. Chodzi o te turnieje co były niedawno. STC będzie policzone. Znajde se w google nie martwcie się ^^
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ranking klanów
Dlatego pisałem, że to taka ciekawostka. W przypadku CV miałem do dyspozycji raptem jedną czasówkę i jeden mecz, a naprawdę nie miałem ochoty szukać najpierw stron wszystkich drużyn, a potem segregować wszystkie sparingi chronologicznie tak, by uwzględnić je w odpowiedniej kolejności. Na razie tym rankingiem sobie można co najwyżej zadek podetrzeć, to fakt. Jakby ludzie mieli ochotę do jakiegoś oddzielnego tematu wrzucać wyniki sparingów, to kiedyś mogłoby jednak coś wiarygodnego z tego wynikać, tylko na to oczywiście trzeba by było dość długo poczekać.Psikuta wrote:Scooter Fox ale musisz liczyć to że TL jest słabszą ligą niż PL i skoro nie liczyłeś sparingów to CV nie miało prawa wyprzedzić XX,KD i FF ...
Poza tym niższa ranga TL była uwzględniona.
Ranking klanów
skoro była to musi być błąd.Poza tym niższa ranga TL była uwzględniona.
Ranking klanów
wg mnie ten ranking jest trochę bez sensu...... miejsca drużyn i tak nie zawsze odzwierciedlają umiejętnosci graczy poszczególnych drużyn
takie moje zdanie
takie moje zdanie
Ranking klanów
a czemu takie jest twoje zdanie?Emsi' wrote:PL5 raczej nie, nie ma co za bardzo sięgać w tył, zrób to na podstawie PL6, TL1, NC i Stc, a co do sparingów, to licz te od września
Takie jest moje zdanie
przeciez tu chodzi o ranking polskich drużyn, a pl5 było w tym roku.
chyba jak najwiecej brac wynikow, zeby ranking był sprawiedliwy.
ze was wtedy jeszcze nie było, to inna rzecz i pewnie temu takie twoje zdanie, ale tu nie chodzi o to, aby bronic swoj team, tylko system rankowy, no nie?
a jak nie checie brac pod uwagi także przedostatniej PL, to pu ch** taki ranking, jak przeciez po kazdej PL się pokaze nowy, a w takim razie go nie potrzeba, bo samo PL pokazuje, kto jest najlepszy.PL5 liczyl nie będę bo nie chce siegac az do poczatku 2008. Chodzi o te turnieje co były niedawno. STC będzie policzone. Znajde se w google nie martwcie się ^^