Wally - TRASKI ;)
Wally - TRASKI ;)
Wally - TRASKI ;)
dzięki bardzo Hack
no mam nadzieje ze sa osoby ktore się lubia na trasie poslizgac 
póki co to jest pierwsza z 5 tras jakie przewiduje w tej serii
I dzięki za awarda men
a jak ktos robi cienkie czasy to niech zajrzy na replay hacka to tam widac jak trzeba się slizgac 
póki co to jest pierwsza z 5 tras jakie przewiduje w tej serii
I dzięki za awarda men
Wally - TRASKI ;)
Nom ja myślę że komentarz hacka jest tutaj całkiem słuszny.
Na trasie co prawda trzeba dryfować (co nigdy mi się nie podobało), ale jednak przyjemnie się po niej jeździło. Tak, to nie jest zupełnie to samo, co trasy Ferrila i Stanleya do Nations Cupa 2. Tutaj samo dryfowanie zdaje się być całkiem przyjemne. Nie ma nigdzie jakichś dróg, gdzie można by się pogubić, no może trochę zmylający jest finisz. Zakręty nie są jakieś skomplikowane, pokonuje się je łatwo, ale ciągle sztuką pozostaje pokonanie ich w najlepszy sposób, co w technicznych trasach jest bardzo ważne.
Myślę, że ponieważ to trasa do dryfowania ocena nie będzie jakaś zachwycająca, ale ciągle będzie wysoka : 82/100% (naprawdę dobra trasa) = zasłużony award ode mnie. ;D
PS. Twoja trasa znajdzie się na moich wideach z serii "Goodbye Nations", gdzie pokażę wszystkie trasy (no z paroma wyjątkami niestety), którym dałem awarda.
Nie bój się, że nie zająłeś się MediaTrackerem. Kamerę w końcu zrobi się samemu. 
Myślę, że ponieważ to trasa do dryfowania ocena nie będzie jakaś zachwycająca, ale ciągle będzie wysoka : 82/100% (naprawdę dobra trasa) = zasłużony award ode mnie. ;D
PS. Twoja trasa znajdzie się na moich wideach z serii "Goodbye Nations", gdzie pokażę wszystkie trasy (no z paroma wyjątkami niestety), którym dałem awarda.
Last edited by Zeo on 24 November 2006, 14:29, edited 1 time in total.
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Drifting eXprert: ocena.
Drifting eXprert:
Fajna trasa
Gram na klawiaturze i muszę powiedzieć, że driftuje się na niej beznadziejnie. A zwłaszcza w lewą stronę. Ale i tak trasa podoba mi się bardzo.
Ocena: 8/10
Fajna trasa
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Wally - TRASKI ;)
dzięki bardzo chlopaki za dobre notki
Ciesze się Nawro ze NAWRAcam cie do dryfowania
Co do Adio, mam dla Ciebie wskazowke
Ustaw sobie dodatkowy przycisk hamowania, bys uzywal go lewa reka, ja ustawilem sobie na S bo mi najwygodniej a seve'owanie replaya zmienilem na Z (ogolnie to nawyki z NBA live mam ze moja reka lezy na W S A Dzie). OGolnie poprawia to drifting 
Jeszcze raz dzięki za te pochlebne opinie
jeśli znajde kolejne fajne pomysly na driftowe zakrety, wtedy powstanie kolejna traska z serii DriFting
Pozdrawiam 
Jeszcze raz dzięki za te pochlebne opinie
Wally - TRASKI ;)
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 31012#auto
To moja nowa traska ale nic wiecej nie napisze bo starsza mi dupe zawraca zebym poszedl się ogoloic bo w gosciwe idziemy ;/ 3majta się milej gry
To moja nowa traska ale nic wiecej nie napisze bo starsza mi dupe zawraca zebym poszedl się ogoloic bo w gosciwe idziemy ;/ 3majta się milej gry
Wally - TRASKI ;)
Wally hmm sama ksywka to już coś
hehe ziomal zrobil dobre g*wno :] oj mi się to ciężko robi te czasy, jak coś konkret zrobie to dam czas i awarda smigne
bo nalezy się , dla mnie mapa wporzo 
pozdro ziom
pozdro ziom
- ADIo
Wally - TRASKI ;)
Perfection:
Fajna trasa, ale nic wielkiego. Fajnie się jeździ i tyle
Ocena: 7/10
Fajna trasa, ale nic wielkiego. Fajnie się jeździ i tyle
Ocena: 7/10
czyli Segregat0r
Wally - TRASKI ;)
kolejny track
Tym razem mocniej przemyslany bo robilem go parę dni
mam nadzieje ze wam się spodoba. Sporo w nim trydnych elementow i ciaaaaaasnych zakretow, mam nadzieje ze mimo wysokiego poziomu trudnosci wam przypadnie do gustu. Nie denerwujcie się finishem, bo jest na serio do opanowania, po prostu trzeba zrobić dobry slide do niego 
wiec enjoy
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 35182#auto
wiec enjoy
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 35182#auto
- ADIo
Wally - TRASKI ;)
Drifting pr0:
Fajna trasa, chociaż driftować za bardzo nie umiem. Podoba mi się ten przejazd przez dwa słupki(jeden za drugim).
Fajna trasa, chociaż driftować za bardzo nie umiem. Podoba mi się ten przejazd przez dwa słupki(jeden za drugim).
czyli Segregat0r
Wally - TRASKI ;)
Wally ma same dobre trasy :*** 
Wally - TRASKI ;)
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 74666#auto
to moja nowa traska
jej zaleta jest fajny skok z wallride i mysle ze na roundsy się nadaje
pozdrawiam 
to moja nowa traska
- ADIo
Wally - TRASKI ;)
GLORY OF TMN:
Super trasa
Posiada dużo ciekawych pomysłów i fajnie się jeździ. Podoba mi się ten wallride z przeskokiem. Nie wiem co jeszcze napisać. Po prostu świetna trasa
Super trasa
czyli Segregat0r
Wally - TRASKI ;)
Trasa bardzo dobra, nie jeździ się bardzo trudno, ale trochę wymagająca jest
Faktycznie ten wallride jest pomysłowy, choć na początku myślałem, że taki skok jest niemożliwy. Przyjemnie jeździ się na twoich trasach Wally
. Myślę, że będzie award 

Wally - TRASKI ;)
pozazdroscilem Przemo i Sebikowych fajnych szybkich map tych nowych co zrobili bo sa fajne ;p to pomyslalem ze i ja się sprawdze na tym tle... wyszlo jako tako ale coz takich mapek to ja jednak robić nie umiem,co nie oznacza ze się nei naucze ;p no i macie tu linka i milej gry 
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 92191#auto
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 92191#auto
Wally - TRASKI ;)
Ja sobie pojeździłem troszkę po tej trasie i podobała mi się mimo że fanem speedtracków nie jestem. Jak się troszkę pojeździ to trasa nie jest specjalnie trudna ale wrażenie prędkości jest na niej niesamowite. Wg mnie udana trasa.
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
Wally - TRASKI ;)
Wally, lubie twoje trasy, ale ta dla mnie jest... Że tak powiem... Beznadziejna. Sorry za ostre słowa, ale zupełnie nie podobał mi się początek. Dajesz boost, a później banda i skręcaj sobie. Da się to niby opanować, ale to jest źle dobrane. Później jest już lepiej.
Moja ocena: 61/100
Moja ocena: 61/100

Wally - TRASKI ;)
spoko Saphir
jeśli musimy przejechac miedzy slupkami i tuz za nimi zlozyc się w zakret, niektorzy jak hack przejezdzaja je już za każdym razem bez myslenia po prostu sa przyzwyczajeni i za każdym razem im się udaje, natomiast inni za każdym razem ocieraja lub co gorzej uderzaja w slup
pozdrawiam
Wally - TRASKI ;)
Po prostu trzeba więcej grać
trening czyni mistrza.