Nie mogę dodać klanu
Nie mogę dodać klanu
Nie mogę dodać klanu do zakładki Drużyny. Wszystko wypełniam i klikam dodaj a dalej jej nie ma!

Nie mogę dodać klanu
Dodawanie drużyn jest zablokowane. jeśli chcesz jakas dodac to musisz napisac do irreda bodajze.
Nie mogę dodać klanu
admin musi zatwierdzić to, po był już w tej zakładce taki nieporzadek...
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Nie mogę dodać klanu
Z tego co widze to powstal wczoraj. Nie wiem na jakiej zasadzie irred dodaje te klany wiec ci teraz nie powiem czy się tam znajdzie.
Nie mogę dodać klanu
Z tego co napisal w innym temacie wynika ze w tym klanie jest sam ;/
Nie mogę dodać klanu
No to jeśli uda wam się przetrwac dłuższy okres czasu to good. Powodzenia 
Nie mogę dodać klanu
Ty ziomek z niejakiego klanu NN czytam troszkę twoje posty .
Nie nabijaj bez sensu w postach to nie gg . Wystarczy że napiszesz 1 konkretnie . Co do klanu to nic ci nie da dedyk nic ci nie da 8 os. bo raczej nic nie zdziałasz . Nie chce cię zniechęcać ale lepiej było by gdybyś sobie pograł najpierw na serwerach otwartych czołowych teamów może nawet z zagranicy . Dala mnie (nie reklamuje) dobrze się grywa na /KD serwie .Kiedy zyskasz doświadczenie poznasz się na ludziach ba poznasz kumpli co będą z Tobą grać na dobre i na złe postaw dedyczka wbij na serwa zaproś ludzi na których się poznałeś wrzuć kilka tras z Mistrzostw POLSKI ALBO swena ... / Uff się napisałem ale przeczytaj warto .
Nie nabijaj bez sensu w postach to nie gg . Wystarczy że napiszesz 1 konkretnie . Co do klanu to nic ci nie da dedyk nic ci nie da 8 os. bo raczej nic nie zdziałasz . Nie chce cię zniechęcać ale lepiej było by gdybyś sobie pograł najpierw na serwerach otwartych czołowych teamów może nawet z zagranicy . Dala mnie (nie reklamuje) dobrze się grywa na /KD serwie .Kiedy zyskasz doświadczenie poznasz się na ludziach ba poznasz kumpli co będą z Tobą grać na dobre i na złe postaw dedyczka wbij na serwa zaproś ludzi na których się poznałeś wrzuć kilka tras z Mistrzostw POLSKI ALBO swena ... / Uff się napisałem ale przeczytaj warto .
HI ALL ;D
Nie mogę dodać klanu
Nie nabijam postow bo mi na ilosci nie zalezy. Tylko zee jak prowadze konwersacje (ale to teraz ładnie powiedzialem
) to trochę glupio nie odpowiadac.
Co do klanu tak jak mowilem zycze wam sukcesu i jak najdluzszej zywotnosci
Co do klanu tak jak mowilem zycze wam sukcesu i jak najdluzszej zywotnosci
Nie mogę dodać klanu
Dobra to teraz coś innego. Chce żeby ten klan istniał. Musze go gdzieś rejestrować? Jak narazie to on jest tylko "Napisany".

Nie mogę dodać klanu
Klan istnieje jeśli wciaz sa w nim jacys czlonkowie. Nie musi być nigdzie zarejestrowany ani tutaj ani nigdzie indziej. Wazne zeby regularnie jezdzil.
- OrdonekQ7
- Moderator
Nie mogę dodać klanu
napisz do irreda na gg, albo napisz do niego PW-Prywatną wiadomość. ^^

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Nie mogę dodać klanu
login: IrRed
a gadu nie podam bo tak publicznie nie wypada.
a gadu nie podam bo tak publicznie nie wypada.
Nie mogę dodać klanu
Ja wysłałem do IrRed'a wiadomość na PW. Chyba jeszcze nie odebrał. Ale jestem cierpliwy.