Nasza scena vs. nowe drużyny/MG
- tuner12
- Doświadczony driver
cheetach, przyznaj szczerze, ile postów z szympolem nabiliście na tym topicu? nie idzie napisać przepraszam i koniec? zresztą, przez wasze zachowanie w końcu dojdzie do tego że żaden mg nie ogłosi się na naszym forum bo będzie panować w esporcie przekonanie że scena trackmanii jest "be" i że trzymać się od niej z daleka. tego chcecie? wywalić spamerów, modzi i admini wziąć się do roboty bo to jest bajzel, pozdr.
star, piczunio, przypominam tylko jedna rzecz.
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t= ... c&start=60
wally, irred, 5. strona.
pierdolisz, to nasza strona, cipo
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t= ... c&start=60
wally, irred, 5. strona.
pierdolisz, to nasza strona, cipo
Tuner ja już przepraszalem chyba z 3 razy. A jak nie chce wam się szukac to jeszcze raz PRZEPRASZAM. Po za tym mi tam o ilosc postow nie chodzi. Nie zalezy mi na tym w ogóle.
Szynpol.. nie zachowuj się jak baba.. starczy już tego przepraszania. A co do zachowania, to tak było, jest i będzie. Przynajmniej do tej pory była luźna atmosfera, a teraz panowie pr0 wyskoczyli z wielkimi hasłami niczym Papież lub Dalajlama i chcą zmienić świat na lepszy ^^
Szynpol, teraz to mnie wkurwiłeś totalnie. Naucz się czytać i skończ pierdolić przepraszam przepraszam przepraszam... Po prostu zamknij się, a jak chcesz pierdolić o niebieskich migdałach to wynocha na inne forum. "Nie chodzi mi o ilość postów". To po co, do ciężkiej cholery, piszesz po raz enty "przepraszam"? Morda w kubeł śmieciu, a moderatorów proszę o (na razie) upomnienie dla tego buca...
Ehh iAm gdyby moderatorzy byli moderatorami to forum było by jak nalezy 
jeszcze ekwador zaczyna wkurwiac, idz do ekwadoru i nie wracaj tez nabijasz bezsensownie posty a reszta pro elo spamerow i gejow mordy w snieg a jak nie to do lodowki i się k**wa nie odzywac nie pytani^^

w takim razie kim sąLeon wrote:Ehh iAm gdyby moderatorzy byli moderatorami to forum było by jak nalezy
@Topic - Ja zauważyłem, że na forum przez weekend pojawiło się 500 postów, z których może 50 wartych jest przeczytania... tzn że mam im wszystkim dać ZP, albo bana

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Iam prawdę gada, po co pisać 5 razy głupoty jak można wyrazić swoje zdanie raz a konkretnie. ...a co do zlewania innych którzy dopiero wchodzą na scenę tm to się również z tym zgodzę, fakt jest faktem. Sam stałem się ofiarą nagonki za to że gracz z mojego teamu umieścił temat ze szukamy graczy a ja wstawiłem się za nim chcąc go bronić, wiec nie rozumiem po co komentarze podgrzewające atmosferę a zarazem nie mające zupełnie nic wspólnego z tematem poza szukaniem zaczepki. Chyba większość z was - Tu grających i czytających te posty jest poważnymi ludźmi więc powinniście podchodzić do tego odpowiedzialnie, a jeśli ktoś nie rozumie bądź nie potrafi to może jeszcze nie dorósł do odpowiedniego wieku świadczącego o tym iż nie jest jeszcze godny aby wypowiadać swoje zdanie na określony temat. To tyle z mojej strony. Mam nadzieje ze wypowiedź ta nie sprowokuje żadnej zaczepki w stosunku do mojej osoby. 

Bo widzisz Vix, doszedłeś do sedna sprawy. Najczęściej szydere z nowych teamów/gamingów na scenie robią sobie nie doświadczeni gracze, którzy coś już wiedzą na te tematy, ale śmierdzące bonki, które wyleciały z gaci i nie mają się gdzie podziać. Zdania takich ludzi nie ma sobie co brać do serca. Zapewniam Cię, że nikt poważny tutaj sobie takich zabaw nie urządza, no ale nie da rady, żeby mod siedział na forum 24h/dobę. Staram się jak mogę usuwać pierdoły wypisywane przez 'coponiektórych'. A najlepszą radę jaką mogę dać Tobie i wszystkim którzy chcą cokolwiek zdziałać to po prostu róbcie swoje, konsekwencja popłaca
. Pozdro

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
IrRed jesteś tylko człowiekiem ;-) ale jak jest więcej ludzi (moderatorów) to jest większa kontrola i dłuższa zarazem ;-) więc może znajdź sobie jakiegoś pomocnika nolifera ;-) najlepiej :-D