DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
OMG ta stronka od Jakuba ...wymiOOOOt co to jest ten nool albo 7 team x) zresztą o Ω tez specjalnie niewiem zbyt wiele,ale cóż musze się dokształcic w końcu to "Najpopularniejsze z nich i najlepsze"

Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
Coof wrote: TERAZ PEREŁKA (jakub jak Ty się na tsie smiales z tych stronek, to teraz padniesz na ryj) http://tmuf.republika.pl/
To jest strona wicioxa. On ja na maniazones dawal.
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
taki akurat team istnieje [omega], musisz dłużej posiedzieć tutaj snoopi, ale czy on jest najlepsiejszy, noopki to raczej nie są....o Ω tez specjalnie niewiem zbyt wiele
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
Wiem że taki istniejePITMaN wrote:taki akurat team istnieje [omega], musisz dłużej posiedzieć tutaj snoopi, ale czy on jest najlepsiejszy, noopki to raczej nie są....o Ω tez specjalnie niewiem zbyt wiele
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
Mi nie pisze "witaj pedale!" tylko "Witaj null!" ;p
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
A ja wciaz mam witaj null 
@PIT: zastanawiam się czemu nie ma "tak" lub "nie" ;p. A jak jest ok no to nie masz wyjscia. Wszedles na strone to się musisz zgodzic ;p
@PIT: zastanawiam się czemu nie ma "tak" lub "nie" ;p. A jak jest ok no to nie masz wyjscia. Wszedles na strone to się musisz zgodzic ;p
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
Dlatego autor nie przewiduje odmowy ;p
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
Jak zobaczyłem te stronki to poprostu nie wytrzymałem i pierdolną*em na glebę ;D
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
Master dobrze ze nie na beton!:D
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
ej dobra teraz to się boje bez kitu
posłuchajcie tego klaksonu "wrzaski"
:shock:
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
Czyżby sam nagrywał?bulet wrote:ej dobra teraz to się boje bez kitu

DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
k**wa tez się przestraszylem tych ufoli ;d
DRAMAT NA TEAMSPEAKU!
Boże .... jaka ta strona jest zj##ana , kto tam wchodzi ? :?
Wszeciez tam sa same bzdury !!!!!! nic konkretnego !!!!! informacje wyssane prosto z dupy .... kto to zrobil ?
Gratuluje debilowi który się zmobilizowal do stworzenia tej strony ...
P.S. Wstydu se narobiles chlopie .....
Wszeciez tam sa same bzdury !!!!!! nic konkretnego !!!!! informacje wyssane prosto z dupy .... kto to zrobil ?
Gratuluje debilowi który się zmobilizowal do stworzenia tej strony ...
P.S. Wstydu se narobiles chlopie .....